Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
I wogole co do punktu glownego spotkania(ze tak to okresle)to jest tam ciekawe miejsce,zdala od drogi ,ktore miesci sie za druga chatka w dol po prawej stronie.Jest tam laweczka i sporo miejsca na kocyk...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Swietny pomysl. Chetnie bysmy sie wybrali. Czy jest moze ktos z okolic Ekebergu kto chcialby nas przygarnac do samochodu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Olivcia napisał:
Swietny pomysl. Chetnie bysmy sie wybrali. Czy jest moze ktos z okolic Ekebergu kto chcialby nas przygarnac do samochodu?

A o ktory Ekeberg chodzi?...Bo od mojego miejsca zamieszkania znajduje sie taka miejscowosc ok 20km. w strone Sande N ale wiem ze jest takich kilka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
Tylko gdzie ja was wszystkich przenocuję

Jako ze to troche gorzysty teren zawsze mozna wziasc namiot..

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Mikael napisał:
gama28 napisał:
Tylko gdzie ja was wszystkich przenocuję

Jako ze to troche gorzysty teren zawsze mozna wziasc namiot..

Mikael myslisz,ze nie kazdy bedzie mogl wracac o wlasnych silach
...lecz sumujac-namiot sie zawsze przydac moze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Renata84 napisał:
Olivcia napisał:

A o ktory Ekeberg chodzi?...Bo od mojego miejsca zamieszkania znajduje sie taka miejscowosc ok 20km. w strone Sande N ale wiem ze jest takich kilka.

Ekeberg jako dzielnica w Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Olivcia napisał:
[quote]Renata84 napisał:
Olivcia napisał:

Ekeberg jako dzielnica w Oslo [/quote

A dasz rade dojechac do Drammen?zawsze to czas zaoszczedzony...
zobacze co da sie zrobic-ale nic nie obiecuje na ten moment.Napisze w tym temacie tydzien przed.ok.?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Silesia napisał:
Dobrze kochani,
To ogłaszam (chyba słusznie) że MAJÓWKĘ rozpoczynamy 15. Maja. Spotykamy sie na tym wielkim parkingu o którym wspominał Max. Co prawda nie wiem gdzie on u licha jest, ale skoro duży to go odnajdziemy. Jeżeli ktoś potrzebuje do mnie kontakt telefoniczny w związku z majówka to udziele, ale tylko na priv. Zboki proszone są o nie pisanie do mnie! A co ze sobą? Kto co woli...ja to biorę kiełbachę, kanapeczki, jakieś jabłuszko no i moze jakieś dobre winko aby wszystko ładnie przetrawić. Zapowiada sie pikny dzień! Do zobaczenia na miejscu! I postarajcie sie ludziska. Z życia trzeba korzystać...

nie da sie nie trafic na ten parking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Fiona66 napisał:
Silesia napisał:
Dobrze kochani,
To ogłaszam (chyba słusznie) że MAJÓWKĘ rozpoczynamy 15. Maja. Spotykamy sie na tym wielkim parkingu o którym wspominał Max. Co prawda nie wiem gdzie on u licha jest, ale skoro duży to go odnajdziemy. Jeżeli ktoś potrzebuje do mnie kontakt telefoniczny w związku z majówka to udziele, ale tylko na priv. Zboki proszone są o nie pisanie do mnie! A co ze sobą? Kto co woli...ja to biorę kiełbachę, kanapeczki, jakieś jabłuszko no i moze jakieś dobre winko aby wszystko ładnie przetrawić. Zapowiada sie pikny dzień! Do zobaczenia na miejscu! I postarajcie sie ludziska. Z życia trzeba korzystać...

nie da sie nie trafic na ten parking

Racja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja osobiście preferuję godzinę 13, ponieważ moja córcia wtedy smacznie zasypia w wózku i mam szansę na parę chwil dla siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok