Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ola,a to Ci Emilek rosnie Chlop jak dab
marzenie,wyglad wlosow po ciazy jest ok, ale to wypadanie mnie dobija. W sumie to niby normalne,bo w czasie ciazy w ogole mi nie wypadaly wiec teraz musza nadrobic
Teraz w sklepie upatrzylam swiateczne sukienki ale na razie nie kupuje bo nie wiem jak Julka urosnie. Jeszcze tydzien temu gora byla w miare dobra na 62 ale teraz juz na 68 trzeba kupowac. Bo spodenki i cala reszte,to juz na 74 bede musiala kupic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh my mamy sukienke pani Mikolajowej (kupiona przez babcie) na 74... i dwa dni temu dostalismy kolejna z innego sklepu na 80 hehe (od prababci)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzia i jej smiech polaczony z czkawka hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny macie cudne te córeczki chyba zrobie 3 podejcie na dziewczynke hihihi boże aga jakie ty masz włosy kobieto gęste bujne pozazdrościć ja sie tak cieszyłam ze mi włosy nie wypadaj po porodzie a tu masz zaczeły wypadac i to porzadnie jestem załamana wszędzie moje włosy koniec świata mam nadzieje ze to nie bedzie trwać długo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kasia zuzia jest nie mozliwa hihihitylko ją schrupać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny dwa pytanka gdzie mozna kupic to na katarek o czym pisalyscie wczesnies bo nas wlasnie dopadl niestety
i mam pytanko miala ktoras problem z zielonymi kupkami bo dzis Milenka mi taka zrobila i nie mam pojecia co to moze byc nowego nic w sumie nie jadlam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,ja kupilam w Boots apothek Ale pewnie we wszystkich to jest
Monika, mialam jeszcze dluzsze te wlosy, ale obcielam bo troche suche byly na koncach. A mi tez wypadaja garsciami. Ale tez doczytalam,ze przez cala ciaze wlosy nie wypadaja wiec teraz po prostu tracimy te, co powinny wypasc w czasie ciazy
Brawo Zuzia Prawdziwy smieszek Mozna boki czasami zrywac przy dzieciaczkach Takie cuda czasami wyprawiaja,ze szok
agusss, co do kupki, to moze to byc od jedzenia. Obserwuj nastepne kupki Ale tez moze przewinelas Milenke nie od razu i zdazyla sie kupka utlenic. Pod wplywem powietrza kupka sie robi wlasnie zielona Julka tez czasami tak miala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga na zdjęciu twoje włosy wyglądaja rewelacyjnie grube błyszczące normalnie samo zdrowie no i długosć tez super agusss ja kupiłam w vitusapotek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no i kolejna kupka zielona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,jesli tylko kolor sie zmienil to ja bym sie tak nie martwila. Julka tez robila czasem na zielono
Wazne, zeby nie bylo widac sluzu ,krwi ani piany. No i oczywiscie czy Milenka nie meczy sie przy wyproznianiu. I jak z czestotliwoscia. Zmienilo sie cos czy wszystko jest tak jak zawsze?
Monika,dziekuje Ale mam dobry przepis na takie wlosy. Wystarczy, ze przez 15 miesiecy nie bedziesz farbowac, prostowac i scinac i juz bedziesz miala Bo ja tak zrobilam. Przez ciaze zapomnialam w ogole co to fryzjer Ale efekt jest i teraz to jestem zadowolona,ze tyle wytrzymalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok