Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Te zmiany wejdą od 1 sierpnia tego roku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mruxia duzo by pisac ale w skrocie-zostalam oskarzona o cos czego nie zrobilam jesli chodzi o ta POLKE75 co tu balaganu narobila na forum- a najlepsze jest to,ze bez dowodow jakichkolwiek mojej winyTamta nabroila,zwinela zagle i odplynela a na mnie sie to odbija I zadne zapewnienia nie pomagajaRece mi opadaja z bezsilnosci Opowiem Ci jak kiedys przyjedziesz do mnie w odwiedzinki bo to nie miejsce na takie rozmowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Co Ty się kobieto przejmujesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Probowalam ale jak jestem winna to przepraszam a jak jestem niewinna to szlag mnie trafia na taka niesprawiedliwosc Czekam na dowody mojej winy bo jak narazie to same POMOWIENIA dotyczace tego,ze mam z POLKA75 cokolwiek wspolnego!A ze mi fotki kiedys tam skomentowala to znaczy,ze ja znam i ze ja namowilam na to by tu zrobila to co zrobila????Kazdego niby mam znac co mi focie komentuje?To smieszne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
To ty dużo ludzi znasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No na to wychodzi a do tego w realu ich znam A tak narzekam,ze nie znam nikogo i sie nudze na samotnych spacerkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
ojjjj to na ulicy się nie zmieścisz ze znajomymi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Kobietki a jak Wasze skarbeczki przechodziły szczepienia ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No chyba tak-pochod normalnie bedzie jak wszyscy wyjdziemy na uliceNie wiem czy smiac sie czy plakacMoj Robert mowi-Aga co Ty sie tak przejmujesz tymi pomowieniami,niech Ci to wpierw udowodnia bo oskarzac kogos jest bardzo latwo ale udowodnic to to jest dopiero sztuka Wiec czekam az moze ktos mi wreszcie laskawie udowodni,ze mialam z Nia cos wspolnego i z tym,ze rozwalila forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Moj Gabrys mial w lutym szczepienia w oba udka ale nawet spoko to przeszedl i tylko po kilku dniach byl ciut placzliwy ale nie jestem pewna czy to z powodu reakcji poszczepiennej czy to poprostu zbieg okolicznosci Lece na spacerek z synkiem by go dotlenic a siebie odstresowac Milusiego dzionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok