Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja mam w piatek cesarke Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta, Gratulacje
Kalba, powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba fajnie bo przynajmniej wiesz kiedy bedziesz już miała dzidzi powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie,jakie to uczucie wiedziec? Kalba,denerwujesz sie? Czy ze spokojem czekasz na piatek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Wczesniej jakos sie nie przejmowalam, ale dzisiaj juz odczuwam troche strach. Jakos dziwnie wiedziec kiedy niunia wyjdzie Mozna sobie makijaz zrobic, paznokcie pomalowac itd Oczywiscie zartuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Juz blisko ten piatek Ale dasz rade Trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny to nie smieszne, ja czytalam na innym forum jak dziewczyna miala cesarke i poszla sobie do fryzjera i kosmetyczki- zeby ladnie wygladac jak dzidzia przyjdzie na swiat hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kalba powodzenia aga o tym ze dziecko nałykało sie powietrza i robi zielone kupki tez słyszałam moze coś w tym prawdy jest aga czy Julka zaczyna sie ślinić jak by na zęby ? bo Oskar juz od jakiegos czasu i znęca sie nad gryzakiem moze wkrótce pojawi sie ząbek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Halas- moja Zuzia slini sie odkad skonczyla 2,5 miesiaca i jak do teraz zebow nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było mam do Was pytanko jakie obiadki robicie lub robiłyście swoim pociechom?? mój mały ma już 5 miesięcy i daje mu te zupki od 4 miesiąca czyli marchewka z ziemniakiem i marchewka z kukurydzą. Teraz chce mu sama robić ale nie wiem jak?? słyszałam że dodaje się margarynę?? no i jakie warzywa mogę mu jeszcze dawać??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok