Po wielu miesiącach starań otrzymałem upragnioną ofertę pracy .I jak to Polak ma problemy .Zapytanie czy się zgadzam dostałem w środę ,zadzwoniłem po pracy .Pani zapoznała mnie ze szczegółami same plusy ,ja nadal twardo że tak biorę tą ofertę .Poprosiłem o przysłanie mi kontraktu który to otrzymałem dzisiaj .
1 kontrakt jest bez podpisu
2 data na kontrakcie jest 14.04 .2016 a dziś jest 19. 05. 2016
3 Praca na 3,5 miesiąca za mieszkanie jeszcze z dwojgiem osób 4,500 miesięcznie
4 W niedziele miałem jechać na urlop 2 tygodnie w nav zgłosiłem 9 dni temu , będę musiał zrezygnować z urlopu .
5 Nic w kontrakcie o nadgodzinach ,tylko że praca na każde żądanie ,bez określenia ilości godzin dziennych ,tylko że na dzień 0,5 h przerwy .
6 w razie im się nie będę podobał wypowiedzenie 2 tygodnie ,moje koszty tej przygody to minimum 1 miesiąc pracy ,nie wspomnę o opłacie za mieszkania w Stavanger .
Jutro pędzę do nav pytać czy to normalne ,znając naszą zażyłą przyjażń to będzie , ty nierobie pracy nie lubisz .
1 kontrakt jest bez podpisu
2 data na kontrakcie jest 14.04 .2016 a dziś jest 19. 05. 2016
3 Praca na 3,5 miesiąca za mieszkanie jeszcze z dwojgiem osób 4,500 miesięcznie
4 W niedziele miałem jechać na urlop 2 tygodnie w nav zgłosiłem 9 dni temu , będę musiał zrezygnować z urlopu .
5 Nic w kontrakcie o nadgodzinach ,tylko że praca na każde żądanie ,bez określenia ilości godzin dziennych ,tylko że na dzień 0,5 h przerwy .
6 w razie im się nie będę podobał wypowiedzenie 2 tygodnie ,moje koszty tej przygody to minimum 1 miesiąc pracy ,nie wspomnę o opłacie za mieszkania w Stavanger .
Jutro pędzę do nav pytać czy to normalne ,znając naszą zażyłą przyjażń to będzie , ty nierobie pracy nie lubisz .