Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
Gabriel- napisał:
Elise napisał:
Po kiego dzwonisz do inspekcji. Oni i tak ci nic nie pomoga. Powinienes sie raczej spytac o rade swojego obeznanego sasiada. Albo lepiej nie, bo bedzie mial nowy temat do anegdot.

Alem siem uśmiał, dokładnie strzał we 100, zwłaszcza w zestawieniu jego wpisów w innym temacie.
Zadaje mało sprecyzowane pytania, następnie mota, by na końcu potwierdzić to, co zostało napisane w odpowiedzi już w pierwszych postach.
BLEeee.

Tutaj jest lekarstwo na wasze problemy ,dokładnie zapoznać się z ulotką ,nie przedawkować pozdrawiam
allegro.pl/masc-na-bol-dupy-lek-na-wszys...ata-i4839051203.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
icek1
(icek1)
Nowicjusz
Gabriel- napisał:
patrycja3 napisał:
gabriel klamca i zlodziej znowu wkurwia ludzi na forumNastępny wpis, bez sensu w konkretnym temacie, osobnika chorego na nerwicę natręctw, który ma obsesję na tle gabriela.
Pewnie jak zwykle, zwykła forumowa męska szmata i nieudolny konfident, Tomasz Jerzy z Eidsvol.
Jedyna poprawa to taka iż to konto, nie jest już skonfigurowane,na programie oszukującym IP.

a co ty sie tak wszystkim wpierdalasz w zycie prywatne
gowno cie obchodzi

zamiast skomentowac tresci to ty sie czepiasz adresu zamieszkania autora
forumowy dedektyw kapus i zlodziej

przez takich jak ty to forum zeszlo na psy tylko ty ,jasta i krystian tu pozostal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
icek1 napisał:
Gabriel- napisał:
patrycja3 napisał:
gabriel klamca i zlodziej znowu wkurwia ludzi na forumNastępny wpis, bez sensu w konkretnym temacie, osobnika chorego na nerwicę natręctw, który ma obsesję na tle gabriela.
Pewnie jak zwykle, zwykła forumowa męska szmata i nieudolny konfident, Tomasz Jerzy z Eidsvol.
Jedyna poprawa to taka iż to konto, nie jest już skonfigurowane,na programie oszukującym IP.

gowno cie obchodzi

przez takich jak ty to forum zeszlo na psy tylko ty ,jasta i krystian tu pozostal

------
Nosz kurde to fakt samoj. Ino cholota sie zostala.A jak jusz ta Lundemans zostsla ministrem w PIS to tu nie ma kumu sledzic tech esbekow, gnojow komunistycznych i pacholkow Rosji. Takich jak ja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
icek1 napisał:
Gabriel- napisał:
patrycja3 napisał:
gowno cie obchodzi
Ależ @icku/patrycjo,Tomaszu Jerzy z Eidsvoll niezwykła forumowa męska szmato i nieudolny emigracyjny konfidencie.
Może najpierw zacznij od siebie:
- przestań używać programu do oszukiwania IP- bardzo niepoważne jest to, jak ktoś "nadaje z Paryża" a czepia siem gabrysia ze Norge.
- przestań łazić za gabrysiem po wszystkich tematach li tylko, by mu "dopieprzyć" zacznij siem inakszy udzielać i udowodnij, że wchodząc w dany temat, masz coś faktycznie cennego do napisania, a nie tylko INWEKTYWA pod wiadomym adresem.
- Sam jesteś kapuś-KONFIDENT- co udowodniłeś na tym forum, oraz zwykły złodziej, żerujący na byłych pracownikach, kradnąc im wynagrodzenie, poprzez wypłacanie zaniżonych stawek, oraz kradnąc godziny pracy za rzekome nieuzasadnione spowalniania pracy.

P.s.
Wiecie jakie to fajne uczucie tak dopieprzyć komuś w internecie.
Wchodzi taki @icko-Tomasz Jerzy na forum, tworzy wpis o > gabrysiu złodzieju, damskim bokserze, a ostatnio doszedł nawet kapuś <
I i i i ...
nuż siem nie otwiera,
tylko palce same tańczą po klawiaturze.

Że Ja Gabriel, przez tak długi okres, nie mogłem brać udziału w tym cyrkowym bajzlu.

Po takim Tańcu, to nawet silnych psychotropów nie trzeba brać.
Od razu lżej na duszy.
Nieprawdaż Tomaszu Jerzy z Eidsvoll?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
zbysz
(zbysz)
Wiking
co gabrys zlodzieju szlag cie trafia ,bo Cysiek pracuje na etacie w aftenposten,prowadzi 2 firmy ,zatrudnia ludzi i jeszcze dostaje kase z NAV
no i ma zone i dzieci
a ty nic nie masz ,nic nie potrafisz tylko bluzgac i grozic taki agresywny jestes
tylko puszki zbierasz i spijasz resztki alkocholu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
Ogłaszam wesołą nowinę przez następne 3,5 miesiąca nav o mnie zapomni , a może na zawsze wszystko możliwe .Otrzymałem podpisany kontrakt ,zmiana środowiska ,praca w górach ,prawie wakacje .A dla tych co tak opiewają życie na socjalu .Mój odbiór to, jest to kręcenie się w koło jak g@wno w przeręblu ,bez celu .Marnotrawienie czasu i energii .Jaki ten social jest super biznes . Ja nie wiem , chyba nigdy nie zrozumie ekonomi .Koszty życia takie same ,a nawet większe bo więcej czasu na zakupy . A tylko 60 procent zarobków .Inaczej mówiąc siedzenie w Norwegi bez celu ,chyba że się jest , lub czuje Norwegiem pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gratulacje Waldek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
chart napisał:
A dla tych co tak opiewają życie na socjalu .Mój odbiór to, jest to kręcenie się w koło jak g@wno w przeręblu ,bez celu .Marnotrawienie czasu i energii .Jaki ten social jest super biznes . Ja nie wiem , chyba nigdy nie zrozumie ekonomi .Koszty życia takie same ,a nawet większe bo więcej czasu na zakupy . A tylko 60 procent zarobków .Inaczej mówiąc siedzenie w Norwegi bez celu ,chyba że się jest , lub czuje Norwegiem pozdrawiam .
Bardzo latwo domyslic sie dlaczego niektorzy chwala sobie bycie bezrobotnym.
To pewno ci, ktorzy pracuja dodotkowo na czarno, biarac jednoczesnie te 60% z NAV lub siedza w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
jasta102 napisał:
Gratulacje Waldek

Tysięczne dzięki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(sebe)
Wiking
Tez nie zrozumiem jak mozna latami siedziec na permiteringu i jeszcze za to dostac staly pobyt i ciagnac dalej kase
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok