Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Magda ja mam taki album z PL jest narysowany taki chlopczyk w czapce na okladce hihi
Zaczelam go juz dawno uzupelnieac a i tak sie okazalo ile rzeczy juz nam umknelo zeby zapisac hihi
Juz zrobilam tak jak mowicie i kupilam wlasnie przez siec welniane skarpeteczki,moze dotra juz w sobote wiec zobaczymy
lady_dosia najwazniejsze ze z pluckami wszystko "oko"
Tez mi sie smiac chce jak maly teraz na swoje raczki zerka,normalnie taki zaciekawiony ze moze paluszkami sterowac ze smiechu przy tym co nie miara
lady_dosia ale wam dobrze z taka tesciowka hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
lady_dosia też tak pomyślałam że mam tak jak ty mi pisałaś już dziś wysłałam i będę czekać.
Tuptusiowata może zadzwoń i spytaj czy papiery doszły bo ja wysyłałam gdzieś w tamtym tygodniu chyba w środę. A może ty nie będziesz musiała nic dosyłać i przeleją ci od razu pieniążki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja papiery składałam osobiście, nie wysyłałam pocztą więc dla świętego spokoju jutro zadzwonię i się dowiem co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech my juz po spotkanku i Aga na szczescie sie nie zgubilismy haha Oli ma nowego kumpla Kacperka i razem śmigali po centrum hi lady dosia podrzuc mi ta Twoja teściową bo ja kocham ubrania robione na drutach mam pare fatałaszków dla siebie,sweterki przewaznie a dla Olusia tez bym cos chciała hehe a nie mam nic a te albumy dla dzidziusia sa super Nana ja tez mam opaski z raczki Oliviera i ta kartke tez ja to taki pamiatkowicz jestem i wszystko zbieram co z Olim związane hehe
Kasia wiem że sie powtarzam ale uwielbiam zdjecia twojej córci czy ona cały czas sie usmiecha??? no i moze bedzie miała braciszka;Phi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo my od 14 dopiero teraz wrocilysmy ale przy okazji odebralysmy paszport
zrobilysmy zakupki Milusia ma 2 sukienki moze chodzic na randki heh
a moja Milusia ma na drugie Elin heh
porodu nie ma sie co bac ja swoj milo wspominam
co do ubioru nie zaleznie od temperatury ubieram Milusie tak samo i zawsze jest jest ciepla czyli bodziaki bluza jakas ciensza albo sweterek rajstopki spodnie jakies buciki troszke taka cieplejsza bluze czepeczke do spiworka i jest oki czasem ma tylko lapki zimne ale pieronek moj maly sciaga rekawiczki
a co do spania kochana to Milusia ma tak czesto ze zasypia dopiero o 24 albo 23 chociaz ostatnio zasypia wczesniej
mi sie Kasia tez spoznia ale ja jem tabletki no ale nigdy nie wiadomo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aaa i album oczywiscie tez mam z polski z kubusia puchatka heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
agusss ja też mam album z Kubusiem Puchatkiem już czeka na maluszka
ja wogóle robię dużo zdjęć z mężem na wycieczkach itd i mamy papier do zdjęć i drukujemy zawsze

jakiego proszku używacie? bo ja będę się brała za pranie ciuszków chyba jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja małego ciuszki wyprałam już i piorę w proszku do kolorku firmy Blenda Sensitiv i tej samej firmy płyn do płukania ciuszków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Ja mam jeszcze sporo czasu, ale nie moglam sie opszec i popralam juz te ciuszki, ktore czekaja na nasza ksiazniczke, i tak jak Tuptusiowata uzylam proszku i plynu Blenda dla dzieci, i wlasnie dzis koncze prasowanie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja tez zawsze pralam w blenda i zwykly plyn z first price i bylo wszystko oki potem zmienilam proszek tez na first price bo on dobrze pierze i tez bylo oki ale jak zmienilam plyn na jakis lepszy to Milenka dostala uczulenie wiec nie ma to jak first price heh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok