Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3624 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
kryss napisał:
tak a sasiad sie zrewanzuje i zadzwoni do bv. i kto na ty lepiej wyjdzie.....

Glupoty jak na na razie, to ty piszesz. Wedlug twojego toku myslenia, kazdy kto ma dzieci musialby zyc w strachu i nie rozmawiac z sasiadami. Ach, zapomnialam, ty nie rozmawiasz tylko dajesz zjebki. i na forum czynisz to samo.
Czytales na stronie glownej artykul o BV? Do nich nie mozna nic zglaszac anonimowo, trzeba podac swoje personalia, ktore dla "oskarzonego" nie sa dostepne, ale w przypadku sparwy w sadze "uprzejmie donoszacy" moze wystapic w chrakterze swiadka. Dlatego musi podac swoje dane i opisac sytuacje, w sprawie ktorej dzwoni lub pisze.
Koniec i kropka.
Jest takie powiedzenie "mądrej głowie dość dwie słowie", a glupiemu to i referatu malo. Przemysl to kryss Bo jak troll internetowy nie ma argumentow, to pisze, ze wspolrozmowca jest zarozumialy i traktuje innych z gory
Milego weekendu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tak tak hilton jak zwykle wiesz najlepiej,a anonimy listowne badz maile tez sprawdzaja i nikt sie nie musi podpisywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:... przy tym jest przmadrzala i zarozumiala,i traktuje wszystkich z gory.
I BARDZO DOBRZE ... ,że jest właśnie taka ...
Z GŁUPOTĄ innych trzeba walczyć ostro ... i ... zdecydowanie ... !!! .

Dlatego Ona... żadnego BV się nie obawia ... ponieważ potrafi rozmawiać z własnymi dziećmi .
Nie faworyzuje jednego ...kosztem drugiego , nie narzeka , że w około to wszyscy są źli i sami złodzieje ... , bo Małe dziecko tego nie rozumie ... a może powiedzieć to dalej ...takie są już dzieci ... .
Ba właśnie dzieci w rozmowie między sobą .../Innymi Obcymi Dziećmi / ... mają tendencje -CHWALENIA SIĘ - co nie zawsze na dobre wychodzi ...
---
To co ONA PRZESZŁA TU W NORGE ... /Prywatnie/...to można było by , obdzielić Innych Matek ze trzy...i wszystkie pewnie maiały by zabrane bezwarunkowo dzieci ...!!! .
---
Ktoś Tu pisał ... że jakiś Ojciec /Norg/ bije swoje dzieci , a ta właśnie bita koleżanka , podpuściła córkę i są kłopoty ...
Ciekawe... bite dziecko ...podpuszcza nie bite ... i są następnie kłopoty .
Moim zdaniem :
-Danego dziecka nie trzeba konieczne bić fizycznie ... wystarczająca jest presja psychiczna .../to stokrotnie bardziej boli...!!!/...
A na dodatek jak jest brak rozmowy ... tłumaczenia co można , lub co powinno się robić i mówić w śród Obcych , to później mogą być skutki końcowe bardzo Opłakane ...
---
Ech ...
BIMBER SIĘ KOŃCZY ...
gdzie się mogę zgłosić ze skargą...!

----
Kto w Norge przydziela , prywatnego uczciwego dostawcę tego napoju ...!?? .

Pomocy ....!!!
DAJCIE NAMIARY NA TAKĄ INSTYTUCJĘ ...
SAM DOBROWOLNIE DAM SIĘ ADOPTOWAĆ ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Ktoś Tu pisał ... że jakiś Ojciec /Norg/ bije swoje dzieci , a ta właśnie bita koleżanka , podpuściła córkę i są kłopoty ...
Ciekawe... bite dziecko ...podpuszcza nie bite ... i są następnie kłopoty .
Moim zdaniem :
-Danego dziecka nie trzeba konieczne bić fizycznie ... wystarczająca jest presja psychiczna .../to stokrotnie bardziej boli...!!!/...
A na dodatek jak jest brak rozmowy ... tłumaczenia co można , lub co powinno się robić i mówić w śród Obcych , to później mogą być skutki końcowe bardzo Opłakane ...

To ja pisałam Gabrielu i zapewniam Cię, że rozmawiam ze swoim dzieckiem. O presji psychicznej nie będę dyskutować, zresztą na forum jest tylko Jedna prawdziwa matka wg Ciebie (nie mam nic do Ciebie Hilton) i moje słowa na nic się zdadzą. Prosiłam wcześniej i powtórzę jeszcze raz - nie oceniajcie ludzi po kilku słowach. Każdy żyje inaczej i w innych warunkach. A dzieci są dziećmi. Mam dwie córki i poza tym incydentem z BV nigdy nie miałam z Nimi problemów.
Jeszcze jedno: forum to jest podobno dla Nas, Polaków... wiem, że czasem czyta się tu głupoty. Ale żal, kiedy ktoś prosi o pomoc w jakiejś sprawie i jest mieszany z błotem. Skoro tak dużo wiecie o Norwegii to dajcie mądrą radę, a nie bądźcie bardziej norwescy od tubylców.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
dolej wody i bedziesz mial wiecej tyle ze 20%,
ostatnio przeprowadzono anonimowe badania w norge,wsrod dzieci i mlodziezy na temat wlasnie klapsow czy bicia,okazalo sie ze wiele jest bitych a nie przyznaja sie do tego bo chca zostac w domu....to po jaki chuj ta instytucja.........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lusinda- nic dodac nic ujac,
a moja wiedza o bv.bierze sie miedzyinnymi od dobrej znajomej ktora jest tutaj tlumaczem,i ma stycznosc rowniez z ich dokumentami,ale to na caly dzien pisania,a i tak bez sensu bo
matka polka nr 1 i tak wie lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
kryss napisał:
dolej wody i bedziesz mial wiecej tyle ze 20%,
ostatnio przeprowadzono anonimowe badania w norge,wsrod dzieci i mlodziezy na temat wlasnie klapsow czy bicia,okazalo sie ze wiele jest bitych a nie przyznaja sie do tego bo chca zostac w domu....to po jaki chuj ta instytucja.........

Podaj link, lub info gdzie mozna na temat tych badan przeczytac. Chetnie sie zapoznam z % bitych dzieci w Norwegii.
A instytucja jest po taki ch*j, ze moze duzo pomoc dzieciom, o formach tej pomocy juz tu napisalam.

Lusinda, trudno jest byc rodzicem nastolatka, moj syn wszedl w ten wiek Masz calkowita racje, wiele zalezy od warunkow, od przypadkow w zyciu. Jesli zas chodzi o pomoc, to ja jestem zawsze w gotowosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
przeciez jestes wszechwiedzaca ,to sobie znajdz,tak jak to kiedy placi sie podatek od wynajetego lokalu,
taki przyglup jak ja ma ci mowic gdzie znalezc,nie no hilton o to cie nie podejrzewalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lusinda napisał:To ja pisałam Gabrielu i zapewniam Cię, że rozmawiam ze swoim dzieckiem.
...O presji psychicznej nie będę dyskutować, zresztą na forum jest tylko Jedna prawdziwa matka wg Ciebie (nie mam nic do Ciebie Hilton) i moje słowa na nic się zdadzą.
...Prosiłam wcześniej i powtórzę jeszcze raz - nie oceniajcie ludzi po kilku słowach. Każdy żyje inaczej i w innych warunkach.
...A dzieci są dziećmi. Mam dwie córki i poza tym incydentem z BV nigdy nie miałam z Nimi problemów.
Jeszcze jedno: forum to jest podobno dla Nas, Polaków... wiem, że czasem czyta się tu głupoty. Ale żal, kiedy ktoś prosi o pomoc w jakiejś sprawie i jest mieszany z błotem. Skoro tak dużo wiecie o Norwegii to dajcie mądrą radę, a nie bądźcie bardziej norwescy od tubylców.

-----
Tak trochę od... dupy strony...
Nie wszędzie w Norge , gdzie są akurat Miejscowi Tubylcy ...są to Norwedzy...
---
To dalej z tym koksem... w butelce dno ... to i trzeźwy jezdem...
---
KU ROZWADZE ... TOBIE ... i INNYM
..."Hilton"... nie jest żadną Jedyną Prawdziwą Matką ... takich Matek w Norge są dziesiątki tysięcy i nawet wśród Polonii .
Ba może nawet i lepszych od ..."Hilton"... /w zależności co bierzemy za podstawowy wyznacznik przy ocenie/...
NIEMNIEJ ...
WEŹ sięgnij do Jej Początkowych wpisów na Tym Forum .sprzed ...DWÓCH LAT...
A Może weź i przeczytaj wszystkie wpisy ... , co prawda będzie tego prawie... CZTERY TYSIĄCE...a może i więcej ...
To zobaczysz co TA KOBIETA PRZESZŁA ...
Ona na początku... też się o wszystko pytała ...
Jednak nie poddawała się i walczyła o SWOJE ...
I teraz odpłaca się doradzając Innym i walcząc z głupotą informacyjną .
A , że ma taki styl ... cóż ... /bez komentarza/...
---
Ano właśnie ... DWIE CÓRKI... tylko , że jak sama Pisałaś ...przyjechałaś tu z młodszą by pomóc starszej ... Kosztem Młodszej ... bo Ona Tam... zostawiła SWÓJ Dziecięcy Świat ...
Nawet teraz burzysz się i starasz postawić na Swoim ... to co dopiero było przed Tym Incydentem z BV...
Piszesz , że o presji psychicznej nie będziesz pisać ... a to podstawowy błąd z Twojej strony ...!!! .
Może to właśnie było podstawą Twoich Kłopotów z Córką ...
ONE NADAL SĄ ..tylko chwilowo UŚPIONE ...przez strach...
---

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
kryss napisał:
lusinda- nic dodac nic ujac,
a moja wiedza o bv.bierze sie miedzyinnymi od dobrej znajomej ktora jest tutaj tlumaczem,i ma stycznosc rowniez z ich dokumentami,ale to na caly dzien pisania,a i tak bez sensu bo
matka polka nr 1 i tak wie lepiej.

Taaak? Przestan pierniczyc od rzeczy, bo tlumacza obowiazuje tajemnica zawodowa. A jezeli ona mowi ci o dokumentach, ktore tlumaczyla, nawet nie podajac nazwisk, to powinna moze zrezygnowac z tego zawodu. Tlumaczowi nie wolno rozmawiac z nikim na tematy, do ktorych z racji wykonywanego zawodu ma dostep.
"caly dzien pisania", wiekszego samochwaly nie widzialam
Znow mnie zaczepiasz...jestes jak wrzod na dupie. Chyba dawno nikt ci nie dal po uszach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok