Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hip hip Hurra!!! marzenie sie wyspala,hi,hi Oli tylko tak dalej No tak,lubi owoce ale wlasciwie to mandarynki(wszystkie,nawet kwasne,hi,hi ),slodkie pomarancze i nektarynki. Reszta to beeeee,he,he Moze jednak ida jej te zabki,bo slina jej do pasa cieknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga to szukaj tych zabków bo przeciez suknia jest za to hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry cieszę ze strona wam sie spodobała my may body z napisem owoc miłości i kocyk Nana faktycznie tu jest ten daszek na ptaszek który u nas sie nie sprawdził Julcia wygląda rozkosznie z tą nektarynką muszę Oskiemu też dać spróbować miłego dnia mamuśki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marzenie masz racje suknia sie należy a jak !!! hihihi tak wiec trzeba szukać zeby tatuś nas nie wyprzedził
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny

moja żaba znowu dziś nie spała za dobrze, zaczynam mieć podejrzenia, że to może mieć związek z tą poduszką w którą jest ubrana ;( trudno, jakoś damy rade 6 tygodni, w końcu zdr ówko najważniejsze, nie?

Nasz Ida podobna do siebie samej chyba najbardziej choć jak sie urodziła to była wykapanym Ryszardem Kaliszem normalnie, ale to szybko minęło na szczęście

Miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,jak tatus znajdzie to mama ma wiertarke kupic Hi,hi
lady_dosia, Kalisz,hi.hi Dobre
marzenie,szukam i szukam i nic,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dziewczyny,

z fajnych stron polecam jeszcze bokado.pl
tez maja super rzeczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny

mam pytanie... Dziś nacisnęłam pierś aby sprawdzić czy coś już wycieka, bo czasem minimalnie coś już leciało taka oleista woda jak by. Dosłownie maleńka kropelka a dziś wyleciała taa woda i zaraz wyleciało białe w ogromnej ilości a mocno nie nacisnęłam. Czy powinnam się bać, że już mi mleko wycieka mimo, że malucha jeszcze nie ma? Czy moge przez to mieć zapalenie sutków albo coś skoro mleko juz jest a nie przystawiam jeszcze dziecka do piersi???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To normalne,ze pod koniec ciazy pojawia sie pierwsze mleko. W sumie to nie mleko ale siara. Raczej to dobry objaw Jesli piersi nie bola,sutki nie sa zaczerwienione i nie masz goraczki,to wszystko raczej jest ok. Ja tez mialam czasami mokry stanik pod koniec ciazy. Zadnych zapalen nie mialam. Za to duuuuuzo mleka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Tuptusiowata - nie martw sie to normalne. Ten płyn gesty o którym pisałas to siara. Zdarza sie, ze siara, jak i mleko pojaiwaja sie przed porodem i jest to normalne.
Nie zamartwiaj sie, ze bedziesz miała zapelenie sutków lub wplynie to na karmienie - jesli czujesz ze piersi masz ciezkie to rob sobie maaze ciepla woda pod prysznicem lub cieple oklady, bo to poprawia krazenie

No cóż - poród już tuż tuż (ale zarymowałam hihihihih)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok