Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
Wcale sie nie przejmuje ja mam zajęcie i mi sie nie nudzi)) pozdrawiam
Ojeju co za błąd !!! Wstyd!! Te telefony nie wstawiają odpowiednich wyrazów przepraszAm ze tak ubodlam w oko!
Zgłoś wpis
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
Z dużej litery sie zaczyna zdanie )) poczytamy razem ??
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
napisał:
Wcale sie nie przejmuje ja mam zajęcie i mi sie nie nudzi)) pozdrawiam
Ojeju co za błąd !!! Wstyd!! Te telefony nie wstawiają odpowiednich wyrazów przepraszAm ze tak ubodlam w oko!

podłe urządzenia doprawdy
Zgłoś wpis
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
Hahaha .......
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
anetapolak napisał:
kropkastopka napisał:
Gabrielo. Nie przejmuj sie komentarzami głupimi, tu tak jest , nie tłumacz sie poprostu. Olej ich niech piszą co chcą. Inteligentnym ludziom sie nie nudzi a im widocznie tak skoro osądzają, bo cóż by mozna było rozbić innego?? Odpowiedzieć na pytanie lub dopiepszyc )

nie martw się, i ty w końcu też znajdziesz sobie zajęcie... polecam SJP do poduszki

pewnie i tak się nie może opędzić od dziecka i narzeczonego
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
prawda jest taka, że zadałam pytanie o wysyłkę do Norwegi z Polski i otrzymałam tylko dwie odpowiedzi konkretne, powstało 6 stron wątku, a osądzona zostałam kilka razy ... o to, że nie dbam o męża, że karzę mu jeść tanie rzeczy i wysyłać kasę do Polski (co rozbawiło mnie szczególnie) o to, że nie umiem gotować i że nie umiem obsługiwać translatora ... większość to wierutne bzdury i nie wiem, skąd w ludziach tyle zawiści, ale w porządku - już sama znalazłam sobie odpowiedź na swoje pytanie )
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nic nowego nie odkryłaś
na tym forum się jeszcze nigdy nie zdarzyło
aby ktoś rychło w czas nie uzyskał prawidłowej podpowiedzi, tudzież nie został na takową naprowadzony
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:
prawda jest taka, że zadałam pytanie o wysyłkę do Norwegi z Polski i otrzymałam tylko dwie odpowiedzi konkretne, powstało 6 stron wątku, a osądzona zostałam kilka razy ... o to, że nie dbam o męża, że karzę mu jeść tanie rzeczy i wysyłać kasę do Polski (co rozbawiło mnie szczególnie) o to, że nie umiem gotować i że nie umiem obsługiwać translatora ... większość to wierutne bzdury i nie wiem, skąd w ludziach tyle zawiści, ale w porządku - już sama znalazłam sobie odpowiedź na swoje pytanie )

to teraz podziękuj państwu
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
i sama widzisz co byś bez nas zrobiła
a wyjesz jak wilk w podzięce
Zgłoś wpis
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący