Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7121 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Sethur napisał:

Ehh tam prawa.... nuuudy... Byc lewa... to takie nieprzewidywalne . Pozostalaby jeszcze kwestia nomenklatury... jak penis, to nie inny niz nadworny

PS imie nie jest indianskie, nie napisze ze mysle to co o delfinach, bo mnie do krzyza przypinuja

No, jak coś lewą ręką napisze to nigdy nie wiadomo co to wyszło

Indian nie wolno moczyć w słonej wodzie i na haki nabijać więc masz rację że piny pewnie by się ze wszystkich stron posypały. Janosika tylko wolno, ale on ma tak w scenariuszu napisane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Poniewaz ostro popadlismy w nepotyzm, moge podsunac Ci kandydatke na sekretarke
Ja nie narzekam, Ty tez bedziesz zadowolony Plec piekna, przebiegla... potrzebna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
to co napisałem (pierwszy post do tematu) o mentalności i uprzedzeniach siedzi bardziej w większości ludzi tu niż sie spodziewałem. Pogratulować mentalności nie chcemy zyć w kraju w którym władza dorabia sie naszym kosztem i ma nas gdzieś a sami sprowadzamy jakąkolwiek inicjatywę do własnego polskiego widzi misie. (Sam mam mieszane uczucia co tego tematu, młody i gupi pewnie jestem)) jedyne co widac to beton partyjny albo jego przeciwieństwa sie wypowiadają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Sethur napisał:
Ja nie narzekam, Ty tez bedziesz zadowolony Plec piekna, przebiegla... potrzebna

Teraz nie mówi się sekretarka tylko " asystentka Pana prezesa"

Zuzu, z tym "młody" to chyba przesadziłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Grzes203 napisał:
Sethur napisał:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
frihed napisał:
Grzes203 napisał:
Sethur napisał:

teraz to bynajmniej wiem jak nazywa sie moja profesja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Wiadomosc dla Hilton!
Nie moge powstrzymac sie aby powiedziec Ci ze zrobilas na mnie bardzo mile wrazenie, biorac udzial w debacie(debatach) Mysle ze jestes OK! Z incjatywy Grzesia203 masz stolek skarbnika w klubie Polskiego Jezyka. Nie umniejszajac Grzesiowi203 mysle ze powinniscie sie zamienic stolkami. Ty na prezesa a On na skarbnika! Bardzo Cie prosze wypowiedz sie co Ty na to. Jest to sprawa "Wagi Nadzwyczajnej" Tylko dlatego ze mamy sie konsolidowac i jednoczyc. Jednoczyc wszystkich rodakow w Norwegi czy w Oslo. A Ty potrafisz byc osoba o pokojowym i napewno lojalnym mysleniu a tym samym umiesz rozsadnie ustosunkowac sie do zagadnien problematyki istot na obcej ziemi! A jak bedziemy tutaj dluzej i jeszcze dluzej, to moze bedziemy na swojej ziemi. I jak bedzie to nasza ziemia, to moze nastapic (polaczenie-zjednoczenie) Klubu Polskiego Jezyka z ziemia Norweskiego Vikingowego Przodownika. Czekam na aktywnosc Twoja bo Twoja sympatycznosc i radosc zycia pobudzila mnie do Takich wlasnie reflrksji!!!
Pozdrawiam Ciebie mocno z wielkimi radosci i milosci usciskami, myslacy o Tobie,
Zawsze ten sam,
Post No Bills
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
prezes Grzes203
zastępca prezesa Post No Bill (wybrany i zatwierdzony!)
Asystentka Pana Prezesa Frihed
Sekretarz wybrac
skarbnik Hilton
członek zarządu nr 1.Szara eminencja - Sethur (imię indiańskie- Stojący w Cieniu)
członek zarządu nr 2.wybrac!
członek zarządu nr 3.wybrac!

Możesz sobie frihed sekretarza wybrać sama w demokratycznym głosowaniu, byle nie BOSKIEGO NICKA, bo ponoć pisać nie umie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Post No Bills napisał:
Wiadomosc dla Hilton!
Nie moge powstrzymac sie aby powiedziec Ci ze zrobilas na mnie bardzo mile wrazenie, biorac udzial w debacie(debatach) Mysle ze jestes OK! Z incjatywy Grzesia masz stolek skarbnika w klubie Polskiego Jezyka. Nie umniejszajac Grzesiowi mysle ze powinniscie sie zamienic stolkami. Ty na prezesa a On na skarbnika! Bardzo Cie prosze wypowiedz sie co Ty na to. Jest to sprawa "Wagi Nadzwyczajnej" Tylko dlatego ze mamy sie konsolidowac i jednoczyc. Jednoczyc wszystkich rodakow w Norwegi czy w Oslo. A Ty potrafisz byc osoba o pokojowym i napewno lojalnym mysleniu a tym samym umiesz rozsadnie ustosunkowac sie do zagadnien problematyki istot na obcej ziemi! A jak bedziemy tutaj dluzej i jeszcze dluzej, to moze bedziemy na swojej ziemi. I jak bedzie to nasza ziemia, to moze nastapic (polaczenie-zjednoczenie) Klubu Polskiego Jezyka z ziemia Norweskiego Vikingowego Przodownika. Czekam na aktywnosc Twoja bo Twoja sympatycznosc i radosc zycia pobudzila mnie do Takich wlasnie reflrksji!!!
Pozdrawiam Ciebie mocno z wielkimi radosci i milosci usciskami, myslacy o Tobie,
Zawsze ten sam,
Post No Bills

Hilton już złożyła do mnie skargę że molestujesz ją seksualnie
To nie samoobrona!!!
Niniejszym pozbawiam Cię stołka, będziesz siedział na podłodze za karę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Grzes203 napisał:
Post No Bills napisał:
Wiadomosc dla Hilton!
Nie moge powstrzymac sie aby powiedziec Ci ze zrobilas na mnie bardzo mile wrazenie, biorac udzial w debacie(debatach) Mysle ze jestes OK! Z incjatywy Grzesia masz stolek skarbnika w klubie Polskiego Jezyka. Nie umniejszajac Grzesiowi mysle ze powinniscie sie zamienic stolkami. Ty na prezesa a On na skarbnika! Bardzo Cie prosze wypowiedz sie co Ty na to. Jest to sprawa "Wagi Nadzwyczajnej" Tylko dlatego ze mamy sie konsolidowac i jednoczyc. Jednoczyc wszystkich rodakow w Norwegi czy w Oslo. A Ty potrafisz byc osoba o pokojowym i napewno lojalnym mysleniu a tym samym umiesz rozsadnie ustosunkowac sie do zagadnien problematyki istot na obcej ziemi! A jak bedziemy tutaj dluzej i jeszcze dluzej, to moze bedziemy na swojej ziemi. I jak bedzie to nasza ziemia, to moze nastapic (polaczenie-zjednoczenie) Klubu Polskiego Jezyka z ziemia Norweskiego Vikingowego Przodownika. Czekam na aktywnosc Twoja bo Twoja sympatycznosc i radosc zycia pobudzila mnie do Takich wlasnie reflrksji!!!
Zawsze ten sam,
Post No Bills

Hilton już złożyła do mnie skargę że molestujesz ją seksualnie
To nie samoobrona!!!
Niniejszym pozbawiam Cię stołka, będziesz siedział na podłodze za karę

Dobra usiade nawet na kszesle elektrycznym, ale tylko pod jednym warunkirm. Jak Ty Grzes203 usiadziesz mi na kolana!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok