Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Halas - moja tesciowa robi na drutach i babcia od meza tez ... a ja stwierdzilam ze dla mnie to za trudne hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
kasiar12 piekny puchowy tron dla slicznej krolewny a corcia zawsze sie usmiecha na fociach od ucha do ucha Wesola dziewczynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje, oj tak wesola jest bardzo i zawsze sie usmiecha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kasiar a moze test ciazowy? Szybko rozwieje watpliwosci...
Zuzia jak zawsze usmiechnieta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
A ja dziś dostałam odpowiedz z NAV heh i muszę im dosłać pozwolenie na pobyt gapa ze mnie bo wysłałam papier z numerem personalnym i zameldowaniem a o pozwoleniu zapomniałam
i kupon na paczkę z kiwi dostałam i w środku była karta na pampersy

fajne to futerko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
dzieki marta86 i kasiar12
ja dzis chce zaczac przygotowywac "album dziecka", kupilam taki jak bylam w Polsce, ale chce tez zrobic taki sama ktoras z Was tez robila?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Madzia ja nie mam takiego albumu a mialam w Polsce kupic i zapomnialam Kupilam tylko odlew na stopki lub nozki dziecka i fajne to jest ale Marzenie ma fajniejsze bo w 3DNawet tu focie wstawialysmy hehe To sa niewatpliwie fajne pamiatki po dziecku a albumik tym bardziej...Ale mam pamiatki np.opaski z nozki i raczki ze szpitala,karteczke z wozeczka transportowego z hotelu,mam nawet nagrany filmik z porodu wrrrrr i kupe foci- wiec chyba kupie taki albumik i nadrobie wpisy bo to fajna rzecz a zaczne od pierwszego zdjecia usg a reszta sie jakos potoczy-mam nawet suchy kikucik pepuszka synkaZreszta takie pamiatki ma chyba kazda z Nas mamusiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ciągle się zastanawiam jak to będzie z moją decyzją z Navu, bo ja nic nie dostałam jeszcze, ani jakiegoś zawiadomienia lub powiadomienia ani pieniędzy a papiery złożone zostały ponad 2 tygodnie temu i ode mnie chcieli tylko kartę ciąży. A można do nich zadzwonić i się dowiedzieć jak sprawa stoi???

Ja nie robiłam takiego albumu, za to w Ikei kupiłam takie fajne kolorowe ramki, i parę już powiesiłam ze zdjęciami ze ślubu, USG maluszka i czekam na zdjęcia jak się już urodzi a resztę zdjęć będę wywoływać i wciskać do albumu książkowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Spóźnieni3 - to masz tak jak ja tez musiałam dosłać zgode na pobyt ) dosłałam i szybciutko dostałam odpowiedź, a potem pieniądze

Ja na spacery to ubieram Ide w spodenki bodziak i bluze i wkladam do spiworka oczywiście czapa i szalik plus rekawiczki. W duże mrozy zakładałąm jej jeszcze w laśnie wełaniane skarpety i zamiast bawelnianych wkladalam spodenki i bodziak z wełny. Nigdy nie była zmarznieta

Co do poznego chodzenia spac - to u nas bylo podobnie, ida tak do ok 2 miesiaca chodizła spac ok polonocy, czasem pozniej. Z czasem zaczelo sie to zmieniac i zasypiała wczesniej. Dlugo tez spała z nami w lozku, nie było mowy o uśniecie we własnym... a teraz zasypia we wlasnym llozeczki - wczoraj juz o 20.30

Pani doktor powiedziała, że płuca czyste Moja mysza sie chichałą podczas badania moze to byc jakiś wirus, ale płuca i wezły chlonne ok, wiec mam obserowac, ale wydaje sie wszystko ok, poza tym katarem i pokaslywaniem.

ida ma 11 tygodni i calkiem sztywno trzyma glowke, czasem jej sie kiwnie tylko troszke. łapki pieknie sobie do buziala pcha, wreszcie skumała, ze sa jej i moze nimi sterowac ale za lapanie sie jeszcze nie bierze. A na brzuchu to jej teraz nie moge klasc bo w tej poduszce to z niej taka banka wstanka jest i sie strasznieee denerwuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasiar12 - test wyjasni sprawe

Tron godny prawdziwej ksieżniczki

Moja tesciowa nam tez narobiła skarpet i piekne kompleciki - sukieneczke, sweterek, buciki, czapusie, szaliki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok