Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Mazury napisał:Nie wiem czy to ktoś potwierdzi, ale pobicia konkurencji zdażyły się wsród polskich firm w branży transfery lotniskowe, nie dalej jak w Oslo
k.

Kiedyś gdy odbierałem żonę z lotniska Torp, to widziałem jak "panowie" obrzucali się polskimi inwektywami walcząc zajadle o pierwszeństwo w kolejce do potencjalnego pasażera i to prawie na pół godziny przed przylotem z Gdańska. Jednak całe zamieszanie odbywało się na parkingu, z dala od terminalu.
Natomiast w Moss takich incydentów nie widziałem, ponieważ tu jest całkiem inny układ parkingowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
sykel
(sykel)
Wiking

to i zone sobie wymysliles kociarzu kurwo i donosicieklu i do tego klamiesz w dupie byles i gowno widziales .to juz w Stawangerze nie ma lotnisk Andreju Rysku ,czy jak ci tam ,mendo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
marco polo
(BBS)
Wiking
Pewnie zdążył już zarobić i kara nie bedzie straszna, mogł chociaż sie tak nie afiszować skoro nie ma licencji, a tlumaczenie ze moze nie ma, zapomnial , albo mial zamiar zrobić nie pomoze, zreszta w Polsce też sa wysokie kary wożenie bez licencji.Jeśliby chcial legalnie wozić to wiadomo, najpierw taxilojve a potem ruszanie na ulice, tutaj taxiarze donoszą uprzejmie bo tracą przez to klientow.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
I dobrze..Polaczki wszedzie syfu narobia i kombinuja..za kraty z nim a potem won do Polski i niech tam dyma na PIS i spolke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok