Dzieki dziewczyny w imieniu synka za mile komenciki

oraz opinie dotyczace tej diety

A juz myslalam,ze znalazlam odpowiednia dla siebie

Ja tez z dietami jestem na TY i niejedna juz probowalam ale jak sie wraca do normalnego zywienia to wraca wraz z nim waga

Po kilku takich niewypalach doszlam do wniosku,ze diety nie sa dla mnie...Dopiero jak uslyszalam o tej diecie i jej rewelacyjnych rezultatach to ciut nadziei we mnie naplynelo ale dzieki Wam juz wiem,ze to kolejna
ZLOTA DIETA CUD
Mysle,ze spacerki mi pomoga bo mam nadzieje czesciej wychodzic z synkiem gdy bedzie coraz cieplej

Mam tez pas wibrujacy z dawnych czasow-niedawno go sobie przywiozlam...Kiedys mi pomogl wraz ze stosowaniem suplementu diety
SUPER FAT BURNER i
TRIM LINE.Schudlam wtedy ponad 10 kg

Chyba wroce do tych tabletek jak skoncze karmic

Pamietam,ze swego czasu lykalam tabletki
APLEFIT z octem jablkowym w skladzie.A tak wogole czego ja nie lykalam,nie pilam i nie jadlam z tych niby
cudownych produktow na rynku to szok

Teraz z perspektywy czasu to zal mi tej kasy,tej determinacji bezrezultatowej i nerwow zwiazanych z calkowita eliminacja normalnych produktow
A jak tam z Wami kobietki majace juz wieksze niemowlaczki?Jak tam powrot do figury sprzed ciazy?
Kasiar12 ale Zuzia ma zajefajny arsenal do zabawy
Kobietki wszystkie te lampki sa zajefajne i nie mialam pojecia,ze teraz dzieciatka moga spac z wlasna lampka

Nieno mam duuuzo do nadrobienia