Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:...nie nadawałeś się gdyż nie masz opcji zjazdu do pl po tzw.miesięcznej zmianie gdy czesio wraca z pl...bo mniemam że w Chorzowie na twojej ulicy wszystkie hasioki są zajęte...co nie?
a tu była legalna praca w pełnym wymiarze godzin z zakwaterowaniem...całkiem milusio

NIEMOŻLIWE ...!
A kiedy to się dowiedziałeś iż Ja nie Mam się gdzie Podziać ? , w trakcie tej specyficznej zmiany ? .
Kiedy to rozmawiałeś ze Mną na tak szczegółowy temat ... ?
Może telepatycznie ?
---
Ponieważ jak zaproponowałem tobie odwiedziny w drodze na szkolenie , to zasłoniłeś się swoim hermetycznym czesiowym światkiem .
---
Przestań już bzdury tworzyć , Nawet gdybym w Polsce nie miał gdzie się zatrzymać na wymianie .
TO
TU
W
Norge ... w Mojej Miłej Wiosce , Mam Umowę bezterminową na małe mieszkanko WŚRÓD KOTÓW ... !!!

i zawsze Mam gdzie się Podziać .
---
JEDNAK TEN temat , nie był wcale poruszany , nawet drobnym słowem .
może zajrzyj sobie do Naszej korespondencji następnym razem jak znowu zaczniesz się głupio tłumaczyć ...
---
ECH
Zgłoś wpis
2 Posty
Paweł Świątkowski
(PawelDuchuSwiatkowski)
Wiking
Za dużo masz do powiedzenie powtarzam ci hipis nie pruj sie i na wyspe to juz dla ciebie czas5
Zgłoś wpis
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
ale Tu przytulnie pozdrawiam ciule[jak to wielki Benadykt powiedział] Tzn.czule ha ha
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
PawelDuchuSwiatkowski napisał:
Za dużo masz do powiedzenie powtarzam ci hipis nie pruj sie i na wyspe to juz dla ciebie czas5
E ...
ty
dresiarz daj se siana i nie wcinaj się na >Priw< jak nie potrafisz napisać nic mądrego ...!
---
Takie szczeknięcia możesz uskuteczniać w śród podobnych sobie .
---
Lepiej być Hipisem niż dennym dresiarzem z łysą pałą , jak KRYMINALISTA ...

---

29.03.2014
Paweł Świątkowski 19:10:34
nie pruj się....!
Zgłoś wpis
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Gabi a co masz do markowych dresow?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Marius13 napisał:
HA cha ...ha aaaaaaa ...
JAKICH ... !? ...

makowych ...!?
---
weź się nie ośmieszaj , miałem ciebie za poważniejszego .
---
Markowe dresy nie mogę ... i do tego markowe BMW .
Wiocha lub blokowisko całą gębą ...
---
Niemogiem paniem zielońko ...
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Marius13 napisał:
HA cha ...ha aaaaaaa ...
JAKICH ... !? ...

makowych ...!?
---
weź się nie ośmieszaj , miałem ciebie za poważniejszego .
---
Markowe dresy nie mogę ... i do tego markowe BMW .
Wiocha lub blokowisko całą gębą ...
---
Niemogiem paniem zielońko ...

a co dresy nie mogą być Markowe???

udowodnić ci że kłamiesz??

kiedyś chodziłem na siłownię z Markiem, chłopaka ćwiczył w dresach własnych żeby nie było, więc jak te dresy nie mogą być Markowe!!!!

BMW też nie może być markowe, a co to niby podróba samochodu( marki????), generalizując pokazujesz tylko swoje ograniczenie umysłowe... bo w bmw to tylko "dresy" się wożą...
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Gabi może "odpocznij"troche od tego forum, wyjdz z pokoju przewietrz sie ......co do dresow hmmm na codzien nie chodze w dresie, wole sportowa marynarke,natomiast biegam w dresie to chyba zrosumiale pozdrawiam M.K
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Marius13 napisał:Gabi może "odpocznij"troche od tego forum, wyjdz z pokoju przewietrz sie ......
co do dresow hmmm na codzien nie chodze w dresie, wole sportowa marynarke,
natomiast biegam w dresie to chyba zrosumiale pozdrawiam M.K

Ja natomiast , chodzę codziennie w dresie , takim , siakimi czy też owakim , zwłaszcza w spodniach dresowych .
---
To żadna ujma , ponieważ dresy to "ubranie robocze" ...
Jednak jak widzę łysielca w dresie , wyprasowanym w KANCIK w kościelnej ławce w niedzielę na Mszy .
To i ta Msza ,staje się weselsza , nawet gdyby była akurat ŻAŁOBNA ...
---
A już paru takich OKAZÓW ... widziałem w Oslo w św. Olav .
---
Ha cha ha
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok