Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
kate666 napisał:
dodalam tego posta w czwartek bo chcialam dostac info na temat karpia i oplatka gdzie wszystkie ppotrzebne informacje dostalam 2 h pozniej a dzisiaj wchodze z ciekawosci a tutaj 9 stron pierdolenia o karpiu ... jeden lubi jeden nie a nie badzcie francuskimi pieskami ktorzy zatracili polskosc i przestawiaja sie na zachod bo wg mnie nasza tradycja jest smaczna , pokazna i godna pokazywaniu na swiecie , malo ktory narod jest tak konsekwenty co do swiat jak my wiec pomyslcie! a teraz wara z tego tematu ( dotyczy przejmujacych postow o rybie dla kota itp) bo skoro tobie kartp nie smakuje to albo mama twoja ma boski dar kulinarny albo po prostu ci nie smakuje , dla mnie ryba jest boska tylko trzeba wiedziec jak ja zrobic ,

podpisuje sie pod tym obydwoma ręcami

szkoda twojego zdrowia moja droga > polonorki są niereformowalni i nic, ani nkit ni przemówi im do rozumu!

janek > odpierdol sie od karpia!
nie chcesz, nie wpierdalaj, ale nie zmieniaj kikudziesieciu mln ludzi, którzy maja na tyle rozumu i szacunku do tradycji, zeby stac przy garach dwa lub wiecej dni!
Zamiast wpierdalac polse na statoli w wigilijny wieczór!
Nie lubisz, nie smakuje? nie zryj kurwa!
Dla mnie mozesz pyzy wpierdalac i karkówke z grila.....
twój cyrk, twoje małpy.....

Ja tymczasem w gronie rodzinnym podtrzymam tradycje swiateczną i opierdole kawałek karpia, kórego nie lubie
Włoze pod talerz pare marek,napije sie kompotu z suszu i podziele opłatkiem!

Przeciez to nie boli, a radosci z tego wiele, zwłaszcza dzis w tym popierdolonym swiecie, gdzie pedał ze swingerem chca dzieci adoptowac......
Ciągną druta sobie na wzajem, delektują sie widokiem pierdolonej zony,przez obcego typa i dookoła wszystkim wpieraja, ze są normalni i maja do siebie olbrzymi kuwa szacunek....

aaaaaaaaaa musze o to zapytac : co na to wszytsko wasi rodzice?
Nie wierze, ze wychowali was w wierze, ze w kosciół trzeba kamieniami rzucac, bóg to pedał i alkoholik,etc.....
Mysle,ze wsztydzili by sie czytając wasze farmazony.....

Maszkar > ty jestes zwolniony od odpowiedzi!

Mówiłem, że nie twoje krematorium capo. Nie obwiniam Cię o brak intelektu. Nie każdemu dano. Nie każdy jest wysoki. Ja nie jestem. Chodzi o sposób rozmowy i traktowania innych. Tego też Ci pożałowano. Nie każdy, kto krytykuje jakikolwiek kościół jest niewierzący. Ale Ty znasz chyba tylko jeden kościół prawdziwy, choć piosenka była ewangeliczna, a nie katolicka. Muzułmanie to też wiele wspólnot i kościołów w chrześcijańskim pojęciu. Z Twoich ust wychodzi to samo co z penisa, odbytu i wydziela się pod pachami, i palcami zmęczonych stóp. Obornik piękniej pachnie, przy tym wszystkim co wydzielasz jest prawdziwą perfumą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
maszkar napisał:
Taki Ktos napisał:

Mówiłem, że nie twoje krematorium capo. Nie obwiniam Cię o brak intelektu. Nie każdemu dano. Nie każdy jest wysoki. Ja nie jestem. Chodzi o sposób rozmowy i traktowania innych. Tego też Ci pożałowano. Nie każdy, kto krytykuje jakikolwiek kościół jest niewierzący. Ale Ty znasz chyba tylko jeden kościół prawdziwy, choć piosenka była ewangeliczna, a nie katolicka. Muzułmanie to też wiele wspólnot i kościołów w chrześcijańskim pojęciu. Z Twoich ust wychodzi to samo co z penisa, odbytu i wydziela się pod pachami, i palcami zmęczonych stóp. Obornik piękniej pachnie, przy tym wszystkim co wydzielasz jest prawdziwą perfumą[/quote]

masz problemy z czytaniem prostych słów, kilku słów ?

Skoro jestes taki mundry i obtrzaskany, to ogarnij takie jedno proste zdanie > Maszkar > ty jestes zwolniony od odpowiedzi!

Masz parcie kurwa na szklo, czy odbijasz sobie ostanie dwadziecia kilka lat, kiedy to własny ojciec kazał ci do buzi brac swojego pomarszczonego, nieswiezego fiuta ?

Ale nie licz na współczucie z mojej strony w związku z tym, bo będąc na jego miejscu tez bym ci do ryja kiche pchał.....

Bywaj zdrów mośku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
maszkar napisał:
Taki Ktos napisał:

Mówiłem, że nie twoje krematorium capo. Nie obwiniam Cię o brak intelektu. Nie każdemu dano. Nie każdy jest wysoki. Ja nie jestem. Chodzi o sposób rozmowy i traktowania innych. Tego też Ci pożałowano. Nie każdy, kto krytykuje jakikolwiek kościół jest niewierzący. Ale Ty znasz chyba tylko jeden kościół prawdziwy, choć piosenka była ewangeliczna, a nie katolicka. Muzułmanie to też wiele wspólnot i kościołów w chrześcijańskim pojęciu. Z Twoich ust wychodzi to samo co z penisa, odbytu i wydziela się pod pachami, i palcami zmęczonych stóp. Obornik piękniej pachnie, przy tym wszystkim co wydzielasz jest prawdziwą perfumą

masz problemy z czytaniem prostych słów, kilku słów ?

Skoro jestes taki mundry i obtrzaskany, to ogarnij takie jedno proste zdanie > Maszkar > ty jestes zwolniony od odpowiedzi!

Masz parcie kurwa na szklo, czy odbijasz sobie ostanie dwadziecia kilka lat, kiedy to własny ojciec kazał ci do buzi brac swojego pomarszczonego, nieswiezego fiuta ?

Ale nie licz na współczucie z mojej strony w związku z tym, bo będąc na jego miejscu tez bym ci do ryja kiche pchał.....

Bywaj zdrów mośku![/quote]

Prawdziwy chrześcijanin, choinka, kolędy, pastereczka, a to wyżej, to pewnie życzenia świąteczne. Bardzo dziękuję i z wzajemnością życzę, żeby spotkało Cię to wszystko co o mnie napisałeś. Fuj, ale się będziesz oblizywał, łęęęę. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
maszkar napisał:

Prawdziwy chrześcijanin, choinka, kolędy, pastereczka, a to wyżej, to pewnie życzenia świąteczne. Bardzo dziękuję i z wzajemnością życzę, żeby spotkało Cię to wszystko co o mnie napisałeś. Fuj, ale się będziesz oblizywał, łęęęę. Pozdrawiam[/quote]

a zebys kurwa wiedział, ze zyczenia swiąteczne

wesołych swiąt > po twojemu god jul
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
maszkar napisał:

Prawdziwy chrześcijanin, choinka, kolędy, pastereczka, a to wyżej, to pewnie życzenia świąteczne. Bardzo dziękuję i z wzajemnością życzę, żeby spotkało Cię to wszystko co o mnie napisałeś. Fuj, ale się będziesz oblizywał, łęęęę. Pozdrawiam

a zebys kurwa wiedział, ze zyczenia swiąteczne

wesołych swiąt > po twojemu god jul[/quote]

Dziękuję! Ale z tą kichą to idź koniecznie do lekarza. Niedobrze jak członki członkom szwankują. Albo przemyj octem, to kicha sama odpadnie. Ot i wyjaśniona tajemnica frustrata.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kate666 napisał:
dodalam tego posta w czwartek bo chcialam dostac info na temat karpia i oplatka gdzie wszystkie ppotrzebne informacje dostalam 2 h pozniej a dzisiaj wchodze z ciekawosci a tutaj 9 stron pierdolenia o karpiu ... jeden lubi jeden nie a nie badzcie francuskimi pieskami ktorzy zatracili polskosc i przestawiaja sie na zachod bo wg mnie nasza tradycja jest smaczna , pokazna i godna pokazywaniu na swiecie , malo ktory narod jest tak konsekwenty co do swiat jak my wiec pomyslcie! a teraz wara z tego tematu ( dotyczy przejmujacych postow o rybie dla kota itp) bo skoro tobie kartp nie smakuje to albo mama twoja ma boski dar kulinarny albo po prostu ci nie smakuje , dla mnie ryba jest boska tylko trzeba wiedziec jak ja zrobic ,

nie podpisuj się suko symbolem Szatana
dla tych co nie wiedzą
666
i będzie tu o wigilii, tradycji i polskości warczeć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
kate666 napisał:

nie podpisuj się suko symbolem Szatana
dla tych co nie wiedzą
666
i będzie tu o wigilii, tradycji i polskości warczeć

Sukę to masz w domu, ale prędzej tylko taką, za którą po trawnikach ganiasz.
Czegoś się naczytał, lub ochlał, twierdząc że to symbol szatana i jeszcze dużą literą. To nie jest imię własne. Chyba że to imię Twojego boga, którego praw zaciekle bronisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Objawienie Jana. 13:16-18
16. On też sprawia, że wszyscy, mali i wielcy, bogaci i ubodzy, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na swojej prawej ręce albo na swoim czole,
17. I że nikt nie może kupować ani sprzedawać, jeżeli nie ma znamienia, to jest imienia zwierzęcia lub liczby jego imienia.
18. Tu potrzebna jest mądrość. Kto ma rozum, niech obliczy liczbę zwierzęcia; jest to bowiem liczba człowieka. A liczba jego jest sześćset sześćdziesiąt sześć.
(Biblia Warszawska)

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ty ucieszny koźle nawet nie próbuj ze mną o Biblii zaczynać
weź się za Wikipedię kreaturo
Liczba Bestii – zwykle jednoznaczne z liczbą 666, a odnoszące się do jednej z postaci księgi – Bestii (uosobienia Szatana). 666 to w teologiach większości wyznań chrześcijańskich zaprzeczenie boskiej doskonałości ("boskie cyfry" to 1, 3 i 7), a także parodia Trójcy Świętej. Czasami używane jest "FFF" ("F" jest szóstą literą alfabetu łacińskiego). Zapisana jest w Apokalipsie świętego Jana:„
Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.
pl.wikipedia.org/wiki/Liczba_Bestii

ty prostych tekstów nie rozumiesz, a chcesz Biblię ogarnąć koźlim łbem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
ty ucieszny koźle nawet nie próbuj ze mną o Biblii zaczynać
weź się za Wikipedię kreaturo
Liczba Bestii – zwykle jednoznaczne z liczbą 666, a odnoszące się do jednej z postaci księgi – Bestii (uosobienia Szatana). 666 to w teologiach większości wyznań chrześcijańskich zaprzeczenie boskiej doskonałości ("boskie cyfry" to 1, 3 i 7), a także parodia Trójcy Świętej. Czasami używane jest "FFF" ("F" jest szóstą literą alfabetu łacińskiego). Zapisana jest w Apokalipsie świętego Jana:„
Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.
pl.wikipedia.org/wiki/Liczba_Bestii

ty prostych tekstów nie rozumiesz, a chcesz Biblię ogarnąć koźlim łbem

Czego mam nie zaczynać? To doktorat z teologii też masz? Zabawny staruszek
1. 666 jest liczbą człowieka i bestii
2. 666 nie jest zaprzeczeniem boskiej doskonałości, a raczej niedokończoności, bo Bóg w 6 dni ukończył niebo i ziemię, i wszystko co w nich, na nich się znajduje, a siódmego dnia w sobotę odpoczął i poświęcił go, czyniąc tym akt stworzenia doskonałym.
3. 666 jest także liczbą, symbolem niepohamowanego bogactwa: 1 Król. 10:14
" Ilość złota, jakie napływało do Salomona w ciągu jednego roku, wynosiła sześćset sześćdziesiąt sześć talentów..."(BW) i związanej z tym chciwości ludzi nienasyconych.
4. 666 nie ma nic wspólnego z trójcą świętą, która jest późnochrześcijańskim wymysłem.
5. 666 nie ma nic wspólnego z alfabetem łacińskim. Nowy Testament został spisany po grecku, a niektóre urywki po aramejsku.
6. 666 z wersetu 13, to formuła zadania matematycznego zawierającego odpowiedź : Co to jest? Po wodzie pływa i kaczka się nazywa.

Zaiste potrzebny jest rozum żeby to zrozumieć, ale Tobie nikt go nie sprzedał

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok