Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
matyna, sa rozne opcje. Woda w termosie. Albo popros meza o zainstalowanie gniazdka w aucie. Wtedy mozesz podlaczyc sobie podgrzewacz albo czajnik albo co tam chcesz Ja podgrzewam moje mleczko wiec bez podgrzewacza nie moglabym sie nigdzie ruszyc z domu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
my jak jedziemy samochodem do pl to bierzemy gorącą wodę w termos no i w butelce zimną przegotowaną oczywiście , wlewam troszkę gorącej wody z termosu dolewam trochę tej zimnej i mam odpowiednią temperaturkę najpierw sprawdzałam w domu ile mililitrów wlewać ciepłej ile zimnej, a na promie też bez problemu można sobie nalać wody do termosu. Mam też podgrzewacz samochodowy ale u nas się nie sprawdził bo bardzo długo podgrzewa wodę a synek się niecierpliwił. A jak się jedzie w nocy to nie zawsze można trafić na stację , która jest otwarta 24 h.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej dziewczyny bylam dzis na usg i niestety nie poznalam plci dziecka najwyrazniej jest wstydliwe i caly czas ukladalo sie tak ze lekarka nie mogla zobaczyc w zwiazku z tym moje pytanie: gdzie w Oslo moge isc prywatnie? Znacie jakies sprawdzone i w miare niedrogie miejsca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Nie niedrogiego miejsca,niestety Placilam albo 1100 albo 1300 za 3d. Chodzilam w rozne miejsca i wszedzie podobnie bylo. Masz w Oslo City, Byporten, a mozesz isc tez do Sinsenklinikken do tego polskiego ginekologa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki bardzo mysle ze cena wszedzie bedzie podobna a czy ten polski tez robi 3d?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
nie ten polski z tego co ja wiem nie robi 3D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczeta,ogladacie jakies seriale? Nie mysle tu a Klanie Jakies zagraniczne moze? Bo krecka dostac mozna w domu. Nigdy nie ogladalam ale ostatnio zobaczylam w tv 1 odcinek Plotkary. No i wlasnie ogladnelam wszyskie sezony. Teraz ogladam Journeyman ale jest kilka odcinkow tylko. Moze odladacie cos fajnego???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga31, nie wiem jakie klimaty lubisz, ale ja polecam Dynastie Tudorów (mnie b wciagnęło), niezłe jest równiez True Blood. Oczywiście klasyk, czyli Friends.
Świetna jest również Kompania Braci, choc bardzo męska i trochę krwawa (II wojna). Ponadto Chirurdzy (Grey's Anantomy), Gotowe na wszystko, no i bardzo specyficzny, ale naprawde niezły Californication
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Gotowe na wszystko, Chirurdzy, Przyjaciele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów