Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11514 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...nie

wierzysz przemko - nie ladnie!

swoja droga,musi ci to byc,wyjatkowo slaby portal (?)

skoro mozna go zniszczyc 'glupimi przysrywkami'

dalej

- jak mawial poeta: bosze chron mnie przed przyjaciolmi itede ,itepe..

p/s:
rozumiec nie musisz,nie obowiazkowe

czuwaj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Anna82 napisał:
Ma do tego prawo komu dac swoj adres a komu nie i nie wiem dlaczego jestescie tacy oburzeni.
Zrobiliscie z tego wielkie halooo.
Święta idą troche zrozumienia.

Sklep Kasia w Pile

www.pila.wpolsce24.pl/firma,911777,%22Ka...tyna+G%C3%B3rna.html

Brzydal mial racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
E tam...nudy się zaczęły.
Lepiej popatrzeć co u mam w Norwegii - aktualnie trwa zażarta dyskusja o wyższości pępka wystającego nade wklęsłym /albo odwrotnie, sam już nie wiem/

www.mojanorwegia.pl/forum/view/227/mamy_..._10,4450.html#141584
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tylko

kasia ma ubaw...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Doktor Miod
(IvyMike)
Wiking
Ja to bym sie jakiejs roboty chwycil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
To sie chwyc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
tak...
po wnikliwym przeczytaniu tematu ( co pomijając posty pozazycie było całkiem interesujące), doszlam do wniosku, że cos tu jest nie tak;p

Wszystko pięknie.. na poczatku Kasia pisała tak, że sobie w duchu myślałam Brzydal ty barbarzyńco uczuciowy!!! i poważnie się zastanawiałam czy i jak pomóc dzieciakom. No kurde w koncu będzie Mikołaj!!
Ale potem..

Kasia zaczeła dyskusję pomimo tego, że jak sama napisala miala juz odzew na priv. i jak do tej pory siedzi i dyskutuje, ton jej się zmienił z płaczliwego na zaczepny.
Nie umiem też się pogodzić z tym, że kobieta, ktora wymyśliła by prosić o pomoc na norweskim forum, nie umie zadbać o to by dzieci mialy frajde na świeta. Jasna sprawa, cięzka sytuacja i tak dalej.. ale jak juz tu ktoś pisał są akcje przed świąteczne, tylko Kasia jakos się zagapiła, w tym roku Mikołaj tak niespodziewanie wyskoczył 6 grudnia i nie zdazyła sie załapać na paczki - jak to sama napisała.

ale i to ok.. nie kazdy jest wystarczająco obrotny..

Tylko ludziska pomyślcie.. wystarczy by 2-3 osoby wysłały 0,5kg slodkiego i pluszowa maskotkę, a dzieci Kasi będą miały świetne świeta, po co robić grupowe zbiórki?? Czyżbym przeoczyła post w którym pisało, ze Kasia prowadzi przedszkole?????

Jak już chcecie ( chcemy) pomóc dzieciakom, to może walniecie zbiórkę na jakis konkretny dom dziecka np... tylko 2-3 osoby wyslą do Kasi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Doktor Miod
(IvyMike)
Wiking
Już dawno temu sie chwyciłem i dzięki temu moje dziecko bedzie miało w tym roku kolejnego Mikołaja. Proste, nie...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Doktor Miod
(IvyMike)
Wiking
Anna82 napisał:
To sie chwyc...
Zapomniałem nawiązać do twojego zjebanego postu.
Pozdrawiam Aniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Bez wzajemnosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok