Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
nana slodziak z niego no i Zuzia mala pieknotka
co do lampki przytulanki to mi sie podoba ta
zakupy.linkbaby.pl/do/item/M8581/Konik-m...-Fisher-Price,-M8581
jest niebieska i rozowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,akurat tej lampki nie mamy,ale za troszke inna. Chyba wlasnie taka,o ktorej wspomina wera1517 Ciocia daris sprezentowala Julce No i Julka bardzo ja lubi
Ah,te Zuzi oczeta I jaka duza zabawka
Gabrys maly przystojniak,hi,hi
Co do strony mamabebe,to kupilam z niej duzo rzeczy. Bardzo dobry kontakt ze sklepem i szybka wysylka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
agusss ta lampka tez jest superaga 31 a tą lampke co ma Julka to tez jest przytulanka ?NANA synus jakie ma oczka piękne Zuzia zresztą tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,to chyba nie jest przytulanka,ale Julka sie nia bawi Ta ze strony to taka z wyzszej polki,hi,hi No i mozna przytulic Ta agusss,tez fajowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
teraz dla tych dzieci to cuda na kiju są tylko worek pieniędzy hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki dziewczyny w imieniu synka za mile komenciki oraz opinie dotyczace tej diety A juz myslalam,ze znalazlam odpowiednia dla siebie Ja tez z dietami jestem na TY i niejedna juz probowalam ale jak sie wraca do normalnego zywienia to wraca wraz z nim waga Po kilku takich niewypalach doszlam do wniosku,ze diety nie sa dla mnie...Dopiero jak uslyszalam o tej diecie i jej rewelacyjnych rezultatach to ciut nadziei we mnie naplynelo ale dzieki Wam juz wiem,ze to kolejna ZLOTA DIETA CUD
Mysle,ze spacerki mi pomoga bo mam nadzieje czesciej wychodzic z synkiem gdy bedzie coraz cieplej Mam tez pas wibrujacy z dawnych czasow-niedawno go sobie przywiozlam...Kiedys mi pomogl wraz ze stosowaniem suplementu diety SUPER FAT BURNER i TRIM LINE.Schudlam wtedy ponad 10 kg Chyba wroce do tych tabletek jak skoncze karmic Pamietam,ze swego czasu lykalam tabletki APLEFIT z octem jablkowym w skladzie.A tak wogole czego ja nie lykalam,nie pilam i nie jadlam z tych niby cudownych produktow na rynku to szok Teraz z perspektywy czasu to zal mi tej kasy,tej determinacji bezrezultatowej i nerwow zwiazanych z calkowita eliminacja normalnych produktow
A jak tam z Wami kobietki majace juz wieksze niemowlaczki?Jak tam powrot do figury sprzed ciazy?

Kasiar12 ale Zuzia ma zajefajny arsenal do zabawy
Kobietki wszystkie te lampki sa zajefajne i nie mialam pojecia,ze teraz dzieciatka moga spac z wlasna lampka Nieno mam duuuzo do nadrobienia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh oj tak worek pieniedzy by sie przydal
no te lamki z ikei tez sa super
nana ja ci nie polecam zadnych tabletek to jeden wielki pic na wode tak naprawde ale to moje zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A ja polecam z tabletek poprostu blonnik z ananasem np z garden firmy chyba, ogolnie polecam blonnik w tabletkach albo w proszkach a jeszcze lepiej w produktach, a co do mojej wagi to mam 5 kg do zrzucenia ale stopniowo mi zlatuja i mysle ze to dzieki karmieniu, chociaz ja to dopiero 5tyg po porodzie i jako tako nogi mam ok jak wczesniej tylko gorzej z biodrami i brzuchem ale to tylko na szerokosc, bo jakos na grubosc mam dosc plaski juz brzuch znaczy taki jak mialam przed ciaza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Moja mama często używała jednej diety i jej pomagała i po niej nie było żadnego efektu jojo. Ale nie pamiętam nazwy jej ;/ a z mamą się ostro pokłóciłam wczoraj i jak zrozumie swój błąd to zapytam o tą dietę. Wszystkie moje ciotki też ją nawet używały

Ja nie obawiam się problemów z figurą po ciąży. Przed ciążą miałam niedowagę. A w czasie ciazy przytyłam 15 kg. Niby sporo jak na ciążę ale przynajmniej nabrałam trochę ciała którego mi brakowało przed. A po drugie mam bardzo dobrą przemianę materii i jak bym po karmieniu piersią nie jadła słodyczy, ziemniaków, białego chleba, piła wodę i nie jadła juz nic po godz 18 to na bank bym wróciła do swojej nieszczęsnej niedowagi A zwłaszcza szybko chudnę jak się denerwuję sporo, wcześniej z powodu pewnych problemów schudłam 12 kg i stad niedowaga przed ciaza.

Każdej mamuśce życzę szybkiego powrotu do figurki o takiej o jakiej marzy po ciąży
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a ja w ciazy nie przytylam prawie nic pierwsze chudlam i to duzo a potem dobilam do swojej wagi i od tej wagi przybylo mi tylo 4kg no i na koniec znow kilo schudlam
ale teraz przybieram przez tabletki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok