Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2995 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale warto wiedziec co ci konstytucja gwarantuje jako obywatelowi
To fajnie ze jestes mi艂y, ja sie staram byc mi艂a ale mi nie wychodzi
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
Dino.Czy chcia艂e艣 mnie troszk臋 dokszta艂ci膰,cytuj膮c te punkty z ustawy.
To pi臋knie brzmi.Dlaczego jednak ludziska w polsce nie mog膮 zcierpie膰 innego koloru ow艂osienia,innego dziwnego j臋zyka,innych nawyk贸w(np.nie u偶ywania papieru w toalecie)innej w ko艅cu religii.
Czy to nasz polski ko艣ci贸艂 do tego doprowadzi艂?????
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Post贸w

(agnieszkaj81)
Sta艂y Bywalec
To sa inni ludzie.Brudni, wredni i podstepni.Lepiej nich zyja sobie w swoich krajach.Ja kiedys jak mieszkalam w Polsce i widzialam ich tylko w telewizji to tez nie mialam nic przeciw nim.Bylam tolerancyjna.Po kilku miesiacach w Norwegii i wakacjach w Egipcie niestety stalam sie rasistka.Wystarczy popatrzec jak oni wykorzystuja system w Norwegii.My musimy pracowac na kazdy grosz.Nikt nam nie daje socjalu i mieszkania za darmo na dzien dobry.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Pissprat napisa艂:
Dino. Jestem obyw. Polski.Jest to ciekawy tema ,z tym,偶e inaczej piszemy o nim publicznie,a prywatnie my艣limy inaczej.
Tak jak nasze wypowiedzi.Ogulnie,odpowiedzi ogulne,np.gdy zapyta nas o to ankieter na ulicy:"co my艣lisz na ten temat".
Ja osobi艣cie podchodz臋 do tego tak,jak do ka偶dej innej pojedy艅czej osoby.Je艣li on,ona jest dla mnie mi艂a,to i ja jestem dla niej,niego mi艂y.
Ja nie m贸sz臋 czyta膰 tego ,co jest napisane w konstytucji RP.

聽聽聽Mi艂o, 偶e jeste艣 obywatelem Polski i nie musisz zna膰 konstytucji, ale je艣li chcesz podejmowa膰 temat konstytucji, to si臋 z nim zapoznaj, a wtedy b臋dziemy mi艂o i merytorycznie dyskutowa膰.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
agnieszkaj81 napisa艂:
To sa inni ludzie.Brudni, wredni i podstepni.Lepiej nich zyja sobie w swoich krajach.Ja kiedys jak mieszkalam w Polsce i widzialam ich tylko w telewizji to tez nie mialam nic przeciw nim.Bylam tolerancyjna.Po kilku miesiacach w Norwegii i wakacjach w Egipcie niestety stalam sie rasistka.Wystarczy popatrzec jak oni wykorzystuja system w Norwegii.My musimy pracowac na kazdy grosz.Nikt nam nie daje socjalu i mieszkania za darmo na dzien dobry.

Smajk mysli ze przesadzasz .
Zdecydowanie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
agnieszkaj81 napisa艂:

Polacy tez sa brudni(niektorzy) wredni i postepni.
Ja jestem rasistka od zawsze i nigdy sie tego nie wypieralam
Og贸lnie moje zdanie jest takie:ja nie jad臋 osiedlac sie do Afryki czy do Indii, i niech oni nie przyjezdzaja do Europy.
Chcia艂am jedynie zwr贸cic uwag臋 na jedn膮 spraw臋:gdyby Polacy mieli mozliwo艣c korzystania z socjalu tutaj, tak jak oni,to nie chcia艂abym widziec co by sie wtedy dzia艂o przy takim nap艂ywie naszych rodak贸w.Uciekaj kto 偶yw....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Post贸w

(agnieszkaj81)
Sta艂y Bywalec
Kazdy ma prawo pisac to co mysli. Wiem,ze wszyscy tacy nie sa. W kazdym narodzie sa dobrzy i zli ludzie. Ale i tak ich nie lubie. Trudno.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Zawsze zastanawia艂o mnie jak to jest,tak 艂atwo m贸wimy ze nie lubimy jakiej艣 narodowo艣ci ze s膮 brudni itd...Ale jezeli tylko Norwedzy dadza nam odczu膰 ich rasizm w stosunku do nas ju偶 jest nie fajnie...
Agnieszko mam nadzieje ze nigdy nie spotkasz Norwega kt贸ry powie po co ona tu przyjecha艂a ja tak nie lubie Polak贸w bo ....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisa艂:
Zawsze zastanawia艂o mnie jak to jest,tak 艂atwo m贸wimy ze nie lubimy jakiej艣 narodowo艣ci ze s膮 brudni itd...Ale jezeli tylko Norwedzy dadza nam odczu膰 ich rasizm w stosunku do nas ju偶 jest nie fajnie...
Agnieszko mam nadzieje ze nigdy nie spotkasz Norwega kt贸ry powie po co ona tu przyjecha艂a ja tak nie lubie Polak贸w bo ....

Dokladnie to Smajk mial napisac ...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
Dino.
Czy my b臋dziemy dyskutowa膰 na tema konstytucyi ,czy?.
Bo jak tak to um贸wmy si臋 na jutro na 18.
My艣la艂em,偶e chodzi tu o wypowiedzenie si臋 os贸b kt贸re zetkn臋艂y si臋 z t膮 kultur膮.Zw艂aszcza os贸b mieszkaj膮cych w NO.
W polsce przecie偶 nie wielu si臋 z ni膮 zetkn臋艂o.No cho膰 w Wa-wie nadal ich przybywa.
Czy Ty na prawd臋 jeste艣 taki nowoczesno-europejski i zgodzi艂by艣 bys si臋 aby obywatel Turcji otworzy艂 pod twoim blokiem sklep.Czy dyrektor sp贸艂dzielni zgodzi艂by sie nato?.A Kowalski ,co?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok