Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Diewczyny bardzo wam dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz bo teraz juz wiem co mam zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
a prosze bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Teraz wiem gdzie w razie klopotow lub pytan sie zglosic bo jestem tu od niedawna i jestem bardzo zagubiona w tym wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga31- a to nie jest tak ze to dla dzieciakow, ktore nie ida do przedszkola ? bo tak mi tesciowa mowila
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
kasia , masz racje to jest dla dzieci , ktore nie ida do przedszkola,
Ja zapisalam Emila do przedszkola i mipowiedzieli , ze jak skonczy rok to wtedy bedzie mogl przyjsc, i nie dostane pieniedzy bo jesli on jest w przedszkolu to ja moge isc do pracy lub szkoly itp.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
dodam, teraz jestem na maciezynskim, i konczy mi sie ono w kwietniu, mam dwie opcje albo Remi wezmie taciezynskie , albo ja wychowawcze z tym ze to jest bezplatne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My wyslalismy wniosek na przedszkole, ale nie dostalismy miejsca dla malej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
A to trzeba jakieś papiery inne jeszcze wypełnić żeby dostawać te pieniądzę czy one są przyznane automatycznie? Bo ja jak na razie rodzinne będę dostawać teraz od kwietnia te 970 koron.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
tuptusiowata, Aga31 wczesniej podala link gdzie mozna druknac podanie o te pieniadze jak dziecko skonczy rok i nie pojdzie do przedszkola. a te 970kr to z automtu przyznaja i one beda rowniez jak dziecko pojdzie do przedszkola one sa do 18 roku zycia .

kasia, ja wyslamam internetowo podanie i dostalam odpowiedz w sumie dosc szybko, miejsce jest , a probowalas w kilku przedszkolach czasem warto w wielu miejscach zapisac sie na liste jest wtedy wieksze prawdopodobienstwo ze dostanie sie miejsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My tez skladalismy internetowo w sierpniu 2011, do kilku przedszkoli i nie dostala miejsca. Ale u nawet gdyby dostala to i tak bysmy nie dali ja bo tesciowa sie nia zajmie i maz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok