Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Optymus_anihilacja napisał:

Tymczasm stul jape i zamiast nieumiejetnie sie odszczekiwac przesledz na forum watek o zabieraniu dzieci w Norwegii przez BV. To zjawisko rozwiniete na szeroka skale i jezeli rodzice sa uposledzeni( tak jak waszym przypadku) to urzad natychmiast interweniuje.

PS Niech jej ktos podlinkuj cos od Helenki to ja moze ostudzi.[/quote]

poczekaj, wolno myśli ale może helenkę sama odkryje
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
eh, eh, eh ... jakby was pies usłyszał, to by sie o własną budę zajebał ...

Te zachowanie ... jakie to Polaczkowate i cebulowate.

Wieśniactwo i buractwo.

POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH POPAPRANYCH NIEROBÓW KTÓRZY WYJECHALI ZA CHLEBEM i napierdalają po kilkanaście godzin na kasie w sklepie dla Norwegów, którzy mają Polaków za śmieci. I co się dziwić, jak taki dostają przykład, aż szkoda patrzeć.

Ja przynajmniej mam wyższa wykształcenie, o prace na kasie albo inną fizyczną, gdzie człowiek jest upodlony bać się nie muszę podobnie jak i mój mąż bo za sam staż dostaje tyle, ile Wy za ciężką harówę - a że chcemy odłożyć na większe mieszkanie - takie jest życie i niech żal Wam dupę ściska, Cebularze
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gabrielo najmocniej przepraszam za te wilki
ale przetłumaczę
w Królestwie jest taki urząd BV
co to zabiera dzieci nierozgarniętym polskim rodzicom i oddaje je w opiekę do norweskich rodzin zastępczych, aby dzieci wychować jakoś na ludzi a nie na Polaków
dlatego przed wyjazdem poczytaj odnośne tematy dotyczące rabunku polskich pociech
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:

Inaczej zaspiewasz jak ci dziwolaga odbierom. I na skalniaka wychowajom
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Gabrielo najmocniej przepraszam za te wilki
ale przetłumaczę
w Królestwie jest taki urząd BV
co to zabiera dzieci nierozgarniętym polskim rodzicom i oddaje je w opiekę do norweskich rodzin zastępczych, aby dzieci wychować jakoś na ludzi a nie na Polaków
dlatego przed wyjazdem poczytaj odnośne tematy dotyczące rabunku polskich pociech

nie wiem czy ona to ogarnie...
mąż wyjechał, zostawił ją z ząbkującym spadkobiercą a tu jeszcze ten BV - jak żyć???
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:

Wieśniactwo i buractwo.

POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH POPAPRANYCH NIEROBÓW KTÓRZY WYJECHALI ZA CHLEBEM i napierdalają po kilkanaście godzin na kasie w sklepie dla Norwegów, którzy mają Polaków za śmieci. I co się dziwić, jak taki dostają przykład, aż szkoda patrzeć.

Ja przynajmniej mam wyższa wykształcenie, o prace na kasie albo inną fizyczną, gdzie człowiek jest upodlony bać się nie muszę podobnie jak i mój mąż bo za sam staż dostaje tyle, ile Wy za ciężką harówę - a że chcemy odłożyć na większe mieszkanie - takie jest życie i niech żal Wam dupę ściska, Cebularze

Daj staremu spokoj, dopiero wyjechal, nie trza go juz pozdrawiac.

BTW- licencjat z kulturoznawstwa to nie wyksztalcenie.
Zgłoś wpis
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:

Wieśniactwo i buractwo.

Tylko wstyd przynosisz sobie i własnej rodzinie, tym tekstem który tu zaprezentowałaś.
Tak łatwo się poddałaś i "wyszło szydło z worka".
Zero osobistej kultury a i z asertywnością też masz problemy jak widać.

wstyd
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:

Wieśniactwo i buractwo.

nie mierz wszystkich swoją miarą
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Widac, ze to wilk w owczej skorze. Gardzi ludzmi, ktorzy ciezko pracuja na kasie, a sama zyje za pieniadze meza. Nie masz moralnej legitymacji, by tak traktowac ludzi cipo.
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Optymus_anihilacja napisał:
Widac, ze to wilk w owczej skorze. Gardzi ludzmi, ktorzy ciezko pracuja na kasie, a sama zyje za pieniadze meza. Nie masz moralnej legitymacji, by tak traktowac ludzi cipo.

uniwersytutka - li i jedynie
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok