Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Hej anulka86 ja często latałam z synem Norwegianem i miałam zawsze podręczny bagaż i w torebce wszystko co mi było dla niego potrzebneoczek,zupka,zabawki,łyżeczka,danonki,słodycze i termos.Nikt nigdy niczego się nie czepiał w NO,oczywiście fotelik,wózek.A raz mieliśmy kojec i fotelik i też nikt się nie czepiał a w PL wielkie problemy zawsze były na lotnisku.A podczas zmiany ciśnień też mój szkrabek płakał,dopiero jak miał 1.5 roku to już nie było z tym problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
napisałam soczek a tam coś się zmieniło,dzieją dziwne rzeczy na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Anna Laz
(Ania78)
Wiking
hej. Mam pytanko co do kremow na mroz dla dzieci. Co uzywacie dziewczyny??
Mojej malej od zimna popekaly naczynka na policzkach pomimo ze stosowalam A-krem.
Denerwuje sie teraz ze to juz jej nie zejdzie.
pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Heja dziewczyny Szerokim lukiem omijalam jeszcze do niedawna tematy na tym forum zwiazane z mamuskami czy to mlodymi czy to tymi 2011 . . . Ale teraz wlasnie jestem w szoku ze do was dolaczam Otoz w piatek dowiedzialam sie z testu ze jestem w ciazy-co podejrzewalam glownie dlatego,ze spozniala mi sie miesiaczka. Wogole jakie swietne sa te testy- nie takie ze niewiadomo w sumie ile kresek sie pojawia tylko ewidentnie na moim pokazalo sie " Gravid " takze super sprawa!! Pozniej zalowalam ze nie kupilam tego co pokazuje tez ktory to tydzien ale przeziez w aptece i tak mi sie nie chcialo wierzyc ze w tej ciazy naprawde jestem wiec po co mialam kupowac drozszy Tak czy owak to moja pierwsza ciaza i nawoluje was mamuski zebyscie sie odezwaly jak ktoras z was tez obecnie sie spodziewa dziecka- bo chyba jakos ostatnio cicho dosc..Wiem, bo przez dwa dni czytalam te 100 stron tego watku i dzialo sie tu dzialo
Pierwsza wizyte u lekarza mam 8 marca ale jeszcze tak dlugo do usg... a ja juz z checia bym na nie pobiegla mimo ze i tak pewnie nic bym jeszcze nie zobaczyla
Niewiem jeszcze dokladnie jaki to tydzien ale z moich obliczen wynika po trochu ze rodzic bede w pazdzierniku hmm niewiem jak do tego czasu bedzie wygladala moja sytuacja od strony pracy bo w tej chwili jestem na dagpenger i chodze na 9 miesieczny kurs z nav ktory konczy sie w maju a pozniej praktyki ( moze sie uda wczesniej) i praca ale jak to sie bedzie mialo do pazdziernika absolutnie niewiem Czasu duzo jeszcze ale mamuski odezwijcie sie Czekam z niecierplwoscia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Krem na zimę ja stosuję z nivea,jest świetny dla moich pociech,nawet na ten 20 stopniowy mróz.Ale każde dziecko ma inną cere
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja używam Kuldekrem z apteki, to taka wazelina, bardzo dobre na mrozy. Daris mam nadzieję, że jakaś ciężarna się do ciebie odezwie, a jak nie, to pytaj o co chcesz, postaramy się odpowiedzieć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Anna Laz
(Ania78)
Wiking
Dzieki dziewczyny. Zmienie jej krem i moze bedzie lepiej. Mam tylko nadzieje ze te popekane naczynka znikna
pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki gama Moze sie jakas zglosi czasu jeszcze mam duzo Narazie tez nie mam zbyt wiele pytan ale czuje ze juz niedlugo sie zaczna wszelkie watpliwosci a wtedy bede walic prosto z mostu w nadzieji na wasza pomoc i doswiadczenie takze jeszcze raz dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
daris jak Cię pocieszę to po cichutku napisze że i ja może za kilka dni będę ciężarówką jak mój mąż postarał się
Narazie trzymajcie kciuki ładnie proszę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No to ja mam nadzieje ze sie jednak postaral Trzymam kciuki!! Pisz jak tylko sie dowiesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok