retier1 napisał:
Swego czasu często było używane słowo żenada.Powiem tylko tyle Hilton,naprawdę zastanawiające jest to co mówisz jako była nauczycielka.Śmiem twierdzić nawet że dzięki takim nauczycielom mamy jaki mamy stan naszej oświaty.I jak tu się dziwić dzieciakom.One zawsze będą najlepszym barometrem naszych postaw.A na jabola zawsze zarobię,bez obaw.
retier, w tym momencie nie rozumiem o co ci chodzi?? Widocznie nie jestem na tyle bystra, by ogranąc twoj tok rozumowania, z reszta mam problem ze zrozumieniem sensu wiekszosci twoich wypowiedzi. ( tzn. czesto mam takie odczucie, ze nie trzymaja sie kupy i sa nie na temat, oraz ze nie wiesz o czym piszesz).
Mogłbys jaśniej??? Bo na razie to z twojej wypowiedzi wynika, ze to moja i mnie podobnych wina, ze po ulicach błąkają sie nieuki czekające na kolejną wypłatę środków z socjalu, dostana 400 zł na wegiel i przepija, a kobiete z MOPSu zwyzywaja od kurew. I to niby moja wina?
Za stan oswiaty ja nie odpowiadam, nauczyciel odpowiada przed dyrektorem, a to co sie w oswiacie dzieje, to zasługa nie nauczycieli, a pewnej czesci rodzicow, bo slą oni pociechy do szkół i myslą ze szkola nauczy ich dzieci wszystkiego - ze wyręczy ich z rodzicielskich obowiazków. Jest to tez wina systemu.