Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No cóz okaże sie jak urodzimy który termin bardziej wiarygodny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tydzien przed polowkowym bylam u ginekologa i wszystko sie zgadzalo z terminem ostatniej miesiaczki 4 sierpien. Potem za tydzien na polowkowym polozna napisala 13 sierpien. Czyli co ? Przez tydzien tyle sie zmienilo? Zaraz bylam znowu w szpitalu na usg tyle,ze u ginekologa i znowu wszystko idealnie 4 sierpien. Po tym mialam jeszcze 2 razy usg i ciagle tak samo 4 sierpien. Wiec wychodzi,ze polozna pomylila sie gdzies, albo wcale mnie nie sluchala. Wpisala co chciala na tej karcie. Z tego powodu mam w poniedzialek kontrole w szpitalu. Moja fastlege zadzwonila i powiedziala im,ze tak nie moze byc i kazali mi przyjechac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,to fakt jak juz sie urodzi to wtedy sie okaze Tylko to takie denerwujace. Jak jeszcze przesuna Ci 1 tydzien,to ok. Ale jak miesiac to juz jakies przegiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga fajnie masz z ta opieka ginekologa przez całą ciązę ciekawe czy urodzisz w terminie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
My tu wszystkie czekamy i oby ten tydzień był dla ciebie tym "wielkim" tygodniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Pewnie nie, tylko 5% kobiet rodzi w terminie W sumie niech sie rodzi kiedy chce,byle wszystko bylo w porzadku Moge chodzic nawet jeszcze 2 tygodnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Hej, ja juz mam 35 tydzien i mi nic ze szpitala nie przyszlo, zeby sobie zwiedzic Usg mialam dwa, a to tylko dlatego, bo jak poszlam pierwsze badanie i wypisanie karty ciazy, to u mojej lekarki byla praktykantka i chciala sobie popraktykowac, wiec mysle sobie czemu nie,... praktukuj sobie hehe i ogladalam mojego synka bardzo dlugo, bo ona tak nie pewnie wszystko robila, potem jeszcze wezwala na konsultacje lekarza i tak sobie gadali, a ja ogladalam synka hehe , no a drugie to standardowe w 18 tygodniu, mi z ostatniej miesiaczki wychodzi 4 wrzesien a na usg wyszlo 10 wrzesien, wiec nie ma duzej roznicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie ja mam na 19 sierpnia temu tak pozno bo ja tu krociutko jestem jakies 2 miesiace
wiec fajnie ze ty masz wczesniej to powiesz co i jak a na ten kurs musimy isc bo to nam faktycznie pomozeja marzenie chodze sobie do polskiego lekarza prywatnie fajny gosciu i wszystko mi robi usg badania itpteraz mam wizyte znow to zobaczymy czy mi bedzie usg robic
dziewczyny ja gadalam z paroma lekarzami i mi mowili ze najlepsza data jest ta z miesiaczki ta z usg to roznie bywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
pracuje w niedziele niestety :/
okresy mam regularne, wiec nie wiem czemu termin z usg :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
MamaNel nie daj sie Niech sami sobie pracuja w niedziele A tak na powaznie,to pewnie pojdziesz niedlugo na zwolnienie A co z tym Twoim nosem? Meczy Cie dalej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok