Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Jutro juz Nasze wizyty w helse...Ciekawe jaka bedzie pogoda bo ja mam na piechotke niedaleko i zaliczylabym odrazu 2w1 spacerek i wizyta u lekarza
Nie moge sie doczekac aby dowiedziec sie ile Wasze szkrabiki waza i jak bylo na Waszych wizytach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Moj synus ma dzis dwa miesiaceNiby malo-a jednak duzo

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No i dupa Nie bylismy dzisiaj na spacerku najpierw Natan spal 3 godzinki a pozniej sie okazalo ze garaz zamkniety a tatus klucza nie zostawil a tam nasz wozeczek spacerkowy stoi no i lipa... ehh
Jutro sobie odbic musimy.. u nas dzisiaj zimno nawet nie bylo bo w ktoryms momencie nawet 0 widzialam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Nana ja slyszalam duzo na temat tej diety hmm co moge powiedziec sama nie stosowalam ale to bardzo monotonna dieta i bardzo wyniszcza organizm na dluzsza mete owszem chudnie sie szybko ale jak przestajesz sie do diety stosowac to pojawia sie efekt jojo.Polecam duzo ruchu cwiczenia fizyczne picie wody i herbaty czerwonej i zielonej unikac smazonego duzo owoców i warzyw i nie jesc po godz 19 moja mama tak schudla 12kg!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MÓJ OSKI DZISIAJ 4 GODZ SPAŁ NA BALKONIE JUZ POTEM POSZŁĄM ZOBACZYĆ DO NIEGO CZY WSZYSTKO OKI BO MI SIE DŁUGO WYDAWAŁO A JA ZA TO WYSPRZĄTAŁM CAŁY DOMEK GRUNTOWNIE ZE MUCHA NIE SIADA NANA NIE POLECAM DIETY DUKANA JEDNA Z NAJGORSZYCH ZRESZTA JA JUZ TYLE DIET PRZERABIAŁM ZE HO HO CAŁE MOJE ZYCIE TO DIETA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny czy macie dla maluszków te lampki przytulanki ?www.mamabebe.pl/product-pol-9312-Pabobo-...apapa-niebieska.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja uwazam ze nie ma diety bez efektu jojo niestety...

Halas lampki super - moja Zuzia spi z pieluszka i Tulli, a na karuzeli ma zawieszonego renifera ktory zmienia kolory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
co do diety to fakt monotonna....i niestety trzeba do niej ciagle wracac, a samo bialko wyniszcza organizm...trzeba wspomagac sie suplementami, witaminami. nie jest polecana przez lekarzy.

A co do lampek, to w ikea takie zmieniajace kolor sa
fajne maty sa na tej stronce od halas
www.mamabebe.pl/product-pol-14706-Mata-e...po-skladany-495.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
NANA fajowy ten Twoj synek
Kasiar12 Zuzi podoba sie zabawka ze zdjecia? Emma 21.02 skonczy 3m i narazie woli bujajaca krowe w macie edukacyjnej
A Zuzia to mala kopia taty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzi sie podoba w kazdej pozycji na siedzaco, na lezaca tylko trzeba z nia siedziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok