Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,nic sie martw, wszystko bedzie dobrze Zawsze mozesz do mnie napisac i odwiedzimy Cie z Julka i pomozemy
Ale tak jak napisala marzenie,duzo rzeczy przyjdzie samo z instynktem macierzynskim. Ale nie wszystko. Musze przyznac,ze poryczalam sie strasznie jak mialam pierwszy raz karmic butla. Julka sie zadlawila, ja nie wiedzialam jak ja dobrze trzymac. Pamietam,ze pytalam wtedy Kasi jak ona karmi
Teraz Julka ma 2 miesiace i wszystko wydaje sie juz takie proste
Kalba,Tobie juz tez niewiele zostalo Faktycznie, czas leci szybko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hejka
Wlasnie dostalam odp od p.Kapuscinskiej z kursu ze przeprasza ale nie miala ostatnio dostepu do tej poczty i dlatego nie odpisywala ale kurs jak najbardziej sie odbedzie i zapraszaja-wiec spoko kobitki
Mi zostalo jeszcze 2 tygodnie... i ciekawe co dalej
Dzisiaj kupie chyba cos wkoncu Zaplanowalam kolyske,posciel,hustaweczke i fotelik dzisiaj kupic to juz mi nikt nie powie ze nic nie mam W sumie to mam jeszcze nosidelko przeciez-wiec nie jest tak ze jestem kompletnie nie przygotowana hihi Ale... marzenie tak jak piszesz grunt to zdrowie maluszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris, Ty to juz mozesz w kazdej chwili zaczac rodzic Czyli czekamy teraz z niecierpliwoscia na relacje z Twojego porodu I macie racje, zdrowie maluszka najwazniejsze. Kupic rzeczy to nie problem Czyli wszystko kupujesz tutaj? Ja tez kupilam tutaj duzo rzeczy, ale np. ten sam fotelik kosztuje tutaj 2 razy drozej niz w Polsce. Wiec to spora roznica.
Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiazanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris Ty to szalona jestes a jak Ci tak synek zrobi niespodziankę i wyjdzie wcześniej??? no ale właśnie czekamy z niecierpliwością teraz na Twoją relacje z porodu to fajnie z tym kursem że jednak sie odbedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Z kursem fajnie, ale ja chyba znowu bede musiala isc z kolezanka zamiast z mezulkiem bo wiadomo-praca.. no ale i tak nie mam nic lepszego do roboty,no chyba ze bede rodzic w ten dzien hihi
Zartuje sobie
Wozek kupuje tutaj bo chce emmaljunge skorkowa ktora w pl kosztuje powyzej 3500 tys zl i zastrzegli sobie prawo ze produktow tej firmy nie wysylaja juz,czyli mozesz kupic przez internet ale odebrac musisz osobiscie wiec musialabym po Polsce latac zeby go odebrac a tutaj kupuje przez internet za 7000 tys koron juz z torba i odbieram tuz za granica w Szwecji i wychodzi taniej nawet doliczajac paliwo,a poza tym i tak sie do szwecji wybrac musimy bo tam tez mam ten gratis dla dzidziusia do odebrania wiec dobrze sie sklada Z fotelikiem jest tak jak mowisz niestety... tymbardziej ze chcialam ten Ferrari ktory tu kosztuje 1500 kr a ja kupilam dzisiaj wlasnie za 315 zl przez internet w pl i pod koniec tyg przyjedzie wraz z posciela,hustawka i kolyska naszym niezastapionym kurierem Speedtrans-mam nadzieje wiec ogolnie tutaj to tylko wszystkie pierdolki bede kupowac tj jakis laktator,butelki czy takie tam jesli okaza sie potrzebne
I przestancie mi tu czekac na relacje z porodu-bo ja naprawde sie jeszcze nigdzie nie wybieram pozdro kochane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
mam nadzieje marzenie a zdrowie oczywiscie najwazniejsze

moje samopoczucie w miare dobrze piore prasuje i sie szykuje ja to wole miec wczesniej zrobione nie to co daris hehkochana podziwiam ciekurde moglas napisac ze zamawiasz kolyske mi bys tez zamowila jakas heh;p
mam ponoc pic jakies kwasne soki bo mam cos w moczu masakra i mam takie pytanie dziewczyny idzie tutaj kupic jakis sok z zurawiny??
aga a ciebie zapraszam na kawke z mala nawet jak bede sobie dawala rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss na pewno są w sklepach soki żurawinowe,ja tu osobiście nie piłam a to lekarz Ci mówił że masz cos w moczu??? a masz teraz cześciej wizyty przed zbliżającym sie terminem???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aguss- ja przez cala ciaze mialam bakterie w moczu (mialam kilka rodzaju antybiotyku i nic nie pomoglo, do porodu tak mialam), ale tak jak Ci lekarz powiedzial zeby pic kwasne soki- ja tak robilam i mialam lepsze wyniki
Co do soku z zurawiny to nie wiem, ale sa tu tabletki w takim rozowo-czerwonym opakowaniu zurawinowe i wiem ze tego nie mozna brac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziewczyny mam takie pytanko. co wkładacie teraz do wózków?? zimno już jest a ja niewiem już jak mam małego ubierać i czy kołderkę kupić , czy co?? lecę do PL za 3 tyg z małym i niewiem czy coś mam sobie zamówić przez allegro. wgrudniu przechodzę już na spacerówkę bo mój mały już nie jest mały, a gondola będzie niedługo za mała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny ja znowu mam takie pytanko orientujecie sie może czy przy porodzie jak sie przeciagnie to zakładają cewnik???bo jak mamusia nie da rady wstac z łózka to jak to na siku???? i to musi byc strasznie krepujące
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok