Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Czyli MAJÓWKE mam 15 maja. Czy punk docelowy mozemy określic jako "przy wodospadzie"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
A ja wam proponuje Silesia parking na dole jako punkt spotkania jest tam duzy parking ,skansen i miejsca gdzie bedziecie mogli sobie grilka zrobic ...ale wam zazdroszcze ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
wy sobie ustalajcie gdzie się spotykamy ale mi powiedzcie co trzeba ze sobą zabrać na tego grilla (jeśli będzie ) i na resztę dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
tak sobie myślę żebyście nie wystraszyły potencjalnych chętnych z tą szczerością już od podania ręki .
to żart ale tak mi się przypomniało jak szwagier planował wesele bezalkoholowe ....i mój teść a jego ojciec mówi mu tak
...chłopie.......ty nie mów nikomu że wódki nie będzie ....bo nikt nie przyjdzie

MIŁEJ ZABAWY
ja niestety nie mogę z przyczyn ode mnie niezależnych ......
( chyba że gama jednak zrobi beczke mizeri dla moich przyjaciół )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
jeśli mąż będzie miał wole to sie piszemy

fajnie,że są organizowane takie spotkania i jak ktoś może to powinien korzystać, tyle osób się ogłasza, że pozna kogoś , a jak jest okazja to nie korzystają :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Dobrze kochani,
To ogłaszam (chyba słusznie) że MAJÓWKĘ rozpoczynamy 15. Maja. Spotykamy sie na tym wielkim parkingu o którym wspominał Max. Co prawda nie wiem gdzie on u licha jest, ale skoro duży to go odnajdziemy. Jeżeli ktoś potrzebuje do mnie kontakt telefoniczny w związku z majówka to udziele, ale tylko na priv. Zboki proszone są o nie pisanie do mnie! A co ze sobą? Kto co woli...ja to biorę kiełbachę, kanapeczki, jakieś jabłuszko no i moze jakieś dobre winko aby wszystko ładnie przetrawić. Zapowiada sie pikny dzień! Do zobaczenia na miejscu! I postarajcie sie ludziska. Z życia trzeba korzystać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
aa..no właśnie. Czy zebranie na 13.00 bedzie ok? czy moze większość jest za późniejszą godzina?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Od kogo mam oklaski?czy ktos sie przyzna?
...po tym moim wyznaniu nie ma obrazonych?chociarz w sumie to tylko jednej osoby dotyczylo,wiec nie istotne...post usuniety...oj oj
ale majowka aktualna?Pozdrawiam wszystkich majowkowiczow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
...a co do spotkania,to wydaje mi sie ze moze 15 bedzie bardziej odpowiednia godzina.Moze jakis znak rozpoznawczy?
Bedzie smieszniej...czekam na propozycje
Oby pogoda Nam dopisala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Silesia napisał:
Dobrze kochani,
To ogłaszam (chyba słusznie) że MAJÓWKĘ rozpoczynamy 15. Maja. Spotykamy sie na tym wielkim parkingu o którym wspominał Max. Co prawda nie wiem gdzie on u licha jest, ale skoro duży to go odnajdziemy. Jeżeli ktoś potrzebuje do mnie kontakt telefoniczny w związku z majówka to udziele, ale tylko na priv. Zboki proszone są o nie pisanie do mnie! A co ze sobą? Kto co woli...ja to biorę kiełbachę, kanapeczki, jakieś jabłuszko no i moze jakieś dobre winko aby wszystko ładnie przetrawić. Zapowiada sie pikny dzień! Do zobaczenia na miejscu! I postarajcie sie ludziska. Z życia trzeba korzystać...

Zgadzam sie z Toba SilesiaTrzeba ustalic co ze soba zabieramy,zeby nie dublowac...bo jak kazdy wezmie ze soba grilla to beda jajahehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok