Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Jula-slodziak i ta minka

Zuzia ma ta sukienke w rozm. 86 xD... dobrze ze ja dzis wyciaglam i zalazylam bo przypuszczalnie by jej nie ubrala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To Zuzia juz nosi ubranka na 86? Rany jak ona urosla A taka malenka byla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga wiekszosc mamy teraz na 80, niekotre na 74 ale body sa juz krotkie w ciele... i dzis wyciagnelam ta sukienke rozm.86

Ojj malenka byla, jeszcze dzis pamietam jak rozm.50 na niej "wisial" i wszystko musialo byc podwijane

Moja mama kupila ta sukienke na 86... i jak ja wtedy zobaczylam to powiedzialam do niej "o rany, kiedy ona ja ubierze"... hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nasze malenstwo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
slodziaczki te wasze dzisiusie
kasiar my tez mamy taki problem wszystko musimy podwijac jej kiedy ona juz bedzie taka duza
aga Juleczka ma rajstopki

a to my tez sie pochwalimy nasza Milenka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,tak ,rajstopki. Od dawna jej ubieram bo wygodnie jest. Skarpetki sciaga w tempie ekspresowym
Milenka slodziutka
Kasia, ale Zuzia byla naprawde malenka. A teraz taka panna wyrosla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Slodziutka Milenka bardzo ladnie jej w tym kolorku

Aga my podwijalismy rozmiar 50 hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga- wtedy to nawet najmniejsze skarpetki jakie znalazlam byly za duze na nia... a przez ten sensor co miala na nozce praktycznie caly czas byla bez skarpetek ...

a teraz jak mowimy ze ona wczesniak to wszyscy mowia ze tego nie widac, bo rozmiarem jest duza i bardzo ladnie sie rozwija
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Bo faktycznie nie widac. Zuzia rosnie jak na drozdzach
Milenka tez bedzie niedlugo wieksza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My we wrzesniu jak bylismy na kontroli bioderek w PL... i lekarz robil wywiad itd. jak powiedzialam ze mala to wczesniak, to z wielkimi oczami na mnie " na prawde? - nie widac "
Teraz tez na tych spotkaniach to wszystkie dzieci takie cichutkie a ona zagluszala tlumaczy hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok