Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7118 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Tak zastanawiałem się wczoraj bardzo intensywnie kiedy Giovi zawita w skromne progi naszej społecznej integracji. Bardzo jestem rad z doborowego zarządu. Cieszę się że sekretarz potrafi wesprzeć skarbnika w noszeniu pustej skarbonki oraz ogólnego ożywienia intelektualnego.
Zanim opublikuję plan strukturalny oraz działania na najbliższe tygodnie mam prośbę (jeśli jesteś w zarządzie jest to polecenie służbowe) aby nie komentować planu postami typu: piramida, amway i inne tego typu oszczerstwa.

Każdy, powtarzam - każdy (tak Sethur, Ty też) członek zarządu zobowiązany jest niniejszym dekretem do wyszukania i wcielenia do organizacji "KUJON" przynajmniej trzech szeregowych członków. Podstawowym wymogiem stawianym kandydatom jest wpłacenie składki członkowskiej w wysokości 1000 NOK od osoby za rok uczestnictwa. W zamian możecie obiecywać: darmowe kursy językowe, pracę dla wszystkich, dobre warunki mieszkaniowe, przyjęcie Norwegii do Unii Europejskiej.
Po wykonaniu powyższych instrukcji dumni z siebie możecie przekazać zadania nowym podwładnym. Każdy z nich ma obowiązek wyszukać i wcielić do organizacji "KUJON" przynajmniej pięć nowych osób. Warunek jak wyżej, bezwzględna wypłacalność. Szeregowi członkowie niższego szczebla mogą obiecywać: darmowe kursy językowe, pracę dla posiadających numer personalny, warunki mieszkaniowe, niższe ceny napojów alkoholowych w Vinmonopolet.
Po wykonaniu powyższych instrukcji wasi podwładni mogą przekazać identyczne instrukcje swoim podwładnym. Obiecywać mogą darmowe kursy językowe, pracę dla Norwegów, barak z ubikacją, obniżenie cen u lokalnego dostawy napojów alkoholowych.
W kupie siła!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zwisający w cieniu?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
Tak zastanawiałem się wczoraj bardzo intensywnie kiedy Giovi zawita w skromne progi naszej społecznej integracji. Bardzo jestem rad z doborowego zarządu. Cieszę się że sekretarz potrafi wesprzeć skarbnika w noszeniu pustej skarbonki oraz ogólnego ożywienia intelektualnego.
Zanim opublikuję plan strukturalny oraz działania na najbliższe tygodnie mam prośbę (jeśli jesteś w zarządzie jest to polecenie służbowe) aby nie komentować planu postami typu: piramida, amway i inne tego typu oszczerstwa.

Każdy, powtarzam - każdy (tak Sethur, Ty też) członek zarządu zobowiązany jest niniejszym dekretem do wyszukania i wcielenia do organizacji "KUJON" przynajmniej trzech szeregowych członków. Podstawowym wymogiem stawianym kandydatom jest wpłacenie składki członkowskiej w wysokości 1000 NOK od osoby za rok uczestnictwa. W zamian możecie obiecywać: darmowe kursy językowe, pracę dla wszystkich, dobre warunki mieszkaniowe, przyjęcie Norwegii do Unii Europejskiej.
Po wykonaniu powyższych instrukcji dumni z siebie możecie przekazać zadania nowym podwładnym. Każdy z nich ma obowiązek wyszukać i wcielić do organizacji "KUJON" przynajmniej pięć nowych osób. Warunek jak wyżej, bezwzględna wypłacalność. Szeregowi członkowie niższego szczebla mogą obiecywać: darmowe kursy językowe, pracę dla posiadających numer personalny, warunki mieszkaniowe, niższe ceny napojów alkoholowych w Vinmonopolet.
Po wykonaniu powyższych instrukcji wasi podwładni mogą przekazać identyczne instrukcje swoim podwładnym. Obiecywać mogą darmowe kursy językowe, pracę dla Norwegów, barak z ubikacją, obniżenie cen u lokalnego dostawy napojów alkoholowych.
W kupie siła!!!

Grześ,Ty mnie tu pod włos nie bierz,ja Wam kabzy nabijac nie będę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a ja pozyskałam sponsoring
myślę ze jak by to sprzedać to na pierwsza wpłatę będzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
giovi2 napisał:

Grześ,Ty mnie tu pod włos nie bierz,ja Wam kabzy nabijac nie będę

Powiem Ci w tajemnicy że mam jeszcze ukryte miejsca tylko nikt o tym nie wie
Jak chcesz to Cię wciągnę na członka

kami napisał
a ja pozyskałam sponsoring
myślę ze jak by to sprzedać to na pierwsza wpłatę będzie...

Po co sprzedawać? Ja tu cały dzień główkuję nad oficjalnymi strojami dla zarządu a Ty gotowe pomysły chcesz pozbywać? Przydało by się tylko barwy narodowe domalować czerwono-białe aby wszyscy Nas na ulicach poznawali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hmm skoro prezes tak zazadza to ja sie zgadzam moge pomalowac mam czerwona pomadke, bialy lakier do paznokci zaraz sie biorę za robotę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Prezesie! Ja czlonkow werbowac nie bede! Bede werbowal waginy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Sethur napisał:
Prezesie! Ja czlonkow werbowac nie bede! Bede werbowal waginy

Organizacja "KUJON" przyjmoje zarowno czlonkow jak i czlonkinie tz. waginy mowiac jezykiem Sethura.
Byle by tylko skarbonka sie napelniala i swinka sie okraglila a prezes ze szczescia przestal by walc ........

.............piesciami o biurko

.............walil by za to czerwonego z kola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
giovi2 napisał:
Zwisający w cieniu?!

Wiesz... ksztalt - ksztaltem... waze by byl twardy, sztywny i... czysty