Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
jest na tej stronie kiwi jakaś gazetka do pobrania czy oferta ? bo ja norweskiego nie znam i nie umiem odszukać )
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
kiwi.no to ta strona, tak ?
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
kiwi.no/

zjeżdżasz na dół i masz "les kundeavis", klikasz i gotowe.
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:
kiwi.no to ta strona, tak ?

czy twój mąż równie ogarnięty co ty???? wiesz co to translator???
a wyszukiwarka?
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
mój mąż jest ogarnięty, ale póki co nie ma tam internetu i odsypia po kilkunastogodzinnym wyjeżdzie z Wrocławia do Norwegii, a mi się nie chce kopiować i wklejać kazdej frazy po kolei ...

Nie rozumiem, po co Pani atakuje
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:
mój mąż jest ogarnięty, ale póki co nie ma tam internetu i odsypia po kilkunastogodzinnym wyjeżdzie z Wrocławia do Norwegii, a mi się nie chce kopiować i wklejać kazdej frazy po kolei ...

Nie rozumiem, po co Pani atakuje

oczywiście madame!

any more wishes?
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzy)
Wiking
No, you can go away
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
GabrielaSzy napisał:
No, you can go away

it is the only way to stop talking with an idiot
Zgłoś wpis
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
Gabrielo. Nie przejmuj sie komentarzami głupimi, tu tak jest , nie tłumacz sie poprostu. Olej ich niech piszą co chcą. Inteligentnym ludziom sie nie nudzi a im widocznie tak skoro osądzają, bo cóż by mozna było rozbić innego?? Odpowiedzieć na pytanie lub dopiepszyc )
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
kropkastopka napisał:
Gabrielo. Nie przejmuj sie komentarzami głupimi, tu tak jest , nie tłumacz sie poprostu. Olej ich niech piszą co chcą. Inteligentnym ludziom sie nie nudzi a im widocznie tak skoro osądzają, bo cóż by mozna było rozbić innego?? Odpowiedzieć na pytanie lub dopiepszyc )

nie martw się, i ty w końcu też znajdziesz sobie zajęcie... polecam SJP do poduszki
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok