Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11528 niezalogowanych)
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:
Tak sie strasznie wkurzasz dociekasz itd.... kazdy ma swoj rozum i zrobi jak chce albo pomoze albo nie.

Anula to tak naciagane ze masakra..nie mow mi ze cos jej wyslalas?!! moze Kasia nie ma zadnych dziecie nawet..

szkoda ze w taki sposob wykorzystuje sie dobre serce innych.. nast. razem gdy ktos naprawde bedzie potrzebowal pomocy ciezko bedzie znowu zaufac i uwierzyc tej osobie..

Gratulacje "Kasiu" kawal chuja z Ciebie!!!

zajrzalam przed praca a tu takie jaja ,ze hej
ivka dajesz kobito równo miłego 1 grudnia życzę wszystkim

Lenka jak przeczytala w twoim poscie ze masz sobie wsadzic pieluchy czy tam chusteczki w d... to myslalam ze padne wiec nie ma co sie litowac nad klamliwymi ludzmi ..

wzajemnie milego 1 grudnia wszytkim dnia.. dzisiaj jest Røykvarslerens dag czyli co? wesolego dnia czujki dymnej wszystkim zycze hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
ivka111 napisał:
lena003 napisał:
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:
Tak sie strasznie wkurzasz dociekasz itd.... kazdy ma swoj rozum i zrobi jak chce albo pomoze albo nie.

Anula to tak naciagane ze masakra..nie mow mi ze cos jej wyslalas?!! moze Kasia nie ma zadnych dziecie nawet..

szkoda ze w taki sposob wykorzystuje sie dobre serce innych.. nast. razem gdy ktos naprawde bedzie potrzebowal pomocy ciezko bedzie znowu zaufac i uwierzyc tej osobie..

Lenka jak przeczytala w twoim poscie ze masz sobie wsadzic pieluchy czy tam chusteczki w d... to myslalam ze padne wiec nie ma co sie litowac nad klamliwymi ludzmi ..

wzajemnie milego 1 grudnia wszytkim dnia.. dzisiaj jest Røykvarslerens dag czyli co? wesolego dnia czujki dymnej wszystkim zycze hahaha

Oj ty to jednak madra dziewczyna jestes....
Røykvarslerens dag jest to dzien w ktorym przypomina sie o wymianie bateri w alarmach przeciwpozarowych czy jak napisalas w czujkach dymnych.
No ale ty pewnie czegos takiego w "domu" nie masz,bo po co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kowalscy napisał:
...mimo wszystko czuję pewien niedosyt - bo i gabriela nie było, a i Hilton jakby lucka bieda nie obchodziła

Hilton nie jest frajerem z pierwszej lapanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Gabi B.
(Gabi26)
Wiking
HA HA alę się z Was ludziska uśmiałam Brak komentarza,szkoda pisać jacy Wy puści jesteście .
MASAKRA
....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Gabi26 napisał:
HA HA alę się z Was ludziska uśmiałam Brak komentarza,szkoda pisać jacy Wy puści jesteście .
MASAKRA
....

demotywatory.pl/2810857/--O-Boze-jaki-sliczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
czesio.:* napisał:
(mooning)

Czesioo...w prawym dolnym rogu, czerwony ołóweczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
(mooning)

Czy tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Kowalscy napisał:
(mooning)

Czy tak?

Super
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
ciekawski napisał:
ivka111 napisał:
lena003 napisał:
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:

Oj ty to jednak madra dziewczyna jestes....
Røykvarslerens dag jest to dzien w ktorym przypomina sie o wymianie bateri w alarmach przeciwpozarowych czy jak napisalas w czujkach dymnych.
No ale ty pewnie czegos takiego w "domu" nie masz,bo po co?

Ty Sztywny kolesiu ja wiem co to jest! ty za to nie masz pojecia co to jest poczucie humoru!!!
Ty zapewne gniezdzisz sie w pokoju jednoosobowym z 4 kolegami a czujke wykreciles bo sie od fajek aktywuje... stad tez wiesz co to jest!! wo" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >wwww...

SMIECH!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST

www.eurosport.pl/siatkowka/puchar-swiata...o3048726/story.shtml
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj