Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a czym czerwone nosy karmią karpia w popegeerowskim stawie z zamuloną wodą
i w której klasie wody przeżyje karp z rodzinką
no jak mundurowy masz namiary?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

www.meite.org/meite.php?page=artinfo&articleid=18&art=7

A te karpie twoim zdaniem jasta tez smierdza mulem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:

To juz zalezy w jakiej cenie, Karp w polskich hodowlach karmiony jest glownie pszenica. Hormony dodawane do paszy sa zabronione w calej unii.( nie w Norge)

Antybiotyki sa rowniez ograniczone w zasadzie do jednego. Natomiast losos zjada maczke z ryb - czysty kanibalizm.

Ps Mundur zrzucilem dawno temu.
Pomijam fakt, ze mieso karpia jest bezwartosciowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Hilton napisał:
NEXT napisał:
Hilton napisał:
NEXT napisał:
karp to ryba wręcz bagienna trzeba naprawdę być innym inaczej by zamiast dorsza wybrać karpia
no ale prawda taka ,że człowiek gorszy od świni i zeżre wszystko

Ja nie jadam karpia ani lososia, bo te ryby mi nie smakuja, a ich zapach odstrasza. Ale dlaczego trzeba byc innym inaczej, jezeli ktos lubi?

pewnie nawet nie wie ,że nie lubi koleżanka napisała dlaczego szuka karpia,takie jest moje zdanie mam wybrać wybiorę dorsza nie karpia,którego ludzie wciskają w siebie tylko na święta

Moje pytaie dotyczylo czegos innego. Napisalas o byciu innym inaczej, co mniemam, znaczy glupkiem. Dlaczego?
Dlaczego oceniasz ludzi wedlug tego co lubia miec na talerzu, wedlug tego kogo i w jakiej ilosci lubia miec w lozku? Oceniaj ludzi wedlug wiedzy, madrosci, inteligencji a nigdy wedlug preferencji. Na temat gustu sie nie dyskutuje, wiedzialas o tym?
Odbiegam od tematu, ale juz zaczyna mnie to draznic. Ten, ktory lubi karpia i seks w trojkacie jest nienormalnym pojebem z zwichrowanym umyslem i zerowym poziomem moralnsci. NAtomiast ten, co preferuje dorsza lub makrele, seks po slubie tylko z zona, zamiast ksiazek gry komputerowe jest zajebista jednostka, wybitna i normalna jak qurwa to, ze paznokcie i wlosy rosna.
Ogarnijcie sie wreszcie.

Dokładnie to zinterpretowałaś,tylko głupek zamiast dobrej ryby postawi na stół karpia i takie jest moje zdanie ,chcesz być tolerancyjna a zabraniasz mi mówić co myślę ,jesli chodzi o kopulujących grupowo -no niestety nie mam wpływu nawet na to co jedzą świnie ...
i niestety nie jestem tolerancyjna,potrafią rozgraniczyć co jest dobre a co złe a ludzi obowiązują pewne zasady moralne,bo nastepnym razem napiszesz ,że nic złego nie ma w tym gdy ty uprawiasz sex w obecności swoich dzieci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:

To juz zalezy w jakiej cenie, Karp w polskich hodowlach karmiony jest glownie pszenica.
Pomijam fakt, ze mieso karpia jest bezwartosciowe.

to może chociaż mięso z polskich świń ma jakąś wartość, poza taniością
"Komitet Medycyny Weterynaryjnej ma pretensje do jakości wyrobów mięsnych z Polski" - oświadczył cytowany przez gazetę szef tej instytucji, Iwan Bisiuk.

"Kommiersant-Ukraina" podkreśla, iż antybiotyki i bakterie znajdowane w importowanym zza zachodniej granicy Ukrainy mięsie świadczą, że wyroby z Polski bywają nieświeże, a ich spożycie może zaowocować zatruciem pokarmowym.

biznes.pl/magazyny/rolnictwo/ukraina-gro...5,magazyn-detal.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NEXT napisał:
Hilton napisał:
Ten, ktory lubi karpia i seks w trojkacie jest nienormalnym pojebem z zwichrowanym umyslem i zerowym poziomem moralnsci. NAtomiast ten, co preferuje dorsza lub makrele, seks po slubie tylko z zona, zamiast ksiazek gry komputerowe jest zajebista jednostka, wybitna i normalna jak qurwa to, ze paznokcie i wlosy rosna.
Ogarnijcie sie wreszcie.

Dokładnie to zinterpretowałaś,tylko głupek zamiast dobrej ryby postawi na stół karpia i takie jest moje zdanie ,chcesz być tolerancyjna a zabraniasz mi mówić co myślę ,jesli chodzi o kopulujących grupowo -no niestety nie mam wpływu nawet na to co jedzą świnie ...
i niestety nie jestem tolerancyjna,potrafią rozgraniczyć co jest dobre a co złe a ludzi obowiązują pewne zasady moralne,bo nastepnym razem napiszesz ,że nic złego nie ma w tym gdy ty uprawiasz sex w obecności swoich dzieci

po polskich pedagogach
byłych
i obecnych
można się wszystkiego spodziewać
dowodem poziom ich wychowanków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
NEXT napisał:
Hilton napisał:
NEXT napisał:
Hilton napisał:
NEXT napisał:
karp to ryba wręcz bagienna trzeba naprawdę być innym inaczej by zamiast dorsza wybrać karpia

Ja nie jadam karpia ani lososia, bo te ryby mi nie smakuja, a ich zapach odstrasza. Ale dlaczego trzeba byc innym inaczej, jezeli ktos lubi?

pewnie nawet nie wie ,że nie lubi koleżanka napisała dlaczego szuka karpia,takie jest moje zdanie mam wybrać wybiorę dorsza nie karpia,którego ludzie wciskają w siebie tylko na święta

Moje pytaie dotyczylo czegos innego. Napisalas o byciu innym inaczej, co mniemam, znaczy glupkiem. Dlaczego?
Dlaczego oceniasz ludzi wedlug tego co lubia miec na talerzu, wedlug tego kogo i w jakiej ilosci lubia miec w lozku? Oceniaj ludzi wedlug wiedzy, madrosci, inteligencji a nigdy wedlug preferencji. Na temat gustu sie nie dyskutuje, wiedzialas o tym?
Odbiegam od tematu, ale juz zaczyna mnie to draznic. Ten, ktory lubi karpia i seks w trojkacie jest nienormalnym pojebem z zwichrowanym umyslem i zerowym poziomem moralnsci. NAtomiast ten, co preferuje dorsza lub makrele, seks po slubie tylko z zona, zamiast ksiazek gry komputerowe jest zajebista jednostka, wybitna i normalna jak qurwa to, ze paznokcie i wlosy rosna.
Ogarnijcie sie wreszcie.

Nietolerancja to zła cecha, tacy ludzie sa pelńi nienawiści. Osobom twojego pokroju nie da sie wyjaśnić, ze każdy sam decyduje co je i z kim śpi, jak sie ubiera, jakiej muzyki słucha, jak mieszka.
Ja tobie nie zabronilam wyrazić poglądu na karpia, z reszta mam podobny do twojego. Chodzi mi o to, ze aby wygłosic swoje zdanie na temat karpia, nie ma potrzeby obrażenia jego amatorów.
A co sie tyczy seksu, to tylko glupek miesza dzieci w sprawy dorosłych - tak troszkę w twoim stylu
Wiesz kiedy mówimy o moralności?
Dotąd, dopóki zakochany w karpiu nie wpycha go na sile do ust gościom, dopóki dwie, trzy, piec osób ma ze sobą seks dobrowolnie, to nie ma miejsca na wywody moralne, bo nikt nikogo nie krzywdzi. Dorośli ludzie sami podejmują decyzje. A ty, wracając tekst o dzieciach chciałas mnie obrazić, cóż, to do ciebie podobne. Zostaw moje dzieci w spokoju, czy ja mieszam/ mieszalam do dyskusji twoja rodzine? Nie.
Moje dzieci maja prawo wyboru tego co zjedzą, w granicach rozsądku. Nie sa zmuszanie do zjedzenia dorsza, czy brokul jeśli nie maja ochoty.
Podążając twoim tokiem rozumowania, moznaby sie pokusić o stwierdzenie, ze każda kobieta farbujaca wlosy np. Na blond jest głupia. Blond wyglada przecież jakbybptak narobił na głowę, ani to ładne, ani ciekawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:

to może chociaż mięso z polskich świń ma jakąś wartość, poza taniością
"Komitet Medycyny Weterynaryjnej ma pretensje do jakości wyrobów mięsnych z Polski" - oświadczył cytowany przez gazetę szef tej instytucji, Iwan Bisiuk.

"Kommiersant-Ukraina" podkreśla, iż antybiotyki i bakterie znajdowane w importowanym zza zachodniej granicy Ukrainy mięsie świadczą, że wyroby z Polski bywają nieświeże, a ich spożycie może zaowocować zatruciem pokarmowym.

biznes.pl/magazyny/rolnictwo/ukraina-gro...5,magazyn-detal.html

Zmiana przedmiotu sporu w twoim stylu, ale coz...
Nie bede bronil swin, bo nie jadam wieprzowiny, mozna natomiast dyskutowac czy ta "Kommiersant-Ukraina" ma podstawy by tak twierdzic. Nie od dzis wiadomo, ze eksport na wschod, obarczony jest sporym ryzykiem i uzywany wielokrotnie w sporach politycznych. Choc nie twierdze, ze takie sytuacje nie mogly miec miejsca. Wszedzie znajda sie "swinie" ktore chca zarobic obnizajac koszty produkcji przy pomocy niedozwolonych preparatow. Jednak to wyjatki potwierdzajace regule.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Hilton napisał:
NEXT napisał:
Hilton napisał:
NEXT napisał:
Hilton napisał:
NEXT napisał:

Ogarnijcie sie wreszcie.

Nietolerancja to zła cecha, tacy ludzie sa pelńi nienawiści. Osobom twojego pokroju nie da sie wyjaśnić, ze każdy sam decyduje co je i z kim śpi, jak sie ubiera, jakiej muzyki słucha, jak mieszka.
Ja tobie nie zabronilam wyrazić poglądu na karpia, z reszta mam podobny do twojego. Chodzi mi o to, ze aby wygłosic swoje zdanie na temat karpia, nie ma potrzeby obrażenia jego amatorów.
A co sie tyczy seksu, to tylko glupek miesza dzieci w sprawy dorosłych - tak troszkę w twoim stylu
Wiesz kiedy mówimy o moralności?
Dotąd, dopóki zakochany w karpiu nie wpycha go na sile do ust gościom, dopóki dwie, trzy, piec osób ma ze sobą seks dobrowolnie, to nie ma miejsca na wywody moralne, bo nikt nikogo nie krzywdzi. Dorośli ludzie sami podejmują decyzje. A ty, wracając tekst o dzieciach chciałas mnie obrazić, cóż, to do ciebie podobne. Zostaw moje dzieci w spokoju, czy ja mieszam/ mieszalam do dyskusji twoja rodzine? Nie.
Moje dzieci maja prawo wyboru tego co zjedzą, w granicach rozsądku. Nie sa zmuszanie do zjedzenia dorsza, czy brokul jeśli nie maja ochoty.
Podążając twoim tokiem rozumowania, moznaby sie pokusić o stwierdzenie, ze każda kobieta farbujaca wlosy np. Na blond jest głupia. Blond wyglada przecież jakbybptak narobił na głowę, ani to ładne, ani ciekawe

Również masz swoje wady szczególnie wyciągając pewne słowa z kontekstu nikt nie jest w stanie Cię pokonać nawet lindemans Ci nie dorówna,choć się stara jak może
A INNY INACZEJ MOŻE ZNACZYĆ WIELE we wcześniejszym poście się nabijałam
twoje dzieci mnie nie interesują -nie wymyślaj i nie dopowiadaj sobie to była czysta retoryka .

Jeszcze się doczepię mówiłaś bym nie oceniała kogoś po tym co ma na talerzu a jest takie ładne powiedzenie ,że jesteś tym co żresz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
a czy mozna wrocic do tematu?

w Oslo na Grønnland, na przeciwko McDonalda jest sklep rybny i tam maja karpiszony

w zeszlym roku cena bylo ok 100 kr za 2 kg karpiszona
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok