Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tak panowie ,w knuciu i wymyslaniu intryg to my kobietom nie dorownamy.
znam przypadek kiedy zona chcac uzyskac rozwod z orzeczeniem winy meza i jak najwiecej zagarnac,zaaranzowala z kolezanka romans tejze kolezanki z wlasnym slubnym,po czym oczywiscie,podsunieta kolezanka wszystko ze szczegolami opowiadala w sadzie.
oczywiscie plan sie powiodl.
tyle ze po wszystkim panie byly tak z siebie dumne i zadowolone ze zaczely glosno sie przechwalac jakie one to sprytne itd...,
pan/ktory jest moim kolega z piaskownicy jeszcze/oczywiscie o wszystkim sie z czasem dowiedzial,i na szczescie nie stracil zimnej krwi,poprosil aby inni znajomi nagrali przechwalki pan,i tak sie stalo,
panie bardzo zdziwione byly kiedy policjant wyjasnil z jakiego powodu znalazly sie po drugiej stronie jego biurka,
sprawa znow jest w sadzie,tyle ze teraz panie obwiniaja siebie nawzajem,to sie" babska solidarnosc"chyba nazywa....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
zelazny3549 napisał:
Gama a o co te oburzenie Przecież powiedział co myśli a i wiele w tym jest prawdy Pozdrawiam i spokoju życzę

Ja mam już z tym panem kilka dyskusji za sobą, gdy byłam tu poprzednio zarejestrowana. Niestety to największy debil z jakim kiedykolwiek rozmawiałam. Nigdy nie spotkałam się z takim szowinizmem, z taką pogardą dla kobiet. Jestem na niego cięta i tak już zostanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...sykepleier

to maly pikus

intrygi to nic.nie ma wiekszych szowinistow - niz kobiety

wystarczy poczytac to forum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kryss, to co te panie wymyslily to swinstwo. Tylko facet sam sobie jest winny, po co wdal sie w romans??? Czy ktos go zmusil do kopulacji pozamalzenskiej??
To tak, jakbys przyjechal na impreze samochodem, dal sie poczestowac alkoholem wiedzac, ze nie powinienes, a potem mialbys pretensje, ze ci zabrano prawo jazdy.
Ja nadal uwazam, ze autorka watku przygrywa w bambuko i chodzi jej wylacznie o kase, ale twoj przyklad jest ze tak powiem zabawny i nie pasuje tutaj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
hilton-to tylko taka historyjka z zycia wzieta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Nobel dla ludzi specjalnej troski jest zerezerowany dl amnie, wiec Spl moze aspirowac w innej dziedzinie....

mysle,ze znajdziemy mu cos, bo facet ma jaja i mówi wiele prawdy....

a ze panie sie oburzaja, no cóz....

spl > jestem za a nawet przeciw

pzdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
nie moglbym poprosic o wiecej minusøw? Pomøzcie mi prosze... chce pobic rekord jasty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
dzieki chlopaki za wsparcie, i za podzielne zdanie w tej kwestii, one sie irytuja strasznie jak sie møwi prawde szczegølnie tu na forum raz bylem sponiewierany za møwienie prawdy o byciu platnikiem. poczytajcie mejle zobaczycie jak mnie objezdzaja za mowienie prawdy, 14 tys osob ogladalo ten post, 15 stron bylo zapisanych byla goråca dyskusja na temat bycia platnikiem, podrywu, i na temat jaki jest podzia, poczytajcie post o fajne laski ze stavanger, tam w dyskusji , one zawsze sobie zaprzeczaja moim tezom.
pozdro dla jasty i mariana i dla zelaznego i brzydala
was tez objezdzaja na tym forum niesluszenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Twoje durne teorie o byciu płatnikiem, to kolejne stereotypy, czyli proste wrzucanie wszystkich kobiet do tego samego worka. A ja nienawidzę stereotypów!!! Na podstawie własnego życia mogłabym ci wysnuć teorię o byciu... płatniczką Tylko po co??? Lubisz stereotypy? Ok, wszyscy faceci to odmóżdżone mięśniaki, które myślą kroczem! Gatunek skazany na wyginięcie!
Nie wszyscy Polacy do pijaki i złodzieje, nie wszyscy Norwedzy są leniwi, nie wszyscy muzułmanie są darmozjadami i do tego jest miliony kobiet, które zarabiają na swoje utrzymanie wspierając nawet swoich mężów w płatnościach 50% na 50%. I ja do takich kobiet należę, obraża mnie więc to co piszesz!!! Jesteś zwykłym chamem i burakiem, a przede wszystkich samolubem i egocentrykiem. A tacy ludzie marnie kończą i sam się o tym przekonasz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Sykepleier84 napisał:
dzieki chlopaki za wsparcie....
pozdro dla jasty i mariana i dla zelaznego i brzydala
was tez objezdzaja na tym forum niesluszenie

Nie ma to jak się podlizać Dobra wazelinka nie jest zła... szczególnie jeśli chodzi o faceta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok