Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
darek47 ... (9943 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Gruzin napisał:...Widzisz jakąś różnicę między onetem a tym truskawkowa? Bo ja nie.
Co prawda pytanie jest do truskawkowej jednak i ja odpowiem ...
Jest zasadnicza różnica ... Tu większość pisze tematycznie ..ponadto łączy nas w taki lub inny sposób Norge...
A ,że z nudów ....lub innej przyczyny są też i tematy o DUPIE-MARYNY... no cóż ...
Przecież nie jesteśmy "Zwierzętami "...Tylko Ludźmi ... i od czegoś mamy te swoje na całe szczęście różne mózgownice...
PRZYRÓWNYWANIE..- M N- do Onetu to mocne przegięcie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
...przy okazji,o jakiej kulturalnej dyskusji ty mowisz?

Podstawą kulturalnej dyskusji jest umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Po pierwsze napisałem że nie byłem zarejestrowany na żadnym innym forum (sugerowałeś że nie chciano mnie na jakimś innym). Mowa o forum Onetu, tam się nietrzeba rejestrować i każdy pisze co chce, czesto kompletnie nie na temat, byle komuś dokopać. CZASAMI tutaj tez to tak wygląda, (patrz twój poprzedni post)

Po drugie ja nie atakuje ludzi, tylko stawiam kontr-argumenty. Jeśli piszę "Piszecie bzdury" oznacza to że się nie zgadzam z pewnymi poglądami, argumentami na forum i nie oznacza to "Wszyscy jesteście głupi i śmierdzicie". Jako równorzędny użytkownik forum masz prawo się ze mną nie zgadzać i podważyć moje argumenty podając swoje i na tym polega kulturalna dyskusja. Przepraszam.. następnym razem będę dodawał "Moim zdaniem.. piszecie bzdury..".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..czyzby jakis postep,u twardoglowego?

jesli faktycznie,zamienisz bezwarunkowe-piszecie bzdury-na dajace szanse,innym-moim zdaniem,piszecie bzdury- to przypisze to sobie jako sukces pedagogiczny,panaladnego!

swoja droga,o ile z tzw. myslenia 'konkretnego',masz 5+,to z przenosni,ironi i myslenia 'przestrzennego' - absolutna pala!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
A co to ma niby wspolnego z toba panieladny? Toz przeciez to byl przyspieszony kurs konwersacji dla takich jak ty krzykaczy forumowych (zobaczymy czy wiesz co to ironia).
Serio facet prosze cie na litosc.. przejrzyj sobie swoje ostatnie 5-10 postow i zobacz ile konkretnego wnosza do tematu.

Pozdrawiam i zycze mileo weekendu
God helg!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
i co ciszzzzzzzzza ????????????????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
tu również cisssszzzzzaaaaa????? to chyba ten zblizajacy sie świateczny okres......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
smajkbb napisał:
tu również cisssszzzzzaaaaa????? to chyba ten zblizajacy sie świateczny okres......

ojjjojj cos nie dobrze za mna :/ ide spac :/ skoro to samo dwa razy pisze :/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok