Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
EVIL napisał:...Ważne ,że ty błyszczysz ,otrząśnij się matole nikt ci pracy nie załatwiNO popatrz popatrz , znowu łazisz za Mną Jak Rzep na Psim Ogonie .
A jeszcze nie odpowiedziałaś na pytanie z Innego Tematu , Dlaczego ? i takie tam bla bla .

EVIL napisała zaczepkę :... ale niestety koleś skończy na bruku..."
Każdy kiedyś kończy na bruku lub pod "brukiem" , dlatego nie życz nikomu , co tobie nie miłe !
---
Nie wiem co ci doskwiera , jednak Ja chociaż się staram jak mogę , a ty mędzisz tak , jakbyś miała właśnie migrenę .
---
Czy ty aby , nie jesteś przypadkiem , partnerką tego murarzyny ... @2013 ... oboje nadajecie na tej samej fali ...
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
EVIL napisał:...Ważne ,że ty błyszczysz ,otrząśnij się matole nikt ci pracy nie załatwiNO popatrz popatrz , znowu łazisz za Mną Jak Rzep na Psim Ogonie .
A jeszcze nie odpowiedziałaś na pytanie z Innego Tematu , Dlaczego ? i takie tam bla bla .

[color=#800080]Każdy kiedyś kończy na bruku lub pod "brukiem" , dlatego nie życz nikomu , co tobie nie miłe !
---
Nie wiem co ci doskwiera , jednak Ja chociaż się staram jak mogę , a ty mędzisz tak , jakbyś miała właśnie migrenę .
---
Czy ty aby , nie jesteś przypadkiem , partnerką tego murarzyny ... @2013 ... oboje nadajecie na tej samej fali ...
[/color]

Tobie nie można źle życzyć ,gdyż ty sam dobrze sobie z tym radzisz,sam się pogrążasz .
Ponadto mówisz do kogoś '' To załatw Mi pracę w tym Trondheim ... w podanych wyżej zawodach , na jakikolwiek czas !'' - co to jest prośba czy rozkaz z tym wykrzyknikiem ,myślisz ,że jak się na forum zasiedziałeś to masz znajomych ,co maja ci pracę załatwić ,jak śmiesz

zainteresuj się sobą a nie innymi ,nazywasz kogoś murarzyną a sam piszczysz o pracę ..toż to banał -forum to nie życie,zapamiętaj sobie to

Po trzecie ja decyduję komu coś wytłumaczę a kogo oleje
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Gabriel napisał:

Każdy kiedyś kończy na bruku lub pod "brukiem" , dlatego nie życz nikomu , co tobie nie miłe !
---
---

naucz sie buraku jezyka i skomlej na forum o prace ,odejdz od komputera bo ci sie zwoje przegrzaly,a propos pracy oferta z Wawelu jest aktualna ,tylko checi
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
gargamello napisał:
Gabriel napisał:

---
---

naucz sie buraku jezyka i skomlej na forum o prace ,odejdz od komputera bo ci sie zwoje przegrzaly,a propos pracy oferta z Wawelu jest aktualna ,tylko checi

nie miaucz o prace tylko napisz cv jak potrafisz i wysylaj tam gdzie spelniasz kryteria i zainwestuj w siebie ofiaro peknietego kon...a...
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
m.finn.no/job/fulltime/ad.html?q=snekker...mp;finnkode=44629868

Moze zlapiesz się na takie specjalistyczne stanowisko.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:m.finn.no/job/fulltime/ad.htmlq=snekker&...mp;finnkode=44629868

Ty naprawę jesteś ograniczony ...!!!.
---
Przecież JASNO i czytelnie piszę i powtarzam iż SZUKAM pracy w Takiej Firmie Norweskiej w Której Już Ktoś z was Pracuje ... i akurat jest wolny wakat nawet na Świąteczne Zastępstwo .
---
Czy to naprawdę takie trudne do ogarnięcia nawet przez tak zakuty łeb jak twój ... !? .
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
Joseph napisał:m.finn.no/job/fulltime/ad.htmlq=snekker&...mp;finnkode=44629868

Ty naprawę jesteś ograniczony ...!!!.
---
Przecież JASNO i czytelnie piszę i powtarzam iż SZUKAM pracy w Takiej Firmie Norweskiej w Której Już Ktoś z was Pracuje ... i akurat jest wolny wakat nawet na Świąteczne Zastępstwo .
---
Czy to naprawdę takie trudne do ogarnięcia nawet przez tak zakuty łeb jak twój ... !? .

naprawdę sądzisz,że ktoś by chciał pracować z tobą w jednej firmie po pierwszym dniu obaj byście tu pisali,,ze pracy szukacie
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
EVIL napisał:

naprawdę sądzisz,że ktoś by chciał pracować z tobą w jednej firmie po pierwszym dniu obaj byście tu pisali,,ze pracy szukacie

Gabryś ma za mało minusów jak na taką twórczość i potencjalni pracodawcy go poważnie nie traktują
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Joseph napisał:
m.finn.no/job/fulltime/ad.html?q=snekker...mp;finnkode=44629868

śmiać się czy płakać,nie spodziewałem się tego po tobie Joseph
tym bardziej że znasz gabriela nie od dziś......złosliwość....zawiść...czy jak to nazwać, a może swojskie klimaty
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zawiść ,złośliwość a jak matka kazała się uczyć to też mu źle życzyła ,człowiek zmarnował swoją szanse jedyne co to na bilet można się mu złożyć może w PL nie będzie musiał mędrca udawać .
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok