Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7126 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
Zuzu napisał:
to co napisałem (pierwszy post do tematu) o mentalności i uprzedzeniach siedzi bardziej w większości ludzi tu niż sie spodziewałem. Pogratulować mentalności nie chcemy zyć w kraju w którym władza dorabia sie naszym kosztem i ma nas gdzieś a sami sprowadzamy jakąkolwiek inicjatywę do własnego polskiego widzi misie. (Sam mam mieszane uczucia co tego tematu, młody i gupi pewnie jestem)) jedyne co widac to beton partyjny albo jego przeciwieństwa sie wypowiadają.

Widzisz Zuzu, socjalizm od kapitalizmu rozni sie tym, ze w socjalizmie jednostka osiaga swoje korzysci zerujac na innej jednostce. W kapitalizmie jest dokladnie na odwrot

Co sie tyczy nepotyzmu i prywaty... kazdy jest przeciw dopoki nie robi mu sie komfortowo w takiej wlasnie konfiguracji. Mozna szastac anarchistyczno - liberalnymi tekstami... tylko po co negowac system lub gloryfikowac wolnsc jednostki, jezeli klucze do furtki sa w rekach jednostek tworzacych tenze system... kazdy trzezwo myslacy wykorzysta je dla wlasnych potrzeb.. nieprawdaz?

Może i masz racje albo jest dokładnie odwrotnie?

To było tak.
Bociana dziobał szpak.
A później była zmiana
i szpak dziobał bociana.
A później były dwie takie zmiany.
Ile razy szpak był dziobany?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Post No Bills napisał:

Dobra usiade nawet na kszesle elektrycznym, ale tylko pod jednym warunkirm. Jak Ty Grzes203 usiadziesz mi na kolana!!!

Nie pamiętam jak się nazywa molestowanie przez podwładnych, ale już ja znajdę odpowiedni paragraf
Nie spodziewaj się że jeśli coś między nami zaiskrzy to poprawi się Twoje stanowisko w organizacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:
Sethur napisał:
Zuzu napisał:
to co napisałem (pierwszy post do tematu) o mentalności i uprzedzeniach siedzi bardziej w większości ludzi tu niż sie spodziewałem. Pogratulować mentalności nie chcemy zyć w kraju w którym władza dorabia sie naszym kosztem i ma nas gdzieś a sami sprowadzamy jakąkolwiek inicjatywę do własnego polskiego widzi misie. (Sam mam mieszane uczucia co tego tematu, młody i gupi pewnie jestem)) jedyne co widac to beton partyjny albo jego przeciwieństwa sie wypowiadają.

Widzisz Zuzu, socjalizm od kapitalizmu rozni sie tym, ze w socjalizmie jednostka osiaga swoje korzysci zerujac na innej jednostce. W kapitalizmie jest dokladnie na odwrot

Co sie tyczy nepotyzmu i prywaty... kazdy jest przeciw dopoki nie robi mu sie komfortowo w takiej wlasnie konfiguracji. Mozna szastac anarchistyczno - liberalnymi tekstami... tylko po co negowac system lub gloryfikowac wolnsc jednostki, jezeli klucze do furtki sa w rekach jednostek tworzacych tenze system... kazdy trzezwo myslacy wykorzysta je dla wlasnych potrzeb.. nieprawdaz?

Może i masz racje albo jest dokładnie odwrotnie?

To było tak.
Bociana dziobał szpak.
A później była zmiana
i szpak dziobał bociana.
A później były dwie takie zmiany.
Ile razy szpak był dziobany?

Kask mozesz zalozyc na glowe, a w razie potrzeby takze na tylek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
E tam, nie strasz pan nie strasz, bo sie pan zesrasz
Ja jestem skarbnikim, czyli trzymam kase, kto ma kase ten rządzi, bo pieniądz to władza...

To ja rzadze w tej organizacji i to ja wymyslam paragrafy i kary. I jestem tez osobisci odpowiedzialna za iskry ewentualnie obgadam to na specjalnym zebraniu z szara eminencją.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:
ALE TERAZ SOFA MA BYC SKORZANA !!! Ja sie wyginała na byle bawełnie nie będe

Na skorzanej odparzenia sie robia Wierz mi, przerobilem to na wlasnym tylku

Ech, trza było od młodych sie dowiedzic co i jak, aby odparzen nie było

Mlode nie maja pojecia co znaczy *spontanicznie* ...a na haslo *bij mnie i mow mi dziwko!* reaguja zatrzymaniem oddechu i paralityczna konsternacja

Jak byc cos mialo wyniknąc w tej naszej organizacji, to pamietaj, ze ja lubie za włosy A długie mam, warkocz sie zaplecie, lub konski ogon...
mozna do mnie mowic dziwko, suko itp. i eksperyment z zatykaniem nosa tez moze byc.
Ale na SKORZANEJ sofie, na na bawełnie sie naskórek kaleczy i plamy zostaja a ze skorzanej mozna pościerac.

Hmmm... w tej sytuacji mozna calkowicie odpuscic sobie sofe i przeniesc sie na blat kuchenny, pralke (w trybie wirowania) lub drabine... odpadna kwestie dermatologiczne... ew... zaproponowalbym stan zawieszenia... najchetniej pod sufitem na moich fantastycznych kajdanoszelkach wyscielanych od wewnatrz miekkim aksamitem... hmmm... jak sie bawic to nieprzewidywalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Ja jestem skarbnikim, czyli trzymam kase, kto ma kase ten rządzi, bo pieniądz to władza...

To ja rzadze w tej organizacji i to ja wymyslam paragrafy i kary. I jestem tez osobisci odpowiedzialna za iskry ewentualnie obgadam to na specjalnym zebraniu z szara eminencją.

No wlasnie... to ja mialem pociagac za sznurki... ktos tu sobie podynda cos czuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:

O żesz... się wpakowałem, tak to właśnie dać kobiecie palec
Stojący w Cieniu jest po mojej stronie bo mu dałem stołek i pomagałem sofę wnosić taką co się plami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Sethur napisał:
... hmmm... jak sie bawic to nieprzewidywalnie

Czyli lewą ręką???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale na kajdanoszelkach wyscielanych aksamitem dyndal nie bedzisz ty, tylko ja i ja mu juz tak zrobie wszystko, zeby tylko mnie słuchał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
"stojacy w cieniu" ... taka fantastyczna gra słów.. jak to rozumiec?? Hahahahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok