Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11510 niezalogowanych)
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
"Kowalscy" Ty się lepiej przyznaj kto Ty
Nie ładnie tak niki zmieniać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...kasia

ile placisz miesiecznie za internet?

po przeczytaniu 3-4 stron tego posta tez chcialam zadac to pytanie... Kasia jest na forum o bardzo roznych godzinach wiec musi miec internet w domu... tylko my to brzydal zauwazylismy ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Anna82 napisał:
Tak sie strasznie wkurzasz dociekasz itd.... kazdy ma swoj rozum i zrobi jak chce albo pomoze albo nie.

Anula to tak naciagane ze masakra..nie mow mi ze cos jej wyslalas?!! moze Kasia nie ma zadnych dziecie nawet..

szkoda ze w taki sposob wykorzystuje sie dobre serce innych.. nast. razem gdy ktos naprawde bedzie potrzebowal pomocy ciezko bedzie znowu zaufac i uwierzyc tej osobie..

Gratulacje "Kasiu" kawal chuja z Ciebie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:
Tak sie strasznie wkurzasz dociekasz itd.... kazdy ma swoj rozum i zrobi jak chce albo pomoze albo nie.

Anula to tak naciagane ze masakra..nie mow mi ze cos jej wyslalas?!! moze Kasia nie ma zadnych dziecie nawet..

szkoda ze w taki sposob wykorzystuje sie dobre serce innych.. nast. razem gdy ktos naprawde bedzie potrzebowal pomocy ciezko bedzie znowu zaufac i uwierzyc tej osobie..

zajrzalam przed praca a tu takie jaja ,ze hej
ivka dajesz kobito równo miłego 1 grudnia życzę wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
No więc podałem u góry sposób, żeby wyjść poza dywagacje rodzaju "ściema"/"nie ściema" - ten z kolegą browarkiem.
Nadać paczkę i wio do Piły.
Jeśli prawda to się dzieciaki ucieszą, jeśli nie to żadna strata.
A browarek wygadałby się ze wszystkiego.

Ja to już w ogóle nabrałem lekkiego przekonania, że to ściema, ale innego rodzaju.
Niestety tą razą dałem się na to złapać.
Piękny biznes taki portal, nie ma co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Anna82 napisał:
"Kowalscy" Ty się lepiej przyznaj kto Ty
Nie ładnie tak niki zmieniać

Taa, bo dla co poniektórych najważniejsza w tym jest etykietka - jeśli kolega to może bezkarnie pieprzyć głupoty, a jeśli nie-kolega to... nie wiadomo co by nie powiedział, a i tak lanie dostanie.

Smutne to?...oczywiście, że nie - prawdziwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Kowalscy napisał:
No więc podałem u góry sposób, żeby wyjść poza dywagacje rodzaju "ściema"/"nie ściema" - ten z kolegą browarkiem.

Ja to już w ogóle nabrałem lekkiego przekonania, że to ściema, ale innego rodzaju.

każdy orze jak może drogi Koalski ja jeszcze zajrze mimo wszystko na moja Szwecję ,moja Brytania a może i moje Stany????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
Kowalscy napisał:

każdy orze jak może drogi Koalski ja jeszcze zajrze mimo wszystko na moja Szwecję ,moja Brytania a może i moje Stany????

A pewnie, że tak

- oglądalność 5860
- ilość postów 186 + 1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:

A ja idę na Pokerka zarobić trochę grosza na piwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
MareckiMarecki napisał:
lena003 napisał:
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:

A ja idę na Pokerka zarobić trochę grosza na piwo

po co bedziesz szedl.. walnij posta na jakims forum ze potrzebujesz na zycie to sie zrzucimy przeciez.. nie inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok