Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Witam - Norwegia

6 Postów

(Marekxxxx)
Wiking
Poznam do stałego związku kobietke 40-50..Czy jeszcze są na tym świecie warościowe kobiety które myślą poważnie i realnie o życiu, rodzinie?. Przygody mnie nie interesują! Proszę o przemyślane odpowiedzi. Więcej na priv..............Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Marekxxxx)
Wiking
Marekxxxx napisał:
Poznam do stałego związku kobiete. 40-50..Czy jeszcze są na tym świecie warościowe kobiety które myślą poważnie i realnie o życiu, rodzinie?. Przygody mnie nie interesują! Proszę o przemyślane odpowiedzi. Więcej na priv..............Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
A Pan czuje różnicę pomiędzy ryczaca czterdziestka a przekwitla matrona?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Marekxxxx napisał:
Poznam do stałego związku kobietke 40-50..Czy jeszcze są na tym świecie warościowe kobiety które myślą poważnie i realnie o życiu, rodzinie?. Przygody mnie nie interesują! Proszę o przemyślane odpowiedzi. Więcej na priv..............Pozdrawiam.

Ja np jestem, ale ja zem gruba jest, to nie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Marekxxxx)
Wiking
Marekxxxx napisał:
Poznam do stałego związku kobietke 40-50.. kobiety które myślą poważnie i realnie o życiu, rodzinie?. Przygody mnie nie interesują! Proszę o przemyślane odpowiedzi. Więcej na priv..............Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Mira xxxxx
(mirjon)
Wiking
Witam. Jarównież szukam osoby do poważnego związku. Może się poznamy? Mam 50 lat. Nie wiem czy nie jest dla Ciebie za stara? Halama. Pozdrawiam. Mira
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok