Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek zaborowski (6123 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marcemil napisał:
Czyli jednym słowem twoja zona zamiast życie z tobą wybiera wakacje w No raz na jakiś czas, swoja pracę i twoje pieniądze- nieźle, nieźle.

Prawda jest taka, że jeżeli twoje dzieci i żona są w Pl a ty tutaj o nazywanie was rodzina jest nieporozumieniem, twoja żona jest sprytna, nie powiem, a ty się trochę frajerzysz, widząc dzieci z doskoku, nie jesteś ojcem na miejscu, wychowujący dzieco z dnia na dzień, odrabiający lekcje, dobierający z przedszkola, wybrałeś kase i twoje dzieci pomimo że Cię zapewne kochają widzą w tobie raczej maszynkę do zarabiania pieniędzy niz tatę. wspołczuję.

Dalej uważam ze rodzina zawsze powinna być razem.Jedyne co pokazuje twoja wypowiedź to że za duzo was nei łączy skoro potraficie prowadzić dwa odrębne życia w dwóch różnych krajach i wpadac na wakacje i siwęta - bajka nie zycie.
tu nie jest mój dom! mój dom jest w pl. i ja tu nie przyjechałem na 10lat. i żona mi cały czas powtarza żebym wracał... i wiem że jeszcze troche i wróce chyba że znajde pracę miesiąc tu i miesiąc tam bo istnieje taka opcja. p.s. od mojej zony to sie odpiepsz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marcemil napisał:
Ale w towarzystwie "mój Alanek (tu obowiązkowo egzotyczne imię) to już jak miał 3 lata pana tadeusza cytował"

cóź, ja w życiu wyróźniam kilka typów kobiet, osobiście siebie zalicze do tych ziejących jadem, aczkolwiek mnie to nie przeszkadza,bo dzięki temu mam duży dystans do świata i siebie przede wszystkim (dośc trudno mnie obrazic) najlepsze typty to :

-harcerka
-matka-polka
-wózkowa mama
-dżaga
-studentka (wieczna studentka)
-dziewczyna z oazy (tudzież dziewczyna z polonistyki)

nie zrozumiesz tych dziewczyn bo jesteś stara i zgorzkniała ,mi też ich żal bo są młode i głupie i nie potrafią na razie nic innego jak zajmować się dziećmi ale to jest ich sprawa dorosną i zrozumieją albo i nie zrozumieją i bedą dobrymi gospodyniami domowymi ,znam takie i szanuję bo ja tak nie umie a czemu Tobie tak przeszkadza to ,że fascynują je ich dzieci,może ty swoje będziesz wychowywała na zasadzie makaryny ,która już Cię oklaskała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
anders b. - a co ? czemu nic o żonce nie można powiedzieć ? przysłowiowa święta krowa? a o mnie można ? też jestem czyjąś żona.
Jak żona chce to wracaj, bo potęskni kilka miesięcy/alt i znajdzie kogoś kto będzie na miejscu tak jak ona chce - bo widać tak Ci mówi to znaczy ze nie chce być osobno od partnera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
sasanka - no tak, toż ja stara d**a jestem, 30 na karku, bez dzieci, tylko jeden mąż na koncie, zamiast robić dzieci w wieku 20 lat to mi się studiować zachciało i imprezować...a to co zostało ze mnie to siedzi na forum i trolluje ahahahhaah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marcemil napisał:
anders b. - a co ? czemu nic o żonce nie można powiedzieć ? przysłowiowa święta krowa? a o mnie można ? też jestem czyjąś żona.
Jak żona chce to wracaj, bo potęskni kilka miesięcy/alt i znajdzie kogoś kto będzie na miejscu tak jak ona chce - bo widać tak Ci mówi to znaczy ze nie chce być osobno od partnera.
wyjechałem bo musiałem, ciężko w pl było 4osobowej rodzinie z kredytem na mieszkanie. wróce jak przyjdzie na to czas, nie jestem tu bo tak mi wygodnie i nie mam żony matki polki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marcemil napisał:
sasanka - no tak, toż ja stara d**a jestem, 30 na karku, bez dzieci, tylko jeden mąż na koncie, zamiast robić dzieci w wieku 20 lat to mi się studiować zachciało i imprezować...a to co zostało ze mnie to siedzi na forum i trolluje ahahahhaah

no nie da się ukryć ,a po co studiowałaś ,czyżby po to by teraz siedzieć z dzieckiem w domu,bo chyba nie oddasz niemowlęcia jakiejś palącej ze schizofrenią niani ,są kobiety ,które mają dzieci i studiowały teraz w wieku 30 lat cieszą się życiem i odchowanymi dziećmi a ty zanim odchowasz swoje to będziesz miała ze 40 i będziesz starą dupą na szpileczkach z podciągniętym biustem pod szyję ,więc nie generalizuj marcemil wszystkich pod siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
a małżonka do pracy się nie garnie ? bo można dać radę kredyt i dwie osoby pracujące w Pl, wiem, bo moje siostry tak robią.
Więc możesz być w Pl z rodziną tylko nie chcesz, wolisz bez rodzimy a w Norwegii i kasę robic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
taa..i na pewno przeżyły czasy studenckie jak im było pisane...od cyca do kołyski i do egzaminu...wow, i bardzo dobrze, będę mieć 40 lat i będę młodą, świadomą mamą z wyboru, a nie matko-studentko-imrozowo-żonowo niewiadomoczym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marcemil napisał:
a małżonka do pracy się nie garnie ? bo można dać radę kredyt i dwie osoby pracujące w Pl, wiem, bo moje siostry tak robią.
Więc możesz być w Pl z rodziną tylko nie chcesz, wolisz bez rodzimy a w Norwegii i kasę robic.
małżonka pracuje od kiedy sie poznaliśmy ale mi mało ... 1 wypłata na kredyt druga na życie a gdzie wakacje czy inne wydatki(nowe auto, dzieci do szkoły itd).
dlatego jestem tu i bede bral zasilki!!!! to cie boli? też możesz brać, chyba że twój mąż nie wie jak sie do ciebie zabrać ale nie dziwie sie czasem jak czytam co piszesz... jedynie teoria matki polki ok ale jak urodzisz czasem tak sie bedziesz czuła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marcemil napisał:
taa..i na pewno przeżyły czasy studenckie jak im było pisane...od cyca do kołyski i do egzaminu...wow, i bardzo dobrze, będę mieć 40 lat i będę młodą, świadomą mamą z wyboru, a nie matko-studentko-imrozowo-żonowo niewiadomoczym

chciałaś powiedzieć,że warto było zachlanym budzić się w różnych pokojach,pociągać pojarę a teraz w wieku 40 lat prowadzać dziecko do szkoły a jak dziecko będzie miało 15 lat to bedzie miało młodą babcię za matkę no twój wybór więc nie wcinaj się w wybory innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok