Do alexawa - oszustem nie jestem, bo zawsze cieżko pracowałem, przez to wyrobilem sobie marke i ludzie chetnie do mnie wracaja. Stawek tez nigdy nie zanizalem bo jestem przekonany ze moja byla dwukrotnie wyzsza niz twoja bo oczywista sprawa jest ze na czarno musi byc wyzsza,zainwestowalem w narzedzia, nie mialem problemu z wynajeciem mieszkania za drogi tez placilem bo mam norweski samochod(wyobraz sobie ze tez mozna) poszedlem inna droga duzo trudniejsza a ty cioto nazywasz mnie oszustem. To miedzy innymi przeze mnie norwegowie maja o nas Polakach dobre zdanie. Bo ja nam Polakom wyrabiam opinie solidnych i przede wszystkich uczciwych pracownikow. Wielu z tych u ktorych pracowalem sa teaz moimi znajomymi i moge liczyc na ich pomoc a ty cwelu kazesz mi wypierdalac. Szkoda slow. Ja jestem swiadomy ze na czarno nie mozna pracowac cale zycie i dlatego teraz jest ten czas zeby zalegalizowac swoja dzialalnosc a to co robilem wczesniej i naprawde szereg staran teraz ulatwi mi. czytam to forum i jestes jednym z debili ktory zawsze wpierdoli swoja zlosliwa uwage ale niegdy nie przeczytalem zebys napisal cos konkretnego. jestes poprostu debilem.
Darku, jezeli na czarno stawka musi byc wyzsza i to dwukrotnie wiecej niz Alexa, to jaka jest twoja? Ja fakturuje od 395 do 425/t wiec ty pewnie z 800 nok/t. Gratuluje!!!
Fajnie, ze jako jeden z niewielu wyrabiasz nam dobra opinie...Nam POLAKOM. Wszyscy narzekaja, a ty ciezka praca dajesz rade - to zdumiewajace! Kazdy kilogram takiego polaka jest duzo wiecej wart niz stado wasatych pijakow/robotnikow. Tak z 60 pln. A jak masz wyzsze to i 75. Moze masz jakiegos licencjata z maretingu, bankowosci lub zarządzania?
Darku, jezeli na czarno stawka musi byc wyzsza i to dwukrotnie wiecej niz Alexa, to jaka jest twoja? Ja fakturuje od 395 do 425/t wiec ty pewnie z 800 nok/t. Gratuluje!!!
Fajnie, ze jako jeden z niewielu wyrabiasz nam dobra opinie...Nam POLAKOM. Wszyscy narzekaja, a ty ciezka praca dajesz rade - to zdumiewajace! Kazdy kilogram takiego polaka jest duzo wiecej wart niz stado wasatych pijakow/robotnikow. Tak z 60 pln. A jak masz wyzsze to i 75. Moze masz jakiegos licencjata z maretingu, bankowosci lub zarządzania?