Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marzenie- tak moja Zuzia w 98% usmiechnieta, nie boi sie nikogo i ciagle sie chce wyglupiac

Ja porodu tez nie wspominam zle i dla porownania stwierdzilam ze wole rodzic niz robic sobie znow makijaz permanentny na ustach haha

Aguss- widze ze nie jestem sama heh... u mnie 10 dni juz ale kupilam test to bede robic ...

Ja prania nie robie, bo moj tesciu sie tym zajmuje , my przekazujemy mu tylko kosz na pranie ale z tego co mi sie wydaje to pierze w proszku dla skory wrazliwej

Album tez mamy i jak tylko cos nowego jest to uzupelniamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja sie wlasnie zabralam za pieczenie paczkow- wkoncu jutro tlusty czwartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
A ja właśnie z mężusiem byłam w sklepie aby kupić wsio do pączków i też będę robić ale jutro jak wstanę

I przy okazji poszłam do skrzynki a tam liścik z Navu, że mam dosłać pozwolenie na pobyt stały Więc jutro mężuś im to podrzuci i będzie z głowy, więc pieniążki wtedy już na pewno przyjdą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ale ja sie na razie nie boje bo z tymi tabletkami tak byc moze ze nawet w ogole nie dostane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Anna marta dowiasch
(Semper_Fidelis)
Wiking
witam to i ja dolacze mam 5 letnia corke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
witam nowa mamusie to Twoja córa juz duża pannica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Anna marta dowiasch
(Semper_Fidelis)
Wiking
witam serdecznie raz jeszcze , przepraszam ze nie pisze z polskimi znakami ale niestety laptop niemiecki hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Nowicjusz
Nasz córeczka nie dojada, musimy ją dokarmiać, doradzono nam zastosowanie cienkiego drenu, który miał być z jednej strony zanurzony w Nanie a z drugiej (razem z sutkiem) w usteczkach naszej Mariki. Nie wiecie gdzie, możemy kupić, dostać taki dren?

Dzieki Marcin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja rowniez sie dolaczam do Marzenie by powitac nowa mamusie Witaj Anja-oby wiecej mamusiek dolaczylo do Naszego grona
Gatim a pytaliscie o taki dren w aptece?Jesli w aptece nie ma to napewno Wam tam doradza gdzie mozecie taki kupic...Hmmmm a moze w jakims sklepie medycznym o ile takie tu maja
Dzis Gabis mial naprawde spory atak kolki i wymeczyl sie biedaczysko az spocony bylNic nie pomagalo tym razem i wlasnie usnal strasznie wymeczony Podobno jak mama ma stres to dziecko ma wieksze ataki kolki-hmmm stres....no mam ostatnio stres Nawet na moim synku to sie odbija
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ale sie rozpisalyscie,hi,hi Jak milo
Zuzia krolewna Sliczna Kasia,a to taka niespodzianka moze byc,hi,hi No chyba,ze spirala tak na Ciebie dziala No nic,co by nie bylo,to bedzie dobrze Musi byc
marzenie,no to super,ze sie nie zgubilas No i fajnie,ze Oli ma nowego kolege

gatim , piszesz zapewne o systemie wspomagajacym karmienie. Jest taki firmy Medela. Pytaj w aptekach. Moze tez w Barnas Hus albo Baby shop

Anja Nails, witaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok