Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
tak, dostałam fajne informacje o tańszych dyskontach w Norwegii i ktoś naprowadził mnie na trop usług transportowych, które przewożą paczki z Polski do Norwegii i znalazłam pana, który jeździ przez miejscowość w której mieszka mój mąż, ale szukałam ponad 2 godziny z przerwami na ujarzmienie ząbkującego syna ... Część tekstów tu padła zupełnie bez sensu, a zaczepki o nic są właśnie w stylu Polaków, więc co się dziwić, że i tu je zastałam, ale puszczałam większość kontem oka, niektóre skomentowałam - pewnie nie potrzebnie zupełnie, ale każdy człowiek ma swoje granice

jestem zestresowana, bo mój mąż wyjechał do nowego kraju na staż, nie wiadomo, czy dostanie tam propozycję dalszej współpracy czy nie ... w przeciągu dwóch miesięcy moje zycie może ulec zmianie o 180 stopni, zostałam sama z Synkiem który zachowuje się jak opętany, bo ząbkuje, NA 80% we wrześniu wyjadę do kraju ( Norwegii ) o którym wiem bardzo mało i jestem rozbita ... to, że zadaję dużo pytań - proszę sobie przypomnieć, jak wyglądały Wasze początki w Norwegii - założę się, że byliście we wszystkim obeznani i o nic nigdy nie musieliście pytać, ALBO, co bardziej prawdopodobne - ktoś odpowiadał Wam w ten sam sposób, a teraz Wy - by się odegrać bluzgacie i udajecie mądrych, głupio mądrych.

Tym, którzy chcieli mi pomóc - dziękuję
Tym, którzy bluzgali (bez powodu) - zniżając się do Waszego poziomu - pocałujcie mnie w 4 litery
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
GabrielaSzy napisał:
pocałujcie mnie w 4 litery
a gdzie mieszkasz?
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
GabrielaSzy napisał:
a gdzie mieszkasz?

jasta obudź się, pisała, że we Wrocławiu
@ gabrysiu - witamy w dorosłym życiu
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
stolica dolnego śląska póki co
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
anetapolak napisał:
jasta102 napisał:
GabrielaSzy napisał:
a gdzie mieszkasz?

niecne myśli o rozkoszy otępiły mnie całkowicie
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
niestety, życie nie jest usłane różami, nie ma się co oszukiwać ... gdyby było - nie musiałabym wyszukiwać możliwości zorganizowania mężowi tańszej wyżerki, albo najlepiej - nie musiałby nigdzie wyjeżdżać i piłabym sobie z nim teraz ciepłe kakao ... a tak muszę czekać na jego odwiedziny do 15.08 ...
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
anetapolak napisał:
jasta102 napisał:
GabrielaSzy napisał:
a gdzie mieszkasz?

mąż wraca 15.08 - jak się sprężysz - obrócisz kilka razy
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
dobra, dobra - na tym zakończmy wątek
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
anetapolak napisał:
jasta102 napisał:
anetapolak napisał:
jasta102 napisał:
GabrielaSzy napisał:
a gdzie mieszkasz?

mąż wraca 15.08 - jak się sprężysz - obrócisz kilka razy

myślisz, że też chętna jak daje takie poufne wskazówki
czekam na adres na priv
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:
stolica dolnego śląska póki co

Skoncz juz judzic tepa strzalo. Widocznie masz duzo wolnego czasu, ze cala niedziele przejebalas na MN.
Zaladuj slubnemu ogonowki, zup i sosow i wyslij, skro juz wiesz jak. Niech wpierdala ze smakiem polskie specjaly, a kase sle na rozwoj nowego polaka. Moze wyrosnie z niego jaki maz stanu, jak nie przymierzajac sp. Lech zbawiciel Gruzji.
Tymczasm stul jape i zamiast nieumiejetnie sie odszczekiwac przesledz na forum watek o zabieraniu dzieci w Norwegii przez BV. To zjawisko rozwiniete na szeroka skale i jezeli rodzice sa uposledzeni( tak jak waszym przypadku) to urzad natychmiast interweniuje.

PS Niech jej ktos podlinkuj cos od Helenki to ja moze ostudzi.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok