Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

36 Postów
Wojciech Jeleń
(Hannibal777)
Nowicjusz
Dzięukuję Ci gabriel za wyczerpującą odpowiedź, która rozwiała moje wszelkie wątpliwości
Teraz to przynajmniej wiem na czym stoje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:

-By otrzymać po 7-latach paszport N ... to tylko teoria ...!!!
O ile nie ma się , Faktycznego Związku Uczuciowego /Małżeństwo - Partnerstwo z Norweżka w tym przypadku i ewentualnie dziecko /[/quote]

Bzdura. Chodzi o silne zwiazki z Norwegia, co nie znaczy, ze musisz byc w zwiazku z obywatelem Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Bzdura. Chodzi o silne zwiazki z Norwegia, co nie znaczy, ze musisz byc w zwiazku z obywatelem Norwegii.
Bzdura ... Śmura ... Bura ...
---
Czyżbyś Miała jakieś Niedowartościowanie własnej osoby ...? .
---
... Silne związki z ... bez przesady ...
Jednym dają pass z dnia na dzień , ponieważ ich SILNY związek , to zwykła szmaciana piłka nożna . Innym dają , ponieważ są "niezastąpieni" jako Inżynierowie na "Strategicznych" platformach gazowych ... lub wojskowych wyrzutni ... xxxxxxx...
---
a inni zwykli zjadacze ... mermolady ... dostają Pass , ponieważ idą do łóżka z AUTOCHTONAMI ... i robią wspólnego bobasa ...!!! .
---
WIEM ... wiem ... , narażam się WIELU ...!!!! / tu akurat , przykro Mi /
Jednak nie to miałem na celu , .
---
ECH ... bądźmy szczerzy , chociażby Sami względem Siebie ... to Tak niewiele , a jak bardzo ułatwia Innym współżycie społeczne ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ty nie potrafisz przyjac sprostowania swojej pomylki ? Musisz tymi fioletowymi bawolami wrzeszczec na cale forum ? Myslisz, ze ludzie nie potrafia czytac standardowego tekstu?

Tak, to bzdura, co napisales wczesniej.

Natomiast, nie potrafie znalezc zwiazku logicznego pomiedzy sprostowaniem Twojej bzdury ,a niedowartosciowaniem ?
Wez sie ogarnij....to chyba Ty moglbys sie czuc niedowartosciowany - polecam Ci wlasny Twoj watek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
Ty nie potrafisz przyjac sprostowania swojej pomylki ? Musisz tymi fioletowymi bawolami wrzeszczec na cale forum ? Myslisz, ze ludzie nie potrafia czytac standardowego tekstu?

Natomiast, nie potrafie znalezc zwiazku logicznego pomiedzy sprostowaniem Twojej bzdury ,a niedowartosciowaniem ?
Wez sie ogarnij....to chyba Ty moglbys sie czuc niedowartosciowany - polecam Ci wlasny Twoj watek.

REASUMUJĄC TWOJĄ WYPOWIEDŹ ... Moimi Słowami ...
---
PIERDOLISZ JAK POTŁUCZONA , chcąc zagłuszyć , własny osobisty kompleks ,osobowości Narodowej .
Sama już nie wiesz , Polka ty , czyż Norweżka ...
A w Święta ... jakiż to Regional Bunad , zakładasz ... !? .
---
Polski , Mazowiecki , lubo Małopolski ... !? .
A może jednak już Norge ... tylko z jakiegoż to regionu ...!? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Fajnie ,że chciało się wam pisać i odpisywać na pytania ww pana ,ja od razu wiedziałam po pierwszym poście ,kim jest i skacze jak filip z konopi
Ps .chłopcze myślę,że masz 22 lata max

Do Wacek1 fajnie się Ciebie czytało-tak logicznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dzien dobry.... po pierwsze: zejdz na ziemie.... a dalej: wyobraz sobie ze to pisze ktos inny, nie Ty i pomysl sobie o tym maslanym maselku na tych kilku stronach pozdrawiam

Hannibal777 napisał:
co do analizowania to też nie do końca bo do tego musiałbym miec magisterkę.
i szesc fakultetow Ci nie pomoze bez ilorazu powyzej 130...

Hannibal777 napisał:
brak dla mnie perspektyw w tym co chciałbym robic bo mam nasrane w kartotece:/ tzn krk teraz czyste ale zeby mnie policja przyjęła to szans ni ma.
skoro w PL masz zesrana kartoteke to tutaj tez tez bedzie tak samo....

Hannibal777 napisał:
co do Legii- nie odwidziała mi się tylko przestraszyłem się braku kontaktu z rodziną itd.
no i strach przed polskim wiezieniem, co???
www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artyk...iej,126,0,50302.html

Hannibal777 napisał:
legia odpada, mam żone i dzidziusa w drodze, ale nie martw sie- jak miałem 19lat stałem przed punktem rekrutacyjnym, zabrakło odwagi( na szczęście)
co sie zmienilo przez te lata??? noz na garlde to kiepska motywacja bo nie bedziesz mial nigdy wyboru i zawsze bedziesz latwy do sterowania.....
poza tym:
www.legiacudzoziemska.com/werbunek.php
Czego się nie toleruje...

Materialna motywacja do służby (idę tylko dla kasy)

Hannibal777 napisał:
jako ze w moim kraju jestem zdyskwalifikowany to co mi pozostaje?. Albo zostać w i kończyć studia po których maks dostane 3tys/mies u szczytu kariery albo uderzać gdzieś indziej, a jako ze przeczytałem, ze w norwegii ponoć chetnie biora polaków, to zainteresowąłem sie tym.
nastepny co to Sylwii sie na wirtualnej naczytal... sa zainteresowani polakami, owszem... mlodymi z obywatelstwem i tuz przed wyborem szkoly!!! a reszta??? hmmmm moze do obslugi szlabanu???

Hannibal777 napisał:
O czyms takim mniej więcej myślałem
jak myslisz... lepsze bedzie czarne Lamborgini z kremowa skora czy stalowe Maseratii Quatroporte z wisniowa skorka i chromem w srodku????

ps. w domysle: o norweskiej policji zapomnij... ja chcialem byc kosmonauta ale cholera nie lubie bialego koloru....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Lindemans napisał:

---
PIERDOLISZ JAK POTŁUCZONA , chcąc zagłuszyć , własny osobisty kompleks ,osobowości Narodowej .
---

Gabryjel daruj sobie ,dyskusję z Lindemans ją to podnieca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
dzien dobry.... po pierwsze: zejdz na ziemie.... a dalej: wyobraz sobie ze to pisze ktos inny, nie Ty i pomysl sobie o tym maslanym maselku na tych kilku stronach pozdrawiam

Hannibal777 napisał:
co do analizowania to też nie do końca bo do tego musiałbym miec magisterkę.
i szesc fakultetow Ci nie pomoze bez ilorazu powyzej 130...

Hannibal777 napisał:
brak dla mnie perspektyw w tym co chciałbym robic bo mam nasrane w kartotece:/ tzn krk teraz czyste ale zeby mnie policja przyjęła to szans ni ma.
skoro w PL masz zesrana kartoteke to tutaj tez tez bedzie tak samo....

Hannibal777 napisał:
co do Legii- nie odwidziała mi się tylko przestraszyłem się braku kontaktu z rodziną itd.
no i strach przed polskim wiezieniem, co???
www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artyk...iej,126,0,50302.html

Hannibal777 napisał:
legia odpada, mam żone i dzidziusa w drodze, ale nie martw sie- jak miałem 19lat stałem przed punktem rekrutacyjnym, zabrakło odwagi( na szczęście)
co sie zmienilo przez te lata??? noz na garlde to kiepska motywacja bo nie bedziesz mial nigdy wyboru i zawsze bedziesz latwy do sterowania.....
poza tym:
www.legiacudzoziemska.com/werbunek.php
Czego się nie toleruje...

Materialna motywacja do służby (idę tylko dla kasy)

Hannibal777 napisał:
jako ze w moim kraju jestem zdyskwalifikowany to co mi pozostaje?. Albo zostać w i kończyć studia po których maks dostane 3tys/mies u szczytu kariery albo uderzać gdzieś indziej, a jako ze przeczytałem, ze w norwegii ponoć chetnie biora polaków, to zainteresowąłem sie tym.
nastepny co to Sylwii sie na wirtualnej naczytal... sa zainteresowani polakami, owszem... mlodymi z obywatelstwem i tuz przed wyborem szkoly!!! a reszta??? hmmmm moze do obslugi szlabanu???

Hannibal777 napisał:
O czyms takim mniej więcej myślałem
jak myslisz... lepsze bedzie czarne Lamborgini z kremowa skora czy stalowe Maseratii Quatroporte z wisniowa skorka i chromem w srodku????

ps. w domysle: o norweskiej policji zapomnij... ja chcialem byc kosmonauta ale cholera nie lubie bialego koloru....

chciałeś być kosmonautom a ile miałeś wtedy lat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:
Lindemans napisał:

---
---

Z braku argumentow - chamski slowotok.
Najlepiej w modnym stylu "polonorki j...e" , bo ci sie matole norweski paszport z dupa skojarzyl

Za kazdym razem tylko potwierdzasz, ze dokladnie zasluzyles na cale te gowno w jakim siedzisz w Norwegii. Idz matole wyciagac swoje zlomy z rowow i zebrac o dach nad glowa i prace.

"Kompleks osobowosci Narodowej" co to,do k...y nedzy, za twor
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok