Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka mielczarek jan nowak tomasz gonciarz Slavo Slavo Maja Zych Aleksandra Janewicz (18135 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
pozazycie napisał:
Zmiana prawa co do obywatelstwa ...
www.regjeringen.no/nb/dep/bld/aktuelt/ny...rskap.html?id=667243

Lapowki Opieki nad Dziecmi...
www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10024585

Byly wychowanek,opowiada i szuka dzis pomocy...
www.telen.no/nyheter/hjelp-meg-a-overleve-1.4702511

Nie rozumiem, co te stare linki 2006 i 2009 rok o korupcji i o wykorzystywanym seksualnie narkomanie maja wniesc do dyskusji ?

Moze, ze we wszystkich instytucjach no. sa szuje, pedofile i lapowkarze ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Ale chyba mnie Pani nie zrozumiała ja jestem poprostu ciekawa dlaczego Pani nie odpiera zarzutów stawianych przeciw Pani konkretnymi faktami dotyczącymi Pani osoby.

Mam świadomość że takich przypadków jest więcej ale wątek dotyczy Pani i właśnie w tej konkretnej sprawie dużo osób chciało by poznać fakty łącznie ze mną.

Nie mi oceniać Pani osobę poprostu ciekawość bierze góre a jak narazie nic kąkretnego się nie dowiedzieliśmy poza tym że wygrała Pani sprawe w Polskim sądzie i że dziecko było smutne a coś więcej jakieś inne fakty??? Nic poza tym nie ma?

Oczywiście zapoznałam się w miare możliwości z Pani przypadkiem że pomógł wam detektyw i jak to wszystko się działo ale nie dlaczego się tak stało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
spuźnieni3 napisał:
Nie chciałam się wcześniej wtrącać bo to nie moja sprawa i nie interesuje mnie uczestniczenie w tej zaciętej dyskusji którą tu już dłuższy czas prowadzicie ale uważam :

1. Mama Nikoli zakładając taki a nie inny wątek powinna odpowiedzieć na pytanie jakie zarzuty postawił jej BV, A JEŻELI ICH NIE ZNA w co wątpię bo sprawa jest na tyle głośna że napewno sporo na ten temat wypłyneło powinna ogłosić wszem i wobec "NIE ZNAM ARGUMENTÓW BV PRZECIWKO MNIE" lub " NIE POWIEM BO TO TAJNE, SPRAWA OSOBISTA" lub cokolwiek co by oczyściło ją choć trochę z podejrzeń. Bo takie unikanie odpowiedzi mija się trochę z celem a z tego co widzę coraz więcej osób jest tego ciekawych.

2. Odpowiedzieć konkretnie na zarzuty stawiane przez Pana Fioletowego bo unikanie odpowiedzi (po raz kolejny) nie stawia Pani w zbyt dobrym świetle a jeżeli to nie prawda to poprostu powiedzieć że to oszczerstwa- kąkretniej chodzi tu np o pieprzyk o którym gdzieś czytałam nie pamietam już w którym temacie.

3. Sprawa BV według mnie jest dość ciekawa i z drugiej strony dość przerażająca...szczególnie dla rodziców ale wierze w jakąś tam sprawiedliwość i myślę że jeżeli odpowiednio zajmę się moim synkiem to bede mogła spać spokojnie.

4. W każdym urzedzie zdarzaja się nadużycia podajcie chociaż jeden który jest idealny o którym nie było swojego czasu głośno itd.

NIKOGO TU NIE KRYTYKUJE poprostu chciałabym ocenić sytuacje po wysłuchaniu KĄKRETNYCH argumentów obu stron a nie - bo tam w gazecie było tak bo w szwecji jest tak a w polsce tak.

Konkretnie to mysle. ze spoznilas sie z zakupem slownika poprawnej polszczyzny.

No niestety polonistką nie jestem ale nie o to tu chodzi dyktanda nie pisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
spuźnieni3 napisał:
Ale chyba mnie Pani nie zrozumiała ja jestem poprostu ciekawa dlaczego Pani nie odpiera zarzutów stawianych przeciw Pani konkretnymi faktami dotyczącymi Pani osoby.

Mam świadomość że takich przypadków jest więcej ale wątek dotyczy Pani i właśnie w tej konkretnej sprawie dużo osób chciało by poznać fakty łącznie ze mną.

Nie mi oceniać Pani osobę poprostu ciekawość bierze góre a jak narazie nic kąkretnego się nie dowiedzieliśmy poza tym że wygrała Pani sprawe w Polskim sądzie i że dziecko było smutne a coś więcej jakieś inne fakty??? Nic poza tym nie ma?

Oczywiście zapoznałam się w miare możliwości z Pani przypadkiem że pomógł wam detektyw i jak to wszystko się działo ale nie dlaczego się tak stało.

Naduzywasz tego slowa. I zadziwia niekonsekwencja

Co do Argumentacji "pozazycie" musicie sie przyzwyczaic, ze pisze ona szybciej niz mysli i ta wada pomimo wielu prosb jest dominujaca. Chaos w jej wypowiedziach jest ksiazkowy i wielokrotnie diagnozowany. Jedni to nazywaja grafomania inni natrectwem pisarskim. To mistrzyni nonsensu
Wiec proponuje dac jej spokoj, bo sie zemsci i cos napisze!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
spuźnieni3 napisał:

Naduzywasz tego slowa. I zadziwia niekonsekwencja

Co do Argumentacji "pozazycie" musicie sie przyzwyczaic, ze pisze ona szybciej niz mysli i ta wada pomimo wielu prosb jest dominujaca. Chaos w jej wypowiedziach jest ksiazkowy i wielokrotnie diagnozowany. Jedni to nazywaja grafomania inni natrectwem pisarskim. To mistrzyni nonsensu
Wiec proponuje dac jej spokoj, bo sie zemsci i cos napisze!!

Ale ja tu jej nie chce ocenić tylko dowiedzieć się czegoś więcej
Ja tu nic do nikogo nie mam nie szukam zaczepki jak by to ująć jestem ani za ani przeciw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nie chce badz nie moze jeszcze pwiedziec,wyrok nie jest prawomocny,to jedna sprawa.
a druga to to ze od samego poczatku tej sprawy tj,od czerwca wielu ludzi tutaj bylo swiadkami,oskarzycielami sedziami i katami ,sam osobiscie gowno bym temu stadu baranow powiedzial.
a teraz kilka slow o tym stadzie ,warto posluchac

basiu-w czerwcu pojawial sie tu micho,kiedy napisalem ze znam kilka innych podobnych przypadkow,
napisal ze on mieszka tu 30 lat takich nie zna.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
też pisze szybko i jakoś nie zwracam uwagi czy coś mi się tu podkreśla na czerwono czy nie ale obiecuje poprawę i zwrócę na to większą uwagę bo zdaję sobie sprawę że jest to rażące dla niektórych osób

A propo WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM BEZ WYJĄTKU
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
kryss napisał:
nie chce badz nie moze jeszcze pwiedziec,wyrok nie jest prawomocny,to jedna sprawa.
a druga to to ze od samego poczatku tej sprawy tj,od czerwca wielu ludzi tutaj bylo swiadkami,oskarzycielami sedziami i katami ,sam osobiscie gowno bym temu stadu baranow powiedzial.

basiu-w czerwcu pojawial sie tu micho,kiedy napisalem ze znam kilka innych podobnych przypadkow,

No właśnie dlaczego mówisz mi to ty a nie sama Pani pozażycie? To są tylko twoje domysły a nie fakt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
kryss napisał:

Oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego, ze zdazaja sie bledy urzednikow, ja po prostu pisze o wlasnych - zawodowych doswiadczeniach m.in. z BV - a musze przyznac ze jest ich sporo, ze nie spotkalam sie osobiscie z nadurzyciami albo przekretami. To chyba powinno zabrzmiec optymistycznie - skoro przez tyle lat pracy z dziecmi i mlodzieza nie zarejestrowalam czegos alarmujacego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
kryss napisał:

Kryss to fajny material ale wiesz, ze jezeli jest awers to po drugiej stronie jest rewers. A tam wyznawcy teorii spiskowych. Warto sie opierac na faktachi zachowac zdrowy rozsadek.
Ps. ja uwielbiam Bill'a Mahera
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok