Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11506 niezalogowanych)
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
10 zmarnowanych stron. Czy jest tu ktoś z Drammen, kto w najbliższym czasie będzie przejeżdżał trasą Koszalin-Poznań i zaoferuje się w ramach pomocy podrzucić paczkę ode mnie (pieluchy, wilgotne serwetki)???

Browarek bedzie jechał. Również z Drammen. Trzeba sie skontaktować, nadać i pewnie coś mu odpalić /a może jednak nie/. To wszystko.
No chyba, że to zbyt trudne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...kasia

ile placisz miesiecznie za internet?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
10 zmarnowanych stron. Czy jest tu ktoś z Drammen, kto w najbliższym czasie będzie przejeżdżał trasą Koszalin-Poznań i zaoferuje się w ramach pomocy podrzucić paczkę ode mnie (pieluchy, wilgotne serwetki)???

Czy ja też mogę dostać od ciebie paczkę ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Nie mnie oceniać kto i co zrobi z moim prezentem. Sprawą mojego sumienia jest pomagać, a sprawą sumienia tej drugiej osoby wykorzystać właściwie prezent Jeśli tego nie zrobi odpowiednio, to sama za to kiedyś odpowie przed Bogiem lub wróci to do niej (karma). Chciałam w tym roku pomóc w akcji szlachetne paczka, ale się nie udało. Może znajdzie się ktoś, kto zabierze paczkę i choć w ten sposób pomoże.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
K.asia napisał:
Jeśli są osoby na tym forum, które chcą mi pomóc - proszę o kontakt przez prywatną wiadomość

a reszta niech sobie tu dalej dywaguje

Witaj.
Wczoraj zasugerowalam adres szkoly dziecka,lecz nawet nie odpowiedzialas.
A piszesz ,ze jedno z dzieci ma 8l.wiec jaki problem skoro chodzi do szkoly.
Szkola napewno znajac Cie i Twoja sytuacje,nie mialaby nic przciw.
A Ty kolejny dzien,po mojemu motasz sie,wdajesz w dyskusje,ogladasz profile...itp
Wiec co jest....
Co stoi na przeszkodzie podanie adresu szkoly dziecka...nie rozumie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Kowalscy napisał:
gama28 napisał:

Browarek bedzie jechał. Również z Drammen. Trzeba sie skontaktować, nadać i pewnie coś mu odpalić /a może jednak nie/. To wszystko.
No chyba, że to zbyt trudne...

To nie jest zbyt trudne, szukam na razie oferty GRATIS, a jeśli nie znajdę, to skontaktuję się z browarkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...gama

wyslij lepiej paczke

do wlasciciela polskiego sklepu w drammen

ktory zbankrutowal m.in. dzieki takim klientom,jak ty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
brzydal a Ty bedziesz wysylal paczke do Kasi??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...do

jakiej kasi ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Tak sie strasznie wkurzasz dociekasz itd.... kazdy ma swoj rozum i zrobi jak chce albo pomoze albo nie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok