Heja dziewczyny

Szerokim lukiem omijalam jeszcze do niedawna tematy na tym forum zwiazane z mamuskami czy to mlodymi czy to tymi 2011 . . . Ale teraz wlasnie jestem w szoku ze do was dolaczam

Otoz w piatek dowiedzialam sie z testu ze jestem w ciazy-co podejrzewalam glownie dlatego,ze spozniala mi sie miesiaczka. Wogole jakie swietne sa te testy- nie takie ze niewiadomo w sumie ile kresek sie pojawia tylko ewidentnie na moim pokazalo sie " Gravid " takze super sprawa!! Pozniej zalowalam ze nie kupilam tego co pokazuje tez ktory to tydzien ale przeziez w aptece i tak mi sie nie chcialo wierzyc ze w tej ciazy naprawde jestem wiec po co mialam kupowac drozszy

Tak czy owak to moja pierwsza ciaza i nawoluje was mamuski zebyscie sie odezwaly jak ktoras z was tez obecnie sie spodziewa dziecka- bo chyba jakos ostatnio cicho dosc..Wiem, bo przez dwa dni czytalam te 100 stron tego watku i dzialo sie tu dzialo

Pierwsza wizyte u lekarza mam 8 marca ale jeszcze tak dlugo do usg...

a ja juz z checia bym na nie pobiegla mimo ze i tak pewnie nic bym jeszcze nie zobaczyla

Niewiem jeszcze dokladnie jaki to tydzien ale z moich obliczen wynika po trochu ze rodzic bede w pazdzierniku hmm niewiem jak do tego czasu bedzie wygladala moja sytuacja od strony pracy bo w tej chwili jestem na dagpenger i chodze na 9 miesieczny kurs z nav ktory konczy sie w maju a pozniej praktyki ( moze sie uda wczesniej) i praca ale jak to sie bedzie mialo do pazdziernika absolutnie niewiem

Czasu duzo jeszcze ale mamuski odezwijcie sie

Czekam z niecierplwoscia