Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
rhplus jakie Ty metody znasz ja nie wiedziałam o tej teorii z cyklem;P u mnie spontan był i chłopak jest hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
marzenie napisał:
hmmm chyba pół na pół tuptusia ale osttanio to wiecej chłopaków sie wykluło

Bo to sezon na chłopczyków był
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Rhplus - nie wiem czy ta teoria prawdziwa ale my dzialalismy na poczatku cyklu i mamy dziewczynke hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Jak to mówią akcja spontan - co ma być to będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Niewidzialna34 napisał:
Witam na forum i mam pytanie.W ktorym tygodniu ciazy sklada sie wniosek o becikowe i gdzie sie to robi?Dziekuje za odpowiedz.

z tego co slyszalem to od 28 tygodnia mozesz sie starac... ale nie jestem pewien... Musial bym sie Eweli spytac ona bardziej temat ogarnia... ale wszystkie sprawy tej dziedziny zalatwiasz w lokalnym NAV-ie... tam jak pujdziesz i ladnie zapytasz wszystko ci powiedza... tam zalatwisz wszelkie roszczenia oprucz podatku ktory w zalatwiasz gdzie indziej...

Ps... bedzikowe nalerzy sie wszystkim legalnie przebywajacym w No mamom... jest to suma kolo 35 tysi chyba jednorazowo wyplacanych i niby ma starczyc na rok... po roku czasu dzieki nowym przepisom 5000 miesiecznie, nie pamietam z biegu do ilu lat...

a wlasnie... nie jestem pewiem czy nie trzeba byc zarajestrowanym jako bezrobotna w navie... Ale jak pojdziesz sie zapytac napewno wszystko ci wyjasnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Mi wychodzi więcej chłopców Oh ta Nasza matematyka moze powinnyśmy sobie odpuścić Marzena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ines racja dajmy spokój;P hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja wiem, że żeby starac się o becikowe trzeba mieć pozwolenie na pobyt stały oraz numer personalny. Mozna sie starać o becikowe już w 27 tygodniu ciąży. I nie trzeba być zarejestrowanym, bo oni w Skatte sprawdzają po numerze personalnym czy pracujesz czy nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MARZENIE PEWNIE ZE CHŁOPAKI TEZ SA FAJNE SĄ SUPEROWE ALE DO MOICH DWÓCH CHŁOPCÓW 1 DZIEWCZYNKA PASOWAŁ BY JAK ULAŁ ALE TO TAKIE CICHE MARZENIE JAK NA RAZIEDANIEL POWIEDZMY ZE ODPOWIEDZ ZADOWALAJĄCA HIHIHI NIE ŻARTUJE WĄZNE ZEBY DZIDZIA BYŁA ZDROWA A CAŁA RESZTA TO PIKUŚ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DANIEL TE 5 TYS TO PRZEZ ROK JAK DZIECKO SKOŃCZY 12 MIESIECY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok