Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Nie nie jest ja mam wspaniałego męża i dziecko czyli to czego tobie w końcu będzie brakowało w twoim raju na ziemi...

Aaa i zapomniałam ostatnio dodać -nie liczy się ile zarabia ta kobieta co pracuje i płacą z mężem 50/50 tylko liczy się to że pracuje i ma siłę jeszcze po tym zająć się domem i dziećmi chociaż pewnie mąż jej dużo pomaga i na tym polega "partnerstwo" więc nie wiem po co wyjechałeś tu ze swoim zeznaniem podatkowym

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
zeby sie pochwalic- ze spedza w pracy 350h w miesiacu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Tak się zastanawiam Sykepleier nad twoim dzieciństwem.
Czyżby twój ojciec był właśnie takim płatnikiem......że aż tak lansujesz swój punkt widzenia odnośnie roli kobiety w życiu takich macho jak ty.... czy tez wszystkich ?
W twoich postach aż bije pogardą..... a nawet nienawiścią kobiet. Chyba masz duży problem jeśli nie rozumiesz roli kobiety,żony i matki w jednym. Za te pieniądze którymi sie tak afiszujesz,bedziesz tylko mógł kupić sobie jakąś pomoc do podcierania dupy......kiedyś tam.
Byle biedak który ma problem z utrzymaniem rodziny,jest bogatszy i szczęśliwszy od ciebie.
Na prawdę.....smutny obraz nam malujesz.
Przyjmij wyrazy współczucia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
retier1, dokladnie to samo sobie pomyslalam. Pewnie w dziecinstwie widzial co dzieje sie z jego ojcem "platnikiem" i teraz nie ufa kobietom i nie wierzy ze moga rowniez zarabiac na dom i pomagac w oplatach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
mam od zycia wszystko.. czego sobie chcialem, juz od urodzenia, wiec moge byc wymagajacy, a wiesz, to co piszesz to takie przykre, chyba wydaje mi sie ze jest tak w twoim przypadku

jedyne co ty masz mośku jeden to tylko widoczną nadwagę!!!! brzydki i głupi jak mój lewy but !!! w twoim przypadku chyba najlepsza panienka to .......!!!! jakoś mnie to nie dziwi

Marian ????? tak nisko spadłeś chłopie ???solidaryzujesz sie z czymś takim ?????? noooo to kur....a!!!!.gratuluję koleżki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marek Niciałko
(qasanek)
Wiking
wszystkiego na temat rozwodu można dowiedzieć się ze strony seoklik.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok