Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Faktycznie takie dokumenty wypelnila za mnie polozna przed przyjeciem do szpitala. Pytala o wszystko i wklepala do komputera. Dziwne to jakies. Moj maz wypelnial papier o uznanie ojcostwa ale po porodzie. Bo rodzilam jeszcze na stare nazwisko i tez bylismy jakby w zwiazku nieformalnym.
No i ten balsam Pharmaceris jest super. Tez mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana - dieta Dukana jest bardzo skuteczna o ile przejdzie sie wszystkie 4 etapy (a 4 etap jest, że tak powiem, dozywotnio). Nadmiar białka faktycznie moze byc obciążający, trzeba kontrolować nerki -niemniej jednak lekarz dietetyk u mojego taty nie powiedział stanowczego NIE. J atez ja stosowałam i schudłam 12 kilo, tyle, ze stanełam na etapie 2 i dupa. mea culpa
Zreszta ja odkad pamietam bylam na diecie. Aktywnie albo bienie, ale zawsze na diecie

Ja karmiac zrzuciłam wszystko co przytyłam w ciąży - a było tego sporo, ale dużo tez miaąłm wody - 19 kilo. Wrocilam do wagi sprzed ciazy, ale chcialabym jeszcze zrzucic, bo mialam terapie hormonalna i przytylam tez wtedy. I Aga31 - mam taki problem jak Ty - siedzenie w domu mi nie pomaga. owszem, czuje jak mi miesnie ramin trenuja ale nic poza tym. A wczesniej, zanim sie tu sprowadzilam, prowadzilam dosc aktywny tryb zycia w PL i musze teraz sobie poszukac zajec

Cudne wszystkie dzieciaczki sa

O matko jutro walentynki, a ja co? chyba ulepie mezowi balwana przed domem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hihi a ja tez mam tez mam ten Pharmaceris, dostalo mi sie w prezenciku od Agi31 za co dziekuje bo tez sie sprawdza mimo ze efektow jeszcze nie widac to przynajmniej nie klei sie do rak i superrr pachnie ale z czasem pewnie i efekty beda musze teraz tylko sprowadzic sobie jakis zapas tego hihi
Owieczka18 podaje przykladowego linka do lozeczka gdzie jest juz w tej cenie lozko,materac,poduszeczka,koldra,posciel i ten ochraniacz dookola lozeczka co jest
Norweski desing niestety i lozeczko biale no ale w Norge jestesmy...
www.rudo.no/nettbutikk/sove/senger-vugge...ver/laura-sengepakke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia witaj w klubie Oj chyba bym nie wytrzymala dozywotniego 4 etapu A napisz mi prosze w jakim czasie schudlas dzieki karmieniu i czy cos dodatkowo robials?Ja karmie juz dwa miechy i owszem schudlam ale podczas porodu tyle co dziecko wazylo,lozysko i wody plodowe Nieno ciut schudlam-napewno z brzusia ale nadal wygladam jak w 6 m-cu ciazy!Tez tak mialas?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
no wlasnie jestesmy w norge a tu nic nie jest takie jak w pl he he a balsam z pharmaceris bardzo dobry mysle ze przy dłuzszym stosowaniu napewno ci daris pomoze na allegro sa te balsamy 2 w cenie 60zl a gratis jest bardzo fajny krem maslo taki silnie nawilzajacy tylko ze on nie ma ladnego zapachu no ale bardzo dobrze nawilza skóre wiec cos za cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ja tez mam pharmaceris - i bardzo sobie chwale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ja tez mam pharmacare ale jak narazie używam innego z PL sexi mama i muszę powiedzieć że pomaga bo na brzuszku nie mam a te drobne co mi się pojawiły jak się nie smarowałam na udach piersiach i pośladkach poznikały...tylko na jednym pośladku mi zostały 3 czerwone kreski ale poczekam i może się wchłoną po porodzie...a smaruje się tez raz dziennie przed pójściem spać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie czekalam daris kiedy wrzucisz jakiegos pozytecznego linka do lozeczka,hi,hi Ja to tylko potrafie pojsc do sklepu i kupic. A na tych stronach internetowych to sie gubie jeszcze. Musze isc chyba na lekcje do cioci daris,hi,hi
No i to siedzenie w domu to faktycznie zle na nas wplywa. Ale juz wiosna niedlugo wiec mysle,ze styl zycia troszke sie zmieni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS