Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
eh a ja to własnie zamówiłam i może ktos mi to tu przywiezie bo ja na świeta to chyba dopiero wielkanocne pojade do domku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No tak,bo w Wigilie to mozesz na porodowce lezec Ale mam nadzieje,ze troszke wczesniej urodzisz,zeby na swieta byc w domku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
dzisiaj obliczylam, ze zostalo mi jeszcze 46 dni Ale szybko zlecialo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja na swieta tez nie pojade do domku;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga nawet nie wiesz jak bym chciała byc w domku na Wigilie niby termin na 18 ale moze mały zechce wyjśc a mi sie wlecze czas i jeszcze ta pogoda znów do bani ani wyjść ani nic Kalba to juz niedługo Aguss i Ty tez wnet bedziesz tulić Milenke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
sluchajcie moze ktos mi powiedziec czy jak jestem na foreldre permisjon to nalezy mi sie tez te 3 tys za to ze dziecko nie chodzi do przedszkola smyk ma 2 miesiace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
kami,dostaniesz kontantstøtte 3 303 ale jak smyk skonczy rok i nie pojdzie do przedszkola Teraz pewnie dostajesz pensje + 970 nok barnerygd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jeszcze miesiac jupi juz nie moge sie doczekac mimo ze okropnie sie boje ze sobie nie poradze sama;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss ja tez mam takie obawy ale mi sie jakos wydaje że jak juz bedziemy miały te nasze dzieciatka to bedziemy wiedziec co robić tak sobie cały czas tłumacze ale czas pokaże,najważniejsze żeby było zdrowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss a jak Twoje samopoczucie na miesiac przed terminem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok