Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1953 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
To nie jest kwestia teorii spiskowych... są dokumenty i każdy kto czyta ze rozumieniem i w miarę obiektywnie nie będzie miał wątpliwości w celowość pewnych działań...
Dlaczego wrzuciłem ten temat?
Po wydarzeniach z 11.11.11 organizatorzy wyciągnęli poważne lekcje i marsz w zeszłym roku był już bardziej dopracowany pod względem organizacyjnym, były przesłanki że w tym roku ma się pojawić specjalny "sektor" dla rodzin aby podwyższyć poczucie bezpieczeństwa. Sam chciałem jechać z córką do Warszawy i połączyć to z wizytą u rodziny w Wołominie... niestety ze względu na decyzję rządu, ja i tysiące innych rodzin w słusznej obawie o dzieci się nie pojawią na Marszu Niepodległości

Właśnie o to w tym chodzi... już nie tylko o sprowokowanie burdy w stolicy, ale przede wszystkim o to by na marszu nie było rodzin z dziećmi tylko napakowani kibole. To nie jest teoria spiskowa, to się właśnie dzieje na naszych oczach.

Jak widac, wnioski wyciaga sie na podstawie wiary, a nie faktow...... I kazdy rozumie dokumenty "po swojemu", bez wzgledu na to, co jest napisane......

A to, ze nie mozesz z dzieckiem pojsc na marsz 11 listopada, to zawdzieczasz swoim rodakom, tym co to "wierza", ze jest cos napisane, ale sami przeczytac nie potrafia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no siejesz dezinformacje
wczesniej to ofiara zostala skazana na 3 miesiace za uszkodzenie nogi tajniaka

a tu relacja
wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-tomasza-...-jedynie-w-mediach-e

Boli to, że w sercu Polski zamaskowani, młodzi Niemcy lżyli, obrażali i bili Polaków. Pluli na polskie mundury, a swoją obecnością zmusili grupę rekonstrukcyjną oraz Kompanię Reprezentacyjną Wojska Polskiego do zmiany trasy przejścia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

ale sprawy 100 ,, antyfaszystow ,,z NIENIEC ZOSTALY UMOZONE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
Makaryna napisał:
A to, ze nie mozesz z dzieckiem pojsc na marsz 11 listopada, to zawdzieczasz swoim rodakom, tym co to "wierza", ze jest cos napisane, ale sami przeczytac nie potrafia.
Dzięki moim rodakom, z roku na rok Marsz się coraz bezpieczniejszy, coraz lepiej zorganizowany, jednocześnie zrzeszający ludzi którzy już maja dość...

Rząd PO-PSL jest rządem wszystkich Polaków, zarządzający podatkami wszystkich którzy je płacą w PL, i również moimi w pewnym sensie pieniędzmi które zostawiam w kraju za każdą wizytą.
Tenże Rząd powinien na pierwszym miejscu stawiać wolę społeczeństwa. Premier wszystkich Polaków a nie tylko małej grupki, gdyby zdecydował się na goszczenie szczytu klimatycznego (który notabene nie jest wydarzeniem wielkiej rangi) znając sytuację z lat ubiegłych zaproponowałby przesunięcie daty o kilka dni, tak by obywatele mogli celebrować swoje święto bez konfrontacji z Anty i Alterglobalistami oraz szelką anarchistyczną szemraniną krórą takie szczyty przyciągają...

Tak postąpił by mąż stanu, premier wszystkich Polaków

Powiedz mi Makaryno, jak bardzo nie mam racji w moim prostym rozumowaniu.

Napewno w swoim subiektywnym odczuciu masz racje. Co, jezeli data nie jest do negocjacji ?
Oczywiscie, rzad nie musial skladac oferty na goszczenie konferencji...... mozliwe, ze byloby to lepsze wyjscie. Tylko, ze z drugiej strony narazilby sie na zarzuty, ze nie udziela sie miedzynarodowo, z Polski robi "zascianek", naraza ja na utrate prestizu/wplywu i wiele, wiele bardziej lub mnie realnych zarzutow. Czy podejmie taka, czy inna decyzje, zawsze jest ktos, kto ze swojego subiektywnego punktu widzenia czuje sie pokrzywdzony lub zawiedziony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Oczywiscie, rzad nie musial skladac oferty na goszczenie konferencji...... mozliwe, ze byloby to lepsze wyjscie. Tylko, ze z drugiej strony narazilby sie na zarzuty, ze nie udziela sie miedzynarodowo, z Polski robi "zascianek", naraza ja na utrate prestizu/wplywu i wiele, wiele bardziej lub mnie realnych zarzutow.

jak mozna byc tak naiwnym i myslec ze ktos w to uwierzy
ile to czasu minelo od ostatniego szczytu w Polsce ?

CZTERY LATA od szczytu w Poznaniu
Jak widac, wnioski wyciaga sie na podstawie wiary, a nie faktow.

mozesz to udowodnic

czy tez sa jakies inne fakty
tylko gdzie w rownoleglym swiecie na zielonej wyspie?

Makaryna napisał:

ZOMO?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Wszystkiemu winny Tusk,Żydzi, Cyganie...i nie wiem kto tam jeszcze, a Wy i tylko Wy, to prawdziwi patrioci.Cieszcie się, bo jak dojdziecie ze swoim PIS em, Zawiszą i innymi Ziobrami, Ziemkiewiczami i Kukizami do władzy to dopiero nam pokażecie.
Wszyskiemu winni są inni...no i niech Wam tak będzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
.Cieszcie się, bo jak dojdziecie ze swoim PIS em
POpieraj oficjalna wersje bo bedzies z PISu

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
lena1 napisał:
Wszystkiemu winny Tusk,Żydzi, Cyganie...i nie wiem kto tam jeszcze, a Wy i tylko Wy, to prawdziwi patrioci.Cieszcie się, bo jak dojdziecie ze swoim PIS em, Zawiszą i innymi Ziobrami, Ziemkiewiczami i Kukizami do władzy to dopiero nam pokażecie.
Wszyskiemu winni są inni...no i niech Wam tak będzie.

Jacy "wy" leno ? Jakim "nam"?
Taka tolernacyjana lena, a tak brzydko dzieli Polakow ?

Jesli ja, leno, uwazam za bardzo niefortunnna (obawiam sie, ze moze sie okazac dosc niebezpieczna w skutkach) decyzje polskiego rzadu w sprawie szczytu klimatycznego 11 listopada w Warszawie, to do ktorej grupy sie wg Twojej klasyfikacji zaliczam ? "My", "wy", "oni"....? hæ ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Nie badzmy zbyt brutalni i nie pozbawiajmy naszych uroczych pan wiary w szczere intencje
naszego kawalera orderu the Sun of Peru.Wiara jest sprawa prywatna i nie wolno nam
ingerowac w ta sfere.
Warto jednak powaznie zastanowic sie, po co stwarza sie taka sytuacje.
Najtrafniej chyba wyjasnil to Shork na Niepoprawnych:

niepoprawni.pl/blog/4474/podpalanie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
20 w sejmie 10 w senacie po co tulu pasorzytow panstwo utrzymuje
bylem raz w takim biurze poselskim 3 urzedasow 2 radcow prawnych 2 sekretary
jeszcze paru zastepcow szefa tego klanu nie widzialem pewnie w sejmie z doradcami
Urzedowal caly budynek zajety w centrum miasta i to wszystko za pieniadze podatnikow i tylko mysla i radza jak by tu nowe podatki od podatkow wprowadzic!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok